Mike83 Vloženo 20. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2010 Prosím o radu dnes při cestě do práce mi začalo blikat vše co je podsvícené budíky a veškeré ovladače chvílema to vypadlo celé pak se zase rozsvítilo a stále to blbne. Nikdy předtím to neudělalo. Jestli má nikdo s tímto zkušenosti prosím o radu jak řešit. :help: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 20. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2010 blikat jako vyplo zaplo alebo len menilo intenzitu podsvitu? lebo ak to vypina tak to moze byt v ovladaci na svetla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vulxy Vloženo 20. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2010 (editace) nerobil si nic s autom?,mne sa stalo nieco podobne,namontovaly mi tazne v servisu a ako som isiel v noci tak som videl ako svetla vselijak menia intenzitu aj smerovky aj tlmene aj budiky,na druhy den som to v zadu rozobral a potom poskladal zase a odvtedy pokoj,mam dojem ze tam daco malicko skratovat muselo.... Editováno: 20. Listopad 2010, autor: vulxy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike83 Vloženo 20. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 20. Listopad 2010 Intenzitu to nemění jen to všecno bliká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.