Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

tak už i konektory mám na stole, takže kdyby někdo súrně potřeboval :kol-28:  (mám jich navíc), aktuálně řeším ten hnědý repro konektor, ten pro změnu dělá Belgie ... zatracená globalizace ... abych to sháněl po celém světě :kol-46:

post-3505-0-34335900-1426078390_thumb.jp

Já když jsem to dodělával, tak jsem koupil na vrakáči kabeláž z F II, která to měla origo z výroby. Vyříznul a vypiloval díru do středního panelu, koupil AUX zásuvku. Namontoval nové radio, a vše fungovalo bez kódování. Jenže v tom radiu jsou funkční i věci, které vůbec v autě nemám, např, hlasitost HF sady, nastavení zadních repro atd. (ty jsem dodělával nedávno).

Přes tu AUX zásuvku můžeš poslouchat zvuk ze všeho co má výstup na sluchátka přes konektor JACK.

JInak piny a autovodiče kupuji na Autokabel.CZ. Jestli je to nepovolená reklama, tak ať to moderátor raději smaže.

OK, no nic nechám si poslat ještě ten modrý konektor, ať to nemusím pak znovu rozdělávat a dodělávat. Už jsem se díval, ten zas pro změnu dělají ve švýcarské fabrice :kol-28: . Z Belgie mi nakonec přijde obojí, jak hnědé konektory, tak i ty fialové zámky. Zatím ještě rádio nemám doma, tak je čas to poshánět.

AUX se zapojuje do té části co je na CD měnič, barvu už si nepamatuji.

já myslel že se to napojuje na ty tři vpravo nahoře označené jako aux R, L a zem :kol-32:

post-3505-0-91635300-1426106799_thumb.jp

Jo, piny jsou spešl na AUX, ale je to ta ČÁST mostu, kam se TAKY připojuje CD-changer... Oba dva myslíte stejnou věc. Jen Malta přímo jednotlivý piny a Thorin celou část konektoru určenou pro napojení "něčeho zvenku k rádiu".

• 2 týdny později...

takže DANCE nahozen dle instrukcí a za mě naprostá spokojenost :kol-47: , tuner i zvuk je oproti tomu co jsem tam měl tak o tři levely výše. AUX vstup také fachá na mobil suprově. Mimochodem, nepoptřebné vodiče z černého napájecího konektoru jsem nechal v něm a nechal na původní kabeláži, takže jsem nakonec nic nezaizolovával. Jen by mě zajímalo, k čemu byly ten fialovo černý a fialový vodič uprostřed původního konektoru?

Něco je od spínače světel na ovládání podsvícení rádia, může to bejt určený i pro další třeba zatím nezapojený funkce.

U klasika ISO konektoruje pár fialová+fialová s černým pruhem určenej k připojení jednoho kanálu repráků (další jsou modrá, šedá a zelená - plus stejný s černým pruhem).

tot bylo ale na černém napájecím konektoru ... hnědý jsem komplet přepinoval, ten mám komplet obsazen, páč mám repro i vzadu

A zkoušels to jestli jde balance i fader?

• 1 měsíc později...
  • 3 týdny později...

Zeptam se tady.

Proc na fotkach jak koukamma  ma Romik antenu v zadu a nektery v predu ?

Před FL - anténa vepředu

Po FL - anténa vzadu

ne tak docela, před face jí některý měl také vzadu a to v případě že měl panorámu

Přesně jak říká Malta, u předface byly dvě možnosti diktovaný volbou panoráma ano/ne, facelift to sjednotil na "anténa vzadu".

a když všechno víte, nevíte na co je antena (na střeše vzadu a udajně ta čára na předním skle dolu pod zrcátkem je prý taky anténa) K čemu to je dobré dvě antény a jestli je to použité či pouze příprava na něco . Konkrétně se jedná o radio Swing.

Buď je to pro GSM ("těžká" hands-free sada), nebo pro GPS (přijímač satelitní navigace), v nejmíň pravděpodobným případě je ta anténa ve skle určená pro DIVERZITNÍ příjem FM rádia (elektronika sleduje signály ze dvou nebo ještě víc antén a vybírá si nejkvalitnější signál = omezuje rušení a ztrátu signálu).

já bych to taky tak viděl,ale jistý si vubec nejsem.

Ono to taky s aktuální vejbavou a rádiem vůbec nemusí bejt využitý a je to v autě jen jako "příprava" pro instalaci "něčeho dalšího".

ale je to sklo na Roomster, tak tam těch výbav nebylo podle mne tolik, leda bych to tipoval na radio s navigací a tohle by byla anténa pro gps. Nicméně stejně jsem si nějak nevšiml odkud z toho skla vede někde někam drát, Je to tedy vůbec anténa?

Ano v skle předním je anténa na radio. Ta antena se dava uz od radia swing a ten kdo ma zakladni radio blues tu antenu nema.

Upraveno od ASPIRE

no dejme tomu. A mám tedy to chápat, že Swing potřebuje antény dvě a nebo tu klasickou co mám na střeše nepoužívám?

Jo, uz jsem to taky dohledal, jmenuje se to "duální anténa" to jsou mi tedy věci........ale je fakt, že rádio hraje pěkně čistě a lépe než Dance (stejná trasa,stejné slabé stanice) takže něco na tom asi bude.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.