kocht Vloženo 23. Září 2006 Sdílet Vloženo 23. Září 2006 Ahoj, Dneska se mi po 2. stalo,ze se mi prestaly ukazovat nektere udaje na Maxidotu a zmenilo se i hlavni menu dotu. viz foto. Normalne tam mam 4 moznosti a je cely v cestine a ted se mi prehodil do anj a jedna radka tam chybi Prestal se ukazovat aktualni spotreba,dojezd,prumerna spotreba. Zustala tam ujeta vzdalenost,cas jizdy a prumerna rychlost. NEVITE NEKDO,CIM TO MUZE BYT? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 23. Září 2006 Sdílet Vloženo 23. Září 2006 zkusit základní nastavení a znovu nakódovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 23. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 23. Září 2006 Jo a kdyz odpojim baterku,takto zase funguje,ale to se mi nechce delat kazdy 2 tydny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan123 Vloženo 9. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2006 Dnes jsem na svoji Octu namontoval budíky s MaxiDOTem. Mám 1,6/75 kW, model 2004, Elegance. Vše se mi podařilo rozchodit. Překvapilo mě ale, že MaxiDOT nijak neindikuje otevření dveří. Ono to tam opravdu není, nebo mám jen něco špatně nakódováno? Díky předem za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 9. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2006 špatně nakódováno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan123 Vloženo 9. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2006 Můžeš být prosím tě konkrétnější? Co je špatně nakódováno. Panel přístrojů, komfortka, CanBus.... Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 9. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2006 Panel přístrojů.Máš Vis nebo DP-tam si přečti tabulku kódování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan123 Vloženo 10. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2006 Už to frčí, je to paráda. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bageta Vloženo 21. leden 2007 Sdílet Vloženo 21. leden 2007 Mám problém,namontoval jsem budíky s maxidotem,še mi funguje jen mi to pořád hlásí chybu na žárovkách a všechny jsou OK.Nevíte někdo?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 21. leden 2007 Sdílet Vloženo 21. leden 2007 Mám problém,namontoval jsem budíky s maxidotem,še mi funguje jen mi to pořád hlásí chybu na žárovkách a všechny jsou OK.Nevíte někdo?? nakodovat. odecti -8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bageta Vloženo 21. leden 2007 Sdílet Vloženo 21. leden 2007 Kokoko,prosím trošku upřesni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myty Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Musíš říct palubce, že nemá hledat jednotku kontroly žárovek, tzn. překódovat-nastavit jiné kódování pře VAG. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dracula Vloženo 10. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2007 Zdravím Všechny, potřeboval bych pomoct, mám takový problém kupoval jsem Maxidot od najmise a nejde mi na kódovat když jsem zadal pin od imobilizéru tak mi ho to nebralo v servisu mi řekli že to nepůjde, ale tomu se mi nechce věřit. Mám O1 1.9 TDI 08/2001 eleganc. Poraďte prosím. Nebo aspoň někoho kdo by to zvládnul. Budu vděčný za každou radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 10. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2007 Zdravím Všechny,potřeboval bych pomoct, mám takový problém kupoval jsem Maxidot od najmise a nejde mi na kódovat když jsem zadal pin od imobilizéru tak mi ho to nebralo v servisu mi řekli že to nepůjde, ale tomu se mi nechce věřit. Mám O1 1.9 TDI 08/2001 eleganc. Poraďte prosím. Nebo aspoň někoho kdo by to zvládnul. Budu vděčný za každou radu. jsi si jistý, že jsi pin nezadal špatně? po každém nezdařeném pinu se musí vypnout zapalování a počkat cca 1-2min Jinak kodování výbavy jde provádět i bez pinu, pin je potřeba až při přispůsobení k RJ motoru a klíčů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dracula Vloženo 10. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2007 Jsem si jistý zkoušel jsem to několikrát. Jde mi o to to jen zatím trochu zprovoznit, abych mohl jezdit a potom dodělávat zbytek. Vservisu to taky zkoušeli. Potom sem dám co mi to přesně píše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dracula Vloženo 10. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2007 Tohle mi píše ŘJ Imobilizeru po zadání pinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 10. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2007 a proč to neděláš na adrese 17 ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 10. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2007 odkud jsi ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dracula Vloženo 10. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2007 (editace) odkud jsi ??? Jsem z Poděbrad. Můžu i někam přijet. zatím To ještě jde. Adresa 17 jsou budíky ne? Editováno: 10. Srpen 2007, autor: Dracula Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dracula Vloženo 10. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2007 Myslím si že se bude muset ještě něco přetahat nějakej ten kablík, nevím co. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 10. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2007 při výmeně budíků se u octavie používá adresa 17 jestli dojedeš do Prostějova tak ti to udělám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dracula Vloženo 10. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2007 při výmeně budíků se u octavie používá adresa 17jestli dojedeš do Prostějova tak ti to udělám To jsem zkoušel taky. na budíkach mi to napsalo cyba. Ale určitě neco dělám špatně. To mi je jasný. jsem začátečník, ale každej někdy začína. Vservisu to zkoušeli taky. Psal jsem ti SZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dracula Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 Taky moc Vášovi za pomoct. už je to vše funkční. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepo Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 Taky moc Vášovi za pomoct. už je to vše funkční. Ted jeste prihod jmeno toho servisu, at vime, kam nemame jezdit:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 Mám AGU 1.8T a dal jsem si tam Maxidot,vše chodí jak má,jen spotřeba je MRTVÁ.Vyzkoušel jsem už asi všechno a stále nic. Nemáte někdo zkušenost nebo nápad??? Můj poslední pukus byl namontovat maxové budíky s označením 840 C které nemají ještě úplnou canovou komunikaci a jediné zjištění bylo,že tyto nepotřebují komfortku 3 generace aby ukazovaly otevřené dveře,vše u nich jde i s 2.5 generací ale samo že spotřeba nee. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.