Cjoctavian Vloženo 13. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2010 Myslim, ze ide o pouzitie LED modulov z nejakych tuningovych svetiel...ale vyzera to kvalitne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 13. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2010 Povedená práce, nechal bych si to líbit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 13. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 13. Listopad 2010 ja by som to asi tiez urobil (keby som este mal svoju ex). Pride mi to ako najelegantnejsie riesenie, ako mat LED svetla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 13. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2010 tak to je skvělé, to by chtělo návod ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 13. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 13. Listopad 2010 Trochu mi to pripomenulo jeden moj cca. 5-6 rokov stary "navrh" led svetiel pre O1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 14. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2010 Jestli není návrh i to nahoře! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 14. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2010 nie nie, je to realna vec. Nasiel som to na nejakom ruskom fore, majitel tam tvrdil, ze ho to vyslo na 10 000 rublov... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 14. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2010 100 rublů = 58,6 Kč cca .... 10 000 rublů = 5860 Kč => už se mi to nelíbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 15. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 15. Listopad 2010 Tak ked musel kupit nejake tuningove svetla, napr. z golfa, +/- nejake odpory, lepidla alebo silikon... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S0ny Vloženo 18. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2010 mě by zajímalo spíš, jak vyřešil mlhovky v zadním světle jinak nemyslím zrovna, že by to muselo být za 6k stačilo by sehnat nějaký super svítivý diody a pak to připájet na plošňák a napojit do těch patic :palec2: určo by to bylo trošku složitejší, ale takhle nějak cca by to mohlo být Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 18. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 18. Listopad 2010 hmlovka nie je problem, parkovacie LED sa len rozvietia jasnejsie, nie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kajman Vloženo 18. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2010 tak tak, mlhovka stejně jako nahoře brzda - LED jedou na full svit a na obrysovky snížený svit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S0ny Vloženo 19. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2010 lidi a nevíte, jeslti má UK octavia přehozený mlhovky stranově ?? vím, že fejslift světla u kamošové octy mají mlhovku nalevo, tak jestli náhodou nemají anglický světla mlhovku napravo :help: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 19. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 19. Listopad 2010 Ano maju. Ale ked chces 2 hmlovky, tak dat prave svetlo z anglickej Octy nepomoze (aj nasa Octa ma v pravom svetle dvojvlaknovu ziarovku)...To treba nakodovat v servise... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kajman Vloženo 19. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2010 nakódovat, a jde to pouze u 30ti bytových jednotek, u starších tusím 11 bytových? to nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubSAF Vloženo 20. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2010 Ted jdu spát ale hned jak se vzbudil se kouknu,mám anglika tak to zapnu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubSAF Vloženo 20. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2010 Jo jo anglik ma v pravo i Když logicky to bylo asi jasné :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hyby Vloženo 19. Duben 2011 Sdílet Vloženo 19. Duben 2011 Ano maju. Ale ked chces 2 hmlovky, tak dat prave svetlo z anglickej Octy nepomoze (aj nasa Octa ma v pravom svetle dvojvlaknovu ziarovku)...To treba nakodovat v servise... Trochu tě opravím...mám mlhovky svítící na obou stranách a kódovat jsem to rozhodně nedával...zkuste použít mozek, kabel a pájku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 19. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 19. Duben 2011 mozem to nakodovat cez pocitac, tak radsej budem vrtat to drziakov ziaroviek a pajkovat kable v novom aute..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 19. Duben 2011 Sdílet Vloženo 19. Duben 2011 Nevím co chceš kódovat, když tam ta žárovka, rsp. vlákno vůbec není. Tady se bavíme o OI, takže mozek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hyby Vloženo 19. Duben 2011 Sdílet Vloženo 19. Duben 2011 Asi to nakóduje a ta žárovka s kabelem se tam automaticky vyrenderujou ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 19. Duben 2011 Sdílet Vloženo 19. Duben 2011 Kurňa, to mně nenapadlo. Tož jsem si mohl ušetřit práci i já. Mimochodem, kombík je na tom o něco lépe. Obrysovku s brzdovkou má ve dvojvlákně a pro mlhovku samostatnou žárovku. V pravém světle dokonce je kompletní držák i s kontakty. Jen osadit pin, natáhnout kabel k levému světlu a spojit, a v samotném světle vyříznout díru na žárovku, která je od výroby zaslepená. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hyby Vloženo 19. Duben 2011 Sdílet Vloženo 19. Duben 2011 (editace) Přesně tak to mám udělaný já...je to na pár minut a funguje to v pohodě. Editováno: 19. Duben 2011, autor: Hyby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 19. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 19. Duben 2011 Nevím co chceš kódovat, když tam ta žárovka, rsp. vlákno vůbec není. Tady se bavíme o OI, takže mozek! Videl si niekedy svetlo liftbacku tour? Ak nie, tak sa rychlo pozri, usetri ti to kopu ironie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Walda RS Vloženo 19. Duben 2011 Sdílet Vloženo 19. Duben 2011 mam na obou světlech dvouvláknovky, jen to neni zapojený, stačí připojit a svítit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.