Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj, chtěl bych se zeptat, jestli ty lanka ručni brzdy jsou dobře dané . . . je to tak od novoty :) Zdá se mi to křivé, myslím, že to má být rovně

post-31954-1252252290_thumb.jpg

Upraveno od Luk1s

Ahoj, chtěl bych se zeptat, jestli ty lanka ručni brzdy jsou dobře dané . . . je to tak od novoty :) Zdá se mi to křivé, myslím, že to má být rovně

Je to v pořádku.Má to tak být .

Je to v pořádku.Má to tak být .

Mi se to nezdá, musí to být vodorovně.

Vyzera to jak bi si mal lanko od praveho zadneho kolesa pridrene-zaseknute vo vedeni toho bovdenu.

Mě se to také moc nezdá také si myslím ,že to má být rovně.

Otázka nezní jestli to má být rovně, to není důležitý.... důležité je jestli to funguje jak má....

Zatáhni a povol ruční brzdu - zajíždějí a vyjíždějí obě lana z bovdenu? pokud ano, nemáš ho přirezlý což se u oct nestává.

Zvedni zadek a zatáhni ručku - brzdí obě kola? povol ručku a otáčí se obě kola hladce?

Pokud na vše odpovíš ano, je vše funkční a můžeš s tím jezdit a věc se vyřeší až budeš měnit destičky.

To že to máš takhle vychýlený může způsobit:

Delší lano - nějaký noname...

Nefunkční samostav - mají ho jak bubny tak kotouče. U bubnů to může zpusobovat zatuhlý mechanismus popř praská pružinka. U kotoučů se možná někdo pokoušel vyměňovat destičky a "prasátko" zatlačoval přímo čímž zničil samostav...

Upraveno od 1.8T

• 1 rok později...

Zdravím, kde se dotahuje vůle ruční brzdy ? asi je to už někde popsané, kdyby někdo našel link, zašlete prosím. Díky L.

• 8 let později...

Cau borci. Nedavno jsem zacal pozorovat problemy s rucni brzdou, zabira hodne vysoko a prave kolo brzdi mnohem vic nez leve. Vcera jsem vlezl pod auto a zjistil jsem, ze mam prirezly levy lanovod. (Lanovod jsem mel u trmenu odpojeny, trmen je OK.) Vymenim rovnou oba lanovody, v tom neni problem. Otazka ale je, jestli je potreba menit i vodici trubku. Muze byt nejaky problem i tam, nebo je vymena zbytecna?

Odpovim si sam. Soucasti lanovodu je teflonova buzirka, kterou lanko vede skrz vodici trubku az k rucni brzde. To je to co jsem nevedel. Takze ve vodici trubce byt problem nemuze... Treba to nekdy nekomu pomuze... :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.