Červenec 16, 201411 r Nemam ted bohuzel aktualnejsi foto,uz byla tma,ale uz tam neni nabeh na blatnik ze superba a je dopasovanej na originalni jako zaroven,a take si musite domyslet cerne krytky mlhovek a stredove diry dneska by mohla jit do barvy A jinak zadne kitovani,zkracovani narazniku a buh vi co,jen seriznuti par veci a natlaceni na originalni,takze muzu kdykoliv jednoduse sundat dnes si budu hrat jeste s teplovzduskou skrz malou 5mm mezerou u svetel a mam hotovo Upraveno Červenec 16, 201411 r od Spawn369
Červenec 16, 201411 r Tak to jsem hodně zvědavej na výsledek. Já chtěl na svou Octávku dostat nárazníky z O2 Scout. Ale nakonec jsem radši oscautil ty svoje.
Červenec 16, 201411 r Tak to je take nadhera,o tom jsem take hodne premyslel a premyslim,ale chci take dozadu napasovat nadherne koncovky z trojkove octavky rs ja bych tam krasne napasoval i mlhovky ze superba,ale musel bych rezat origo naraznik a to nechci kdyby nahodou nekdo protestoval z pcr
Červenec 16, 201411 r Koukam ze mas naraznik na originalni liste a na sirku a do podbehu pasuje?ci nejake rozrezani,zvetsovani atd?
Červenec 16, 201411 r Ten nárazník je O1 facelift. Pouze nalepený difuzor od Milotecu a vyřezané díry pro odrazky. Vyřezat přesně díry a horkovzduškou vymodelovat odrazky je neskutečný test trpělivosti A to černé je silikonový spray na výfuky. Má to takový plastový efekt.
Červenec 16, 201411 r Aha, a nebylo lepší sehnat si odrázky že scauta,vyrezat díry a zevnitř nárazníu nalepit kus plastu na který se pak z venku nalepí odrazka vloźená do té díry? Chápeš mě? kolik jinak stál ten od milotecu? EDIT: Já mám Octavku sice na sníženém podvozku od H&R ale i tak je ta prdel vysoko Upraveno Červenec 17, 201411 r od Wojnar Edituj příspěvky!!
Červenec 16, 201411 r To právě jsou odrazky ze Scouta (400Kč kus ) . Ale mají jiný tvar a musí se horkovzduškou naohýbat podle nárazníku. Milotec mě stál myslím 1500.
Červenec 17, 201411 r Tak to jsou vcelku pěkně ceny.... Ale zas na druhou stranu za kus plastiku Jinak nárazník je vytvarovan a lakování, takže zítra bych mohl dát reálně fotky
Červenec 20, 201411 r Pánové házím svoji práci do nového tématu http://forum.skodahome.cz/index.php?/topic/129270-Přední-nárazník-ze-Superba-II-na-Octavia-I
Srpen 27, 201411 r Dal jsem naraznik z rs a tedka mi nesedi vyfuk, jak to ma resene rsko ? Ma tam ten plech v tom vyrezu? Dik http://www.pixhost.org/show/719/22941829_20140826_182631.jpg
Říjen 7, 201410 r Někdo tu psal že může sehnat RS nárazník .... mohl by mi někdo sehnat RS nárazník na Octavii 2003? přikládám foto dík
Říjen 8, 201410 r H4nlS: Octavia po faceliftu a RS už má výřez v kastli přizpůsobený na výfuk právě. Musíš se toho co tam překáží nějak zbavit.
Srpen 28, 201510 r Shanim RS naraznik co rikate na tohoto prodejce: http://www.sbazar.cz/gfkstyling.eu/detail/387276-skoda-octavia-predni-naraznik-rs-design http://www.sbazar.cz/gfkstyling.eu/detail/387531-skoda-octavia-i-r-v-96-00-naraznik-rs-design
Srpen 29, 201510 r Je to laminát, sežeň raději origo. tak nejlepsi volba by by l primo cerny kolem 4.t,origo je hodne drahej kolem 6.t
Prosinec 18, 20159 r Takhle to mám já ... koupil jsem nárazník, ale jsem línej koupit si světla ... mezitím co jsem si plánoval koupit si světla tak jsem si koupil, RSový nápravy s brzdama a RSový sedačky a na světla jsem se stále nedostal a koneckonců to skončilo tak, že jsem si dotáhl celé RSo Upraveno Prosinec 18, 20159 r od SPD13TDI
Únor 8, 20169 r Neni tu nekdo,kdo by me nalakoval predni RS naraznik na OI v cene tak do 1500.kc,kdybych dbal na kvalitu,tak jdu do lakovny,Morava - olomouc,Hranice,Zlin nebo okoli.Pak nasledna montaz.Piste do SZ.Diky..
Leden 3, 20178 r Toto som všade hľadal a nemohol som to nikde nájsť. Tak som to premeral a nakresil som aký je rozdiel medzi starým svetlom pred faceliftom a novým svetlom po faceliftu Škoda Octavia O1. Možno to niekomu pomôže.
Říjen 17, 20177 r V 11. 2. 2010 na 22:19, herrkomisar napsal: má li někdo zájem o tenhle nárazník,mohu předat kontakt na prodejce,je to vlastně i výrobce. poprosil bych o ten kontakt na toho výrobce pokud ho ještě máš :-).
Leden 31, 20205 r V 11. 2. 2010 na 22:19, herrkomisar napsal: má li někdo zájem o tenhle nárazník,mohu předat kontakt na prodejce,je to vlastně i výrobce. Je možný ještě sehnat kontakt na toho prodejce (výrobce)?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.