JanSuperb Vloženo 9. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2010 Tak vazeni dneska jsem potkal svou vysnenou srnku ktera me rozbila milacka!Ku*vy jedny nemuzou nosit reflexni vesty?: )))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 9. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2010 Tak to je letos nějak na prdel. V rozmezí deseti dnů jeden kanec dvě srnky a třikrát rozbitý superb. Hezký účet. Koukám, že to bereš s humorem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 9. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2010 a to pritom rikali ze nejrizikovejsi je konec srpna a cele zari.A máme tu listopad a ty mrdky furt lezou ven z tech lesů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 10. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2010 Vyhlašuji soutěž "KDO BUDE DALŠÍ !!!" Doufám, že se nikdo nebude chtít zúčastnit! Takového blázna bych chtěl vidět! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanSuperb Vloženo 10. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 10. Listopad 2010 mno taky doufam pac je to smutny zaprve mrtva srnka kterou jeste do protivky rozmazlo po ceste projizdejici auto a za druhy zniceny auto! mno jdu zkouknout skody ale uz ted vim ze jsou v haji svetla, maska, klakson a uvidime az sundam naraznik co dal:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 14. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2010 já nevím,a co zkusit tohle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 14. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2010 Ty vole tohle bych si na Superba nedal! To si dávají důchodci na auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 14. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2010 (editace) no ten plasic je pouzitelny jen v mistech kde neni provoz, ja treba ho pouzival v jiznich cechach, kdyz jsem jezdil na chalupu, ale jak jsem se priblizil k praze tak jsem prisel na to ze to nema vyznam. akusticky odpad je tu tak silny, ze zver je z toho zblla a ani se toho ani neboji aklidne ti vbehne pod kola... ale jak rikam nekde v odlehlejsich mistech kde neni takovy provoz atd. tak je to pouzitelne - ale taky to nefunguje na 100% jen tak na 80 bych rekl 2zralok: no to schovas dovnitr pod masku nebo k mlhovkam to staci Editováno: 14. Listopad 2010, autor: Ozi Toretto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 14. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2010 No moc bych tomu nevěřil, že to funguje. A dal bych to na kapotu. Krásně do rohu nad světla. Když to zvěř neuslyší tak to uvidí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 14. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2010 přesně tuhle reakci sem čekal od našeho plyšového člena!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 14. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2010 Já zklamu málokdy! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 14. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2010 no jak jsem psal, kde neni provoz tak to funguje, je to ultrazvuk a kdyz jsem mel v aute psa tak jsem to musel prekryvat protoze jinak strasne vyvadel. takze asi to zviratum fakt vadi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 14. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2010 Díky. a vidíš plyšáku funguje to !! :p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kachna80 Vloženo 12. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2010 Vyhlašuji soutěž "KDO BUDE DALŠÍ !!!" Doufám, že se nikdo nebude chtít zúčastnit! Takového blázna bych chtěl vidět! tak jsem jednu taky potkal, nastesti to odnesly jen plastovy drzacky svetel a mlhovky a mrizka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanSuperb Vloženo 19. Prosinec 2010 Autor Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2010 a byl gulasek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kachna80 Vloženo 19. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2010 srnku si odnesli myslivci, ja bych to asi nevykuchal, ale rikam si ze priste uz ji vemu (tohle byla uz asi moje ctvrta, treti byla se sluzebni fabkou na dalnici ve 140 km/h- skoda 75000,-)... Jinak celkova skoda se vysplhala na 271,- )), serizeni svetla v autorizovanym servisu zdarma.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
meloco Vloženo 4. leden 2012 Sdílet Vloženo 4. leden 2012 nazdar borci... fúú... minulý týždeň som si vravel - ešte cca 7 tis km a mám za sebou prvých 100 000 bez jediného škrabanca na mojej superbečke čo čert nechcel... trafil som srnu pred dvoma dňami... chválabohu bolo to len malé srnča ... lenže výsledok - predný nárazník na šrot, ľavý blatník zahnutý, svetlám a chladiču akoby zázrakom sa nič nestalo... prosím o rady kde sa dajú nakúpiť čo najlacnejšie tieto náhradné diely, prípadne sa podeliť o vaše skúsenosti s výmenou / opravou, lebo v servise to je na mašľu ... dík... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 7. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2012 Omlouvám se ale nebudu zakládat nové téma. ŠKoda toho superba ve videu. http://www.novinky.cz/krimi/280775-prevraceny-kamion-s-tekutym-dusikem-zpusobil-na-d1-hromadnou-nehodu.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanSuperb Vloženo 7. Říjen 2012 Autor Sdílet Vloženo 7. Říjen 2012 mno tak to mas pravdu moc z nej nezbylo, ale prvne jsem myslel ze to je tvuj ale pak jsem si vsim ze neni tak pekne objetej klickem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.