Srpen 21, 200817 r Jeeejda vy už jste jak zprávy na nově. Člověk napíše že jel jednou trochu rychlejc přes pár obcí a hnedka je s toho drama...
Srpen 21, 200817 r marios: bud v klidu, to já psal jen jako takovej rejp, probíralo se to v jiným vlákně
Srpen 21, 200817 r ale to nic, to já jenom, že ze mě tam dělá klučina s HTP piráta a zabijáka, tak jsem se chytil tý 70ky v obci
Říjen 11, 200816 r Spotřeba 1.6FSI 6,3l/100km Podmínky: úplně nový motor, cca 1000km nonstop ( pár krátkých zastávek), průměr 85km/h, jen dálnice, celou cestu déšť a tempomat Upraveno Říjen 11, 200816 r od singlir01
Říjen 12, 200816 r Co tam mas za kola? ja na dalnici mivam spotrebu kolem sedmi litru... ale rychlost je stale tak 150 kmh Jinak dneska jsem se byl projet po nasi nove zrekonstuovane a zatim jeste uzaverene horske ceste na Červenohorske sedlo a jelikoz byla cela cesta jen pro me, tak jsem tomu daval kour a vysledna spotreba za tech cca. 10 km byla 21 l/100 :-) A prumerna rychlost 98 km/h
Říjen 14, 200816 r úplný základ, tedy 195/65 R15... jinak celou cestu spotřeba neustále klesala, na začátku mi dealer auto předával s průměrem kolem 18l
Říjen 14, 200816 r jak muzes mit na dalnici pri 150 spotrebu 7 litru? to me te da poser ze to tak musim rict....
Říjen 14, 200816 r no Marios... má vůbec zvláštní auto... já mám při 140 tacho (130 reál dle GPS) aktuální spotřebu 8 - 9 litrů brmmm
Říjen 14, 200816 r to ja mam pri 150 tak vosum a pul kamo ...nevim nekde se asi stala v bolce chyba ale nevim u koho jestli u me nebo u nej
Říjen 15, 200816 r Ja to myslel tak, ze Jedu treba trasu Brno - Jesenik, cili asi pul cesty dalnice a pul cesty okresky a vysledna spotreba je 7 l/100km ale s tim ze na dalnici nejdu pod stopáďo. Pokud jedu dalnici predpisove 130 km/h tak mivam spotrebu za tu celou cestu nizsi. Samosebou ze aktualni spotreba kdyz jedu dejme tomu 155 km/h a podivam se na MD tak mi ukazuje povetsinou neco kolem 8,5 l/100, ale pak na okreskach se ta spotreba upravi (klesne) ale taky zaroven klesne prumerna, ktera je pri sjezdu z dalnice obvykle nekde u 120 - 130 km/h ale kdyz dojedu domu, tak uz je vetsinou pouze u 75 - 80 km/h Jinak vcera jsem se byl jeste jednou a bohuzel uz naposled projet nahoru na ČHS dokud je silnice uzavrena a jeste jsem si zlepsil prumernou rychlost, tedka to uz bylo 104 km/h a spotreba 23 l/100km....a pak že spotreby pres 20 l/100 se daji udelat jen na okruhu :-)) Staci k tomu uzavřená klikata horska silnice!! Upraveno Říjen 15, 200816 r od Marios
Říjen 15, 200816 r Zdravim vsechny FSIckare , a pridavam se do klubu . V pondeli jsem si prevzal v MB moji novu Octu Ed.08 - 1.6FSI kombi - Elegance, seda antracit + elegance 3 packet (17" pegasus, sunset, stribrny stresni nosice) + nejaky dalsi hracicky. Je fakt moc pekna Az ji trochu vic projedu prihodim nejake info o spotrebe. Zatim to nejde objektivne rict, ale vypada to velice priznive . Btw, rekl bych ze budu jeden z poslednich, (ne-li posledni), kdo bude mit v Octe tenhle motor Opravdu by me zajimala nejaka statistika kolik se vyrobilo/prodalo aut s timhle motorem... Toz 1.6FSI zdar
Říjen 15, 200816 r prodaly se 3... ty, Marios a Author jinak gratuluju k autu!!! pro sedou mám slabost, je boží! nahoď fotky... ale založ si svoje téma v Oktavia II. a taky napiš odkud jsi!
Říjen 15, 200816 r zaff: Vitaj v klubu FSIčkářů Myslím ze budes spokojenej, ale to uvidis az po case. Co se tyce poctu 1.6 FSI v OII, tak bych to tak tipoval asi na 1% v celé ČR, ale to nemeni nic na tom ze to je vyborny motor! Jinak z meho okoli ma OII s 1.6 FSI muj kolega z prace se kterym sedim v jedne kancelari, tak si obcas delame prdel že mi dva jsme ti "jednoprocentní" a tady na foru maj krome me (ja byl prvni zde na foru s FSI) a tebe jeste Author a Jofree
Říjen 15, 200816 r Este abychom zapomeli, kdyz nas je tak malo, zato vyjmenovat vsechny z fora OII co maji TDI, by bylo uz horsi
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.