Publikováno Červen 10, 200619 r Mam najeto 30 tis a mam komplet v haji ulození přední nápravy. Tycky stabilizatoru ,utrzeny silembloky ramenou. A to svoji Fabku fakt nehonim pres díry. Uz se vam to nekomu stalo tak brzo? Nebo jen mame v Lbc tak hodne na H silnice a nebo mam pech.
Červen 10, 200619 r Mam najeto 30 tis a mam komplet v haji ulození přední nápravy. Tycky stabilizatoru ,utrzeny silembloky ramenou. A to svoji Fabku fakt nehonim pres díry. Uz se vam to nekomu stalo tak brzo? Nebo jen mame v Lbc tak hodne na H silnice a nebo mam pech. taky jezdim po lbc kraji, mám najeto cca 90 tis a zatim v pohodě, a to jezdim s velkejma kolama o předtim na sp. pružinách a tedˇ na kompl. sp. podvozku tak nevim co si stim prováděl
Červen 10, 200619 r po 30t.???divný....mám najeto 85.t.neco po Prag...a neco po stř.kraji. a teprve teď o sobě dávájí vědět kosti stabil.
Červen 10, 200619 r Autor Bezvadný,tak ze opet mam spis pech ,jako vzdy. Fakt jezdim v poho a na 195/50 15 mam najezdeno jen 10 tis a podvozek zatim nesnižen.
Červen 10, 200619 r Já mám najeto 152 tis a mám celkem bohatý zkušenosti. 1) cca 40 tis, nové uložení stabilizátoru. 2) 100 tis. komplet nový stabilizátor. Plus ještě asi 2x silenblok. Ten podvozek fakt hoří.
Červen 13, 200619 r Autor Auto bylo jety ale melo naje 14 při koupi a servisku a po garnčce,tak nevim.Nijakto nemlati jen vzatačkách se to pozná
Červen 13, 200619 r Auto bylo jety ale melo naje 14 při koupi a servisku a po garnčce,tak nevim.Nijakto nemlati jen vzatačkách se to pozná A stari? Km nic neznamenaji...
Červenec 6, 200619 r Bezvadný,tak ze opet mam spis pech ,jako vzdy. Fakt jezdim v poho a na 195/50 15 mam najezdeno jen 10 tis a podvozek zatim nesnižen. Nemáš pech, ale ti co nemají potíže mají HTP s novým stablíkem, tam už to Skodovka vychytala Já mám MPi, najeto 55.000 km a jsou měněné kosti a teď se mi i rozpad stabilizátor a vysunul se do strany, klasika.
Červenec 7, 200619 r Kdyz jsem vracel sluzebni TDi, melo 75tis najeto, odhadnul bych to pul na pul po Praze a dalnice a nemel jsme sebemensi problem. Kosti puvodni, stablik puvodni, nic na naprave nemeneny. Par kanalu a der sem vymet taky, ale dalo by se to spocitat na prstech jedny ruky. Ale jestli ses kralem vsech kanalu a der, tak to potom asi i jo.
Červenec 7, 200619 r Nerekl bych ze je to vinou ridice. Menil jsem stabik, kosti a ostatni blbiny. Najeto 13tkm a muzu to na garancce udelat znovu. 12tisic kc jsem na podzim evidentne hodil do kanalu-do skody MB. navic jsem fakt klidnej ridic-jezdim na spotrebu a rychlostni limity dodrzuju na 99%. U mne na to ma asi vliv TDI motor,ale vic mne napada, ze svuj vliv a to podstatny budou mit tlumice na hrane zivotnosti. Takze na garancce za cca 1000km to bude zase palba.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.