Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj, mám problém u fabieI 1.2 HTP, se zpátečkovýma světlama. Když zařadim zpátečku tak normálne svítěj, ale když začnu couvat tak začnou problikávat.. co s tím ?... potřeboval bych vědět jak to vyřešit.. diky za odpovědi

Vymenit spinac cuvacich svetiel na prevodovke. ;)

• Autor

takze kdyz bych vymenil to cidlo tak by to meo zase slapat normlane ?.. :)

ano (cena do 300,-Kč) ... když se to sjede VAGem, mělo by ti to i chybu hlásit ;)

• Autor

oka dík za radu.. :) myslel sem si že to bude tim čidlem ale radši se zeptam.. :)

Zdravím. Mám problém se zpátečkou a parkovacím asistentem. Mohl by mi někdo říci, kde je asi chyba ? Při zařazení zpátečky mi nesvítí světlo zpátečky a také nefunguje parkovací asistent. Možná to je ve špatném čidle zpátečky. Díky za odpověď.

• Autor

zkontroluj konektor a kabely.. :) jinac to bude problem asi jako mam ja s tim jak mi to problikava a je to tim cidlem.. :)

• 2 měsíce později...

Nazdarek chlapi, dělá mi to sámé Fábka 1,4 MPI, při zařazení zpátečky nefingují zadní světla, jen sem tam probliknou, bude to asi tím spínačem... No jo, ale kde ho přesně na převodovce najdu ...?

• 3 týdny později...

Nazdárek, taky mi to dělalo u 1.4 MPI minulý měsíc, šlo a zase nešlo pořád dokola... Tak jsem koupil u Škodovky novej spínač zpátečních světel za 148,- a je to ... Výměna 5 min. a hlavně vše funguje jak má a doufám, ža na dalších deset let !!!

• 1 rok později...

Zdar,pozkalo mě to samé,již to je OK ale zajímalo by mě když jsi vyměňoval ten spínač jak jsi ho měnil.Totiž když jsem ho chtěl já vyměnit tak mi tekl převodovej olej tak jsem tam nechal ten starý,naštěstí to byl uhnilý kablík.

musíš rychle ... mít vyšroubovaný na max ten starý, aby nedržel na závitu, v podstatě ho jen tlačit dovnitř, aby nevypadl a v druhé ruce mít nachystaný nový. Rychle prohodit ruce a new tam našroubovat. Uteče ti max. 1dcl.

No byl to fofr jak jsem rychle dotlačoval a šrouboval ten spínač zpět.Jakmile odejde spínač,radím všem postavit auto z hóóóódně prudkýho kopce zadkem dolu,pak snad žádný olej nevyteče.Tak samo i ten kdo chce měnit olej v převodovce-auto z kopce. :_icon_smich2: .

Upraveno od baraba13

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.