Publikováno Prosinec 7, 201014 r Prosím o radu, v tomto se moc nevyznám. Přítelkyně vlastní Fabii sedan SDI 1,9, chceme jezdit na lyže tak čtyři osoby a řešíme kam nacpat lyže.může někdo poradit,jaké nosiče sou nejlepší, jaké uchycení atd..a v jaké cenové relaci se dají sehnat.Předem díky za odpovědi.
Prosinec 7, 201014 r Střešní nosič se na sedanu uchycuje stejně jako na hatchbacku, to jest do takových žlábku v lištách střechy ( černá lišta), žlábky jsou zakryty plastovými krytkami, dají se šroubováčkem vyloupnout. (stačí kouknout do návodu k autu). Ohledně nosiče radím, se vyhnout nějakému nosiči z Tesca, Lidlu a podobně. Koukat spíše po značkách jako Thule nebo Neumann. Upraveno Prosinec 7, 201014 r od Lancelot
Prosinec 8, 201014 r Z vlastni zkusenosti ti muzu doporucit zakladni nosic od Hakra. Cenove je podstatne levnejsi nez zahranicni vyrobky a kvalita bez problemu. http://www.autoka.cz/nabidka.php?detail=3 Mam ho uz 5 let, jezdim na hory a zadny problem. K tomu si dokup drzak na lyze, ale bacha, pokud pisou ze je na 4 pary, tak se tam vlezou jen 3 a to bez hulek, vyrobci si asi mysli, ze lyze jsou stejne siroke jako pred 15 lety. Takze si kup rovnou nosic pro 6 paru.
Prosinec 8, 201014 r Jo na Hakra jsem zapomněl a přitom sám ho mám a je v pohodě Upraveno Prosinec 8, 201014 r od Lancelot
Prosinec 8, 201014 r Také jsem koupil Hakr, je přímo do úchytů co jsou na střeše a maximální spokojenost!! Doporučuji... rychlá pohodlná montáž, cena super..
Prosinec 10, 201014 r Autor Díky moc za rady i odpovědi. Mám ještě takový skromný dotaz. A to je v balení celá sada 4patky a dvě tyče nebo je to jen půlka?
Prosinec 18, 201014 r taky doporučím HAKR, mám ho na sedanu a v poho, nosnost výborná, vozil jsem na tom sádrokarton , a s těma držákama na lyže je to tak, mám držák na 6 párů a vlezou se tam čtyři bez tyček
Duben 17, 201312 r Ahoj, taky řeším koupi střešního nosiče, je lepší koupit typ s uchycením do připravených montážních bodů nebo typ s uchycením u dveří? Není u nodelu s uchycením do montážních bodů problém s mnohonásobnou opakovanou montáží, resp. demontáží? Nemůže to způsobit např. zatékání do auta střechou? Ještě poslední dotaz, zda se vyplatí připlatit si za hliníkové provedení. Díky za info.
Duben 20, 201312 r 1.určitě bych bral origo uchycení 2.zatýkat určitě nebude,neni kam 3.záleží na tvojí peněžence
Duben 21, 201312 r Čau pánové! Tak jsem dnes koupil v OBI střešní nosič HAKR pod lem za 169Kč!!! byl asi jednou použitej. Sice jeden už mám dva roky z Aukra za 800 ale nekupte to když je to tak levný.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.