Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Brno? Cena(Fabia Combi)..

Firmy znám,jen zjištuji zda nějaký člen se tím zabývá.. S atestem+nálepky.. I když ne vždy k něčemu jsou..

kamarád dělá cena kolem 4t ,folie 3M nálepky + atest karta.

• o 2 měsíce později...
Vloženo

Tak co sem se tam dočetl,tak dělaj dlouhou fabii za 3800,a jsou to fólie na nic,ty Suntek jsou nejlevnější korejský fólie,který se snadno poškrábou při stahování okna o sametku,neni přes ně v noci vidět a za dva tři roky šisujou barvu do modra,ty nedoporučuju..

Vloženo

A kde jsi se to dočetl?? Ty tam nevidíš tu akci?? Ještě jí prodloužili do 8.1 2011

Suntek možná josu korejské nevím,ale používá je asi 50% foliářu.. ;-)

A,že by přes ně nešlo vidět?? Co jsem měl folie 3M + další lidi co znám tak přes ty nešlo vidět.. Suntek je v tomto jinde.. Viděl jsem to u více aut na vlastní oči..

Jinak firma dává na práci záruku 5let a na vzhled folie,že budou stejné dávají doživotní.. Takže toho se fatk nebojím.. ;-)

Jsi první který nedoporučuje Suntek.. Co jsem tak pročetl AHc tak nikdo žádný problém..

Jestli jsi ty náhodou neměl korejské folie a měl jsi tam jen nálepku Suntek..

• o 1 rok později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...