Přejít na obsah

klapka na 1.6 55kW - originalni vyrobce


Millosh

Doporučené příspěvky

zdravim vsechny,

tak mi "konecne" odesla klapka na 55kW Octavii (po 230.000km), cca tri mesice uz byla nacata a ted uz se nechyta vubec, klasicka zavada - nedrzi volnobeh za studena a i za tepla si obcas dela, co chce (kolisa volnobeh 1200-1500 otacek)

***

Chci koupi novou klapku, pouze originalni, ostatnim atrapam neverim... na netu se da koupit od 4500 az do XXX Kc, prodejce uvadi jako vyrobce "originalni dil", ale kdo je tim vyrobcem? Je to Siemens nebo Bosch nebo nekdo jiny? Jak to poznam? na moji klapce je logo VW-Audi, je toto znameni, ze jde o original?

Diky za pomoc, nerad bych koupil nejaky smejd...

odkaz treba tady:

http://www.nd-skoda-volkswagen.cz/cz/autodily-skoda/octavia/priprava-smesi/180-skrtici-klapka-octavia-od-r-97.html

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím,

já jsem už na svojí oct 1,6 55kW měnil škrtící klapku 2x. Poprvé asi ve 120t km (ale mohlo to bý přetočené) ale v té době stála originál klapka asi 10t Kč tak jsem koupil čínskou, která vydržela tak 40t km a pak jsem tam dal tu vika (asi polský výrobce) a je to v pohodě. Když ale vidím, že originál stojí 4,5 t Kč tak bych neváhal a neoriginál nekupoval. Já si to měnil sám, mám ale VAG tak jsem si pak nastavil "základní nastavení" škrtící klapky. Pokud píší originál tak to budou zásoby klapek, vyrobených v Německu, nevím o tom, že by se dělali u nás. Jenom pozor na to aby neposlali klapku na fábii 1,6, je tam asi jiný potenciometrický snímač. To se tu ale řešilo někde na vlákně, ted nevim jestli tam má být D nebo F označení, ale mělo by to být na obalu uvedené jestli to je na Octavii.

Editováno: , autor: Miroosek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...