italik Vloženo 3. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2010 prosim o radu ohledne zavady, ktera se spatne urcuje. octa 1 tdi 66kw 2003 200000km. Ani nevim jak to popsat, kdyz seslapnu spojku nebo pustim plyn. pedal hlavne u trojky tak se ozve takovej divnej zvuk jako kdyz kunkne zaba, jiny prirovnani me nenapada. Leze mi to na nervy. Ted jsem nechal v servisu docela dost penez za rozvody ,brzdy atd tak doufam ,ze to neni neco se spojkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
italik Vloženo 7. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 7. Říjen 2010 nikdo nic? Uz jsem byl v servisu a taky nevi. Nejhorsi je to pri popojizdeni na jednicku, dam nohu z plynu a hned zas ten zvuk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
italik Vloženo 12. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 12. Říjen 2010 uz je to vyreseno delal to vejfuk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matotooo Vloženo 24. Březen 2016 Sdílet Vloženo 24. Březen 2016 Čauko a čo presne to bolo z výfukom ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ines Vloženo 31. Květen 2016 Sdílet Vloženo 31. Květen 2016 (editace) Ahoj... mam problem...!. 1.9 TDI, 66kw, r.v.99 najeto 180 000km. ................................... Editováno: 31. Květen 2016, autor: Pawouk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 31. Květen 2016 Sdílet Vloženo 31. Květen 2016 Na řešení tvého problému ti musí stačit jen jedno téma a tudíž jen jeden dotaz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.