Přejít na obsah

Predat Octaviu 1,6i ?


jimmy44

Doporučené příspěvky

Zdravim, som tu novy a mal by som na vas jednu(asi blbu) otazku. Mam 16 rokov, ale auta su pre mna takmer vsetko, velmi ma to bavi. Momentalne mame doma octaviu 1,6i, r.v. 2001. Nabuduci rok niekedy v jari by sme chceli kupit novu octaviu 1,8 TSI. Lenze neviem sa rozhodnut co s touto octaviu, kedze o rok aj nieco budem robit vodicak, a octaviu som povodne chcel pre seba, to by nebol problem, lenze ked kupime novu, v podstate necely rok bude len tak stat, a to pre auto dobre nieje. Zas neviem kolko by sme zanu mohli dostat kedze najazdene ma dost vela a je v dost dobrom stave, takze ci sa to aj oplati. V pripade, ze by sme tu octaviu predali, rozpravali sme o kupe fabii, ked budem mat vodicak, lenze neviem akosi tej fabii nemozem prist na chut, nepaci sa mi. Je pravda ze ma vyjst este nejaky novy model, neviete kedy to bude, a co to bude? Ci sedan, alebo nieco ine. Zas keby sme si octaviu nechali, tak pravdepodobne novu kupime neskor. Takze tak. Co by ste robili vy? Dakujem pekne za vsetky odpovede.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

dakujem velmi pekne za odpoved, uz som sa bal, ze nikto neodpovie. No oco ju chce dat na protihodnotu, a ze ked mu daju okolo 4000€ takze ju da,(popripade predat niekomu znamemu) inak nie. Novu octaviu by uz chcel oco, tak preto zaciname riesit, ze co so starou. Aj ked to bude asi tak, ze predsa len si tu oktavku nechame, a novu kupime niekedy neskor. Ale tak este sa nevie...

Editováno: , autor: jimmy44
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...