Přejít na obsah

Odhad ceny vozu


santa2412

Doporučené příspěvky

Tak 11 lete auto už je dost stare a nikdy neviš co se tam pokazi.Abys do toho pak nehazel jen penize.Ja osobně bych do toho určitě nešel.Ale zaleži samozřejmně na stavu v jakem je.Ja bych asi něco přidal a koupil něco novějšiho.Ono je to sazka do loterie u všech ojetin.Přeju hodně štěsti při koupi vozu :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ano, je moc staré. Ale to není to hlavní. Deklarovat u 11 let starého TDi nájezd 14tkm ročně, když tyto auta si tehdy přece kupovaly především firmy a podnikatelé s výrazně vyššími nájezdy, o něčem svědčí. Pracuji ve firmě, kde se nějak extra moc nejezdí, ale u 5-6 let starých aut máme nájezd okolo 300tkm a těch zmiňovaných 154tkm najedou mí známí, podnikatelé a OSVČ tak za 2,5 roku.

Já vím, český národ to tak chce, takže na největším prodejním serveru ojetin je průměrný nájezd takto starých aut dokonce neskutených 163tkm.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zaleží, kolik s ním chceš jezdit. Já mám r.v. 98 a na těch mých 10 tis. ročně mi to stačí. Opravdu není problém ve stáří, i když staré auto potřebuje peníze na opravy, ale zase máš menší pořizovací cenu, tady v tom autě je problém v kilometrech, na tuty je to stažený.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...