scevo Vloženo 9. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2010 (editace) Zdravím, mám problém, pred týždňom mi kontrolka chladiacej kvapaliny na mojej fabii I. 1.4 zacala blikať a pípať. Otvoril som kapotu a zistil ze hladina chladiacej kvapaliny je 2cm pod ryskou minimum. Kúpil som, dolial a dúfal že to bude ok. Nebolo, po týždni a pol opäť kontrolka, otvoril som kapotu a kvapalina zas pod minimom. To som si už ale všimol aj mláčku pod autom. V autách sa nevyznám, tak vás poprosím skúste posúdiť čím to môže byť, a čo to bude stáť. Prikladám aj foto. Edit: Vyteká to ako to vidiet na strednej fotke zo spoja pod remeňom (neviem ci jo to sucast motora alebo co) Editováno: 9. Říjen 2010, autor: scevo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scevo Vloženo 9. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 9. Říjen 2010 Edit: Ešte som šípkami naznacil problémove miesto, odkial uniká. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 9. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2010 To vypadá jen na plech, z kterýho to kape na zem, ale podle mě to nebude místo úniku z mororu. Neteče to kolem vodní pumpy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 9. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2010 Jak píše Luďa vyměň vodní pumpu,je KO a teče ti to přezní ven. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scevo Vloženo 9. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 9. Říjen 2010 ok chalani a kde tu vodnu pumpu najdem? v ktorej casti? inac co by stala vymena? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 9. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2010 Záleží co to je za motor. Obsah .Kód motoru.A potom kde ji koupíš + jednou tolik co stála pumpa je cena za práci.To je asi taková zkušenost s cenama.Ale pokud to zvládněš sám tak pak jen pořizovací cena dílu.Popřípadě pokud ti to někdo udělá melouchem tak je to na domluvě mezi váma.Pokud se nepletu tak by to mělo bejt tohle origo a pak je tam ještě možnost čína za 600kč.Ale to raděj nebrat. http://www.cc-autodily.cz/cerpadlo-vodni-1-0-1-4?kod=047121013R Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 9. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2010 Ked zisťuješ kde vodna pumpa tak sa radšej toho nechytaj a daj si to urobiť. A ako ti radi acek činu neber. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scevo Vloženo 9. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 9. Říjen 2010 oki, nie, sam to urcite robit nejdem a ani sa do toho nevyznam ale myslite ze to bude to cerpadlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 9. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2010 (editace) Pokud je vše suchý tak to bude pumpou okoukni to za tepla po jízdě to by mohlo bejt vidět odkud to rosí a většinou tam bejvá vidět stopa po fridexu zašedlý někdy lehce narezlý fleky stejkance.A v horším případě je vidět jak to už teče. Editováno: 9. Říjen 2010, autor: acek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 9. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2010 Mě to na motoru 1.4 MPi 44 kW typ AZF stálo v origo Škoda servisu 2 500 kč. To sem měl origo pumpu, Novou chladící kapalinu G12++ - neředěnou (cca do -40°C) a práce. Čínskou seženeš tak za 800 kč. Dokonce mi ji nabízeli i za 600. Ale čínu nekupuj, bo origo pumpa mi vydržela 170 000 km. Čína klukům nevydržela ani 40 000. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scevo Vloženo 11. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 11. Říjen 2010 Klobúk dole chlapi s vasou diagnostikou, auto som zaniesol do servisu a je to cerpadlo chladiacej kvapaliny, origos skodovacky servis, cena 150EUR. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 11. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2010 No ale ta cena 3750kč + -.to je docela dost.No hold značkovej servis naůčtujou si celej den a přitom je to práce tak na hodinku možná dvě ať nežeru.Ale hlavně že to budeš mít opravený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.