Přejít na obsah

Nejde otvírání krytu víčka nádrže


Zaajdaa

Doporučené příspěvky

Dobrý den, přestalo mi fungovat otvírání krytu víčka nádrže (u 1.8 20V 1998 sedan). Dneska jsem sundal tapec a rozpojil konektor od motorku otvírání. Napětí na konektoru bylo 11V a po stisknutí tlačítka otvírání nádrže na středovém tunelu bylo napětí 11,8V. Nerozumím tomu, jak to funguje a tak nemužu najít chybu... Můžete mi prosím někdo poradit ? Předem díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mne taky nefunguje, ale z jineho duvodu: ztratila se takova ta pruzinka - odskok vicka nadrze, nejde sehnat, ve Skodovce chtei za komplet 1500

takze kdyz uz potrebuju benzin (jezdim na LPG), tak mi nekdo mus drzet knoflik na otevirani vevnitr nebo si to muzu otevrit sam z kufru pod tapecem :-)

ale zbastlim si nejakou nahradni pruzinku...casem...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Zdarec,

měl jsem stejný problém. Dochází benzín, jedu na pumpu, jsem sám a po stisku knoflíku na otevření nádrže jdu ven a ono je to zamčený (podotýkám, že mrzlo). No nic, poklepu víčko (okolo je trocha ledu) jdu do auta, znovu zmáčknu, vylezu a zase nic. V kufru mám šroubováček, poprosím maníka u druhého stojanu o stisk "čudlu" a bez šance.

Tak sednu, zajedu domu, tapec dolu syn mačká, koukám motorek reaguje, ale víčko furt nic. Usuzuji, že hřídelka na otevření je zamrzlá - horkovzduška, z přiměřené vzdálenosti foukám zevnitř na podběh a cca po 5-ti minutách fachčí. Pak následuje vycvaknutí motorku z uchycovacích čepů, vytažení celého táhla, vysušení namazání a už to jede o 106.

Zítra přidám fotky, jak vypadá ten mechanismus - popisuje se to totiž blbě, ale to táhlo je ze dvou kusů a ten posledí má drážku, v které se pohybuje ta část od motorku a tak může motorek tahat a stejně to v případě zamrznutí neotevře. Jak bude zítra čas, tak to sem hodím.

Jinak hodně štěstí a úspěchů v roce 2011 :palec2::)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...