Přejít na obsah

Tapeci


kos.ina

Doporučené příspěvky

cau kdyz tam lepite ten novy potah tak tu puvodni latku tam nechavate nebo ne?

Já ji tam nechal. Jeto nelepené ještě na molitanu.

přesně, nechat ji tam. Zkoušel jsem ji odtrhnout na kraji, kde to není vidět a zůstávaly tam kousky toho molitanu takže by jsi to měl hrbatý.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

zabiak napsal:
Pěkný vypadá to gut. Nebo by bylo taky dobrý a jednodužší ty tapeci nechat poflockovat :)

Přidávám taky nějaký to foto.

Vitto: po zkušenostech s látkama, s tebou souhlasím! Až mě to naštve, nechám si druhý tapecy poflockovat. Viděl jsem to na černé Octávě na tuňasu Brno. Moc se mi to líbilo. Ty mý si k tomu nemůžou ani čuchnout!! Už jsem si ověřoval cenu flocku. Myslím si, že 1400,- za čtyří kusy není za tak moc...

 

Editováno: , autor: Milan II
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Poradíte mi kde bych sehnal ten bílej materiál popřípadě kdo by mi to udělal a na kolik by to přišlo.Díky

Octavia 1.9 TDI 81kw

Materiál z eresa seženeš. Ale tapecy s tím nepotáhneš. Nevím jakým stylem to dělá fabrika, možná za tepla, nevím. Protože ta látka je tlustá a moc nepoddajná!! Já jsem si na podzim RS látku nechal poslat a hned po rozbalení jsem pochopil, že přes profil madla to nijak nenatáhnu.

Podle mě je možnost: origo výplně RS

nějaký přibližný odstín flocku

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

koupil jsem tapecy (pouze očalouněné díly) z jiného auta, nechal přečalounit a chtěl vyměnit v původních tapecech v autě

problém je v tom, že se mi je nedaří přilepit zpátky bo ty kraje odstávají a nemůžu to dostatečně zatížit aby to dobře doléhalo po celém obvodu - jde to jedině rukou ale nemůžu to držet tak dlouho než zaschne lepidlo.

nemáte nějaký nápad?? nezkoušel to někdo zpátky tepelně přitavit?? :help:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ignác napsal:
...problém je v tom, že se mi je nedaří přilepit zpátky bo ty kraje odstávají a nemůžu to dostatečně zatížit aby to dobře doléhalo po celém obvodu - jde to jedině rukou ale nemůžu to držet tak dlouho než zaschne lepidlo.

nemáte nějaký nápad?? nezkoušel to někdo zpátky tepelně přitavit?? :help:

Tento problém jsem taky řešil. Ale tak nějak pěkně jsem ty dílce do sebe nazpět "zaklapl", tapec podložil polyšem a středy jemně zatížil. Sedí mi to zase tak pěkně, jako před tím. Dílce jsem k sobě lepil.

PS: jinak látku LSB red jsem už dávno vyfakoval ven a nyní mám výplně naflockovány! Vzhled je "nebe a dudy". Cena za 4 ks výplní byla 1200,- kč. K tomu jsem si za 3 kila nechal lepnout i kufrový plasty...

 

 

Editováno: , autor: Milan II
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pro Milana - kde sis to nechal flockovat, jestli to není tajný? Jak je to náchylný na poškrábání a otěr? Taky jsem nad tím už přemýšlel.

Ne, ne, tajný to není. Dělal mi to maník z malé dědinky Ohrozim u Prostějova. Tady jsou jeho stránky: http://www.okflock.cz/ Flockáren je celkem dost. To už potom záleží na tom, ke komu to budeš mít míň km. Co se týká možného otěru a poškození. Na otěr je flock celkem dost odolný. Tím myslím, že všeho s mírou. Pokud někdo 40x denně sedá do auta v montérkách s rukama od šmíru, tak to nepřežije ani flock, ani žádná jiná látka. Já jsem smířen s tím, že pokud bych to někde poškodil, no tak tapec jednoduše sundám a nechám ho prsknout flockem znovu. A taky mám dvě auta, jedno do práce a Octávku jen "na machrování" když je venku sucho... :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak nepomohla ani tavná pistole, tak jsem znovu zkusil lepit a pořádně to zatížil - drželo to ale nebylo to 100% - poslední řešení jsem zkusil horkovzdušnou pistoli áááá drží jako čert.

Jaké je ponaučení? Lépe nekombinovat plast a čalouněný díl z jiného auta ;) není díl jako díl

post-4311-1199474946_thumb.jpg

Editováno: , autor: Ignác
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...