Publikováno Září 6, 200915 r Ahoj, chtěl bych se zeptat, jestli ty lanka ručni brzdy jsou dobře dané . . . je to tak od novoty Zdá se mi to křivé, myslím, že to má být rovně Upraveno Září 6, 200915 r od Luk1s
Září 10, 200915 r Ahoj, chtěl bych se zeptat, jestli ty lanka ručni brzdy jsou dobře dané . . . je to tak od novoty Zdá se mi to křivé, myslím, že to má být rovně Je to v pořádku.Má to tak být .
Září 11, 200915 r Vyzera to jak bi si mal lanko od praveho zadneho kolesa pridrene-zaseknute vo vedeni toho bovdenu.
Září 14, 200915 r Otázka nezní jestli to má být rovně, to není důležitý.... důležité je jestli to funguje jak má.... Zatáhni a povol ruční brzdu - zajíždějí a vyjíždějí obě lana z bovdenu? pokud ano, nemáš ho přirezlý což se u oct nestává. Zvedni zadek a zatáhni ručku - brzdí obě kola? povol ručku a otáčí se obě kola hladce? Pokud na vše odpovíš ano, je vše funkční a můžeš s tím jezdit a věc se vyřeší až budeš měnit destičky. To že to máš takhle vychýlený může způsobit: Delší lano - nějaký noname... Nefunkční samostav - mají ho jak bubny tak kotouče. U bubnů to může zpusobovat zatuhlý mechanismus popř praská pružinka. U kotoučů se možná někdo pokoušel vyměňovat destičky a "prasátko" zatlačoval přímo čímž zničil samostav... Upraveno Září 14, 200915 r od 1.8T
Prosinec 1, 201014 r Zdravím, kde se dotahuje vůle ruční brzdy ? asi je to už někde popsané, kdyby někdo našel link, zašlete prosím. Díky L.
Březen 11, 20196 r Cau borci. Nedavno jsem zacal pozorovat problemy s rucni brzdou, zabira hodne vysoko a prave kolo brzdi mnohem vic nez leve. Vcera jsem vlezl pod auto a zjistil jsem, ze mam prirezly levy lanovod. (Lanovod jsem mel u trmenu odpojeny, trmen je OK.) Vymenim rovnou oba lanovody, v tom neni problem. Otazka ale je, jestli je potreba menit i vodici trubku. Muze byt nejaky problem i tam, nebo je vymena zbytecna?
Březen 18, 20196 r Odpovim si sam. Soucasti lanovodu je teflonova buzirka, kterou lanko vede skrz vodici trubku az k rucni brzde. To je to co jsem nevedel. Takze ve vodici trubce byt problem nemuze... Treba to nekdy nekomu pomuze...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.