Duben 19, 201114 r Videl si niekedy svetlo liftbacku tour? Ak nie, tak sa rychlo pozri, usetri ti to kopu ironie... Ale nekódujou se, viď? Je to třeba elektricky propojit, že?
Duben 20, 201114 r U OI se opravdu nic nekóduje!!! Dodělával jsem taky tu druhou mlhovku a musel jsem od levého světla přivést šťávu do pravého, žárovku jsem tam měl osazenou, jen chybělo to napájení...
Duben 22, 201114 r Neřešte tu mlhovky ale spíše jak dostat ty LEDky do toho světla, samy tam nenaskáčou a nedá se to nikde sehnat:-(
Červen 7, 201114 r Kucíí, tak mám pro "nás" dobrou zprávu, psal jsem na www.F2tuning.cz a odepsali mě, že na octavii I se zadní LED světla připravují.. jen doufám že budou pěkné
Červen 7, 201114 r Autor a aka firma by to mala vyrabat? Niekto ako Dectane alebo In-pro? Upraveno Červen 7, 201114 r od Cjoctavian
Prosinec 9, 201113 r Ahoj, hledám ale nemůžu najít k zakoupení zadní světla na kombíka kouřová led, dali by se někde sehnat, nebo dá se upravit barevně origo světlo, možná je to hloupá otázka ale děkuji za odpovědi :-) pro ukázku takhle bych si to představoval akorát na jedničku kombi http://exterierove-osvetleni.heureka.cz/skoda-octavia-1z-kombi-zadni-svetla/ ještě jednou děkuji :-)
Prosinec 21, 201113 r Ja mam jednu otazku? Hrozne sa mi pacia zadne svetla z octavky II C-ečkove a chcel by som ich dako dat na moju O -I myslite ze to pojde dajako vsak viem aj zvarat atd len neviem ci je tam vobec nejaka sanca na uspech?
Prosinec 21, 201113 r Autor vyzaduje to velke upravy... FOTO Upraveno Prosinec 21, 201113 r od Cjoctavian
Březen 22, 201213 r Tak a predsa som neodolal a uz to aj je este tam dam krydlo dotmelim a je to potom spravim album ako to cele prebiehalo
Březen 30, 201213 r Autor fakt respekt Neuvazoval si aj nad svetlami z Passata? To by bolo jednoduchsie - jednu taku Octaviu vidim obcas v Nitre...
Březen 30, 201213 r klobouk dolu ze se clovek pusti do tehle prestavby ,ale me se nelibi sorry nejhezci jsou face lampy
Leden 25, 201312 r Objevil jsem pecka lampy na Octavii I. a musim se o to s váma podělit..mrkněte na to... !
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.