Milan Octavia I Vloženo 9. leden 2010 Sdílet Vloženo 9. leden 2010 oprav vedení a bude to OK Dobre skusim to vedeni a uvidime co to da, diki za odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Octavia I Vloženo 9. leden 2010 Sdílet Vloženo 9. leden 2010 predsa len este jedna otazka , kde je umiestneny imobilizer ? asi je v budikoch nie ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 9. leden 2010 Sdílet Vloženo 9. leden 2010 ano v budících Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Octavia I Vloženo 11. leden 2010 Sdílet Vloženo 11. leden 2010 a neviete ci sa da nejako odpojit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 11. leden 2010 Sdílet Vloženo 11. leden 2010 (editace) AhojteJa mám tiez taky problem, ze ked nastartujem tak imo vypne motor, ale nemyslim ze to bude kablami lebo ked dam druhy kluc tak nastartujem, ale raz funguje novy a raz stary, neviem co stym je. Prosim vas poradte mi Tak vymen spinacku +budiky. Ale kabel NEMEM podla teba je dobry. Editováno: 11. leden 2010, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Octavia I Vloženo 13. leden 2010 Sdílet Vloženo 13. leden 2010 a neda sa imo odpojit? mne ho netreba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dejv321 Vloženo 26. Červen 2010 Sdílet Vloženo 26. Červen 2010 zdravím mám problém koupil jsem bidíky do octavie a svítí mi tam oranžový klíč že se prý má sinchronizovat.jak se to dělá?díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 27. Červen 2010 Sdílet Vloženo 27. Červen 2010 dělá se to pomocí diagnostiky musíš znát PIN nových budíků a pokud máš auto nad 2000 tak i PIN tvého auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
twofinger Vloženo 2. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2012 ale někdo tady z kolegů tvrdil, že snad při přendavání čipu z origo klíče do neorigo vystřelováku mu to nějak blblo, nebo co.... Ahoj, mel jsem poskozene puzdro vystrelovaku (2tlacitka, r.v. 2002), tak jsem koupil nove, vse prehodil, ale bohuzel po zasunuti klice do zapalovani se mi rozsviti imobilizer a po nastartovani se auto vypne. Prosim o radu. Otevirani dveri je v poradku, "pouze" startovani ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 2. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2012 Vše přehodil? I čip imma? Tu skleněnou tyčinku? Nepraskla Ti? To co píše HonzaV je blbost. Všichni vesele přendávají a problémy nejsou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
twofinger Vloženo 2. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2012 Kde presne bych tu tycku mel hledat, ceho je soucasti ? Abych pravdu rekl, tou si nejsem jistej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 2. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2012 Aha. Vystřelovák se skládá ze dvou dílů. Díl s DO a díl s klíčem/planžetou a čipem imobilizéru. Ten se rozebírá tak, že pod kolečkem s logem je šroubek, ten vyšroubuješ a rozebereš to. V jedné té skořápce bude v blízkosti planžety taková skleněná tyčinka zakápnutá nějakým lepidlem. S trochou šikovností se dá vyndat. Kolečko s logem se Ti asi nedestruktivně odlepit nepodaří, ale v každé dobré klíční službě by Ti ho mohli za dvě pětky prodat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
twofinger Vloženo 2. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2012 OK, skorapky stareho ovladani jeste mam, snad. A da se v pripade ze jsem ji nekde ztratil, nebo rozbil, ten klic jeste rozchodit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 2. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2012 Nevím co sis koupil. Jestli jen prázdný klíč, bez čipu, tak dokoupit čip a nechat nakódovat ve Škodovce - zjistí si PIN a nakódují. Jestli klíč i s čipem, pak odpadá kupování čipu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
twofinger Vloženo 2. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2012 (editace) Koupil jsem jenom prazdny plastovy pouzdro. Kazdopadne diky za tipy. EDIT: Tak to bylo ono, chybel cip... Neprejte si videt, v jakych sra.kach jsem se v ty poplenici hrabal, nez jsem ten cip nasel ale fachaa. Diky. Editováno: 2. Listopad 2012, autor: Wojnar Edituj příspěvky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.