alesbrno Vloženo 13. Červen 2006 Sdílet Vloženo 13. Červen 2006 nevím, jestli se tady o tom něco psalo, ale zatím jsem nic nenašel. Mám octu z ledna 2000 a chtěl bych na ni dát jinej přední nárazník. Ty co jsem našel na internetu jsou ale spíš na raketu jak auto. Nejvíc se mi zatím zamlouval nárazník z RS. Ale problém je v tom, že nevím, jestli mi bude sedět. Nebo jestli někdo máte upravenej předek staré octy tak bych ocenil prá fotek jako inspiraci. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 13. Červen 2006 Sdílet Vloženo 13. Červen 2006 Jde to takhle to má to udělané Spidi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. Červen 2006 Sdílet Vloženo 15. Červen 2006 Jde to takhle to má to udělané Spidi Faktiš...??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Unknown Vloženo 18. Červen 2006 Sdílet Vloženo 18. Červen 2006 To jsou světla z L&K ? A jakto, že ten nárazník sedí perfektně i pod světlama? Vždyť RS má novej face s lichoběžníkovýmy světly, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 18. Červen 2006 Sdílet Vloženo 18. Červen 2006 To jsou světla z L&K ?A jakto, že ten nárazník sedí perfektně i pod světlama? Vždyť RS má novej face s lichoběžníkovýmy světly, ne? no to je rukama , hold kdo umí tak podle toho to taky vypadá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lasse Vloženo 18. Červen 2006 Sdílet Vloženo 18. Červen 2006 spidi: co takhle lehce napsat jak na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Červen 2006 Sdílet Vloženo 18. Červen 2006 spidi: co takhle lehce napsat jak na to S chutí do toho a půl je hotovo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pokemonjp Vloženo 18. Červen 2006 Sdílet Vloženo 18. Červen 2006 QUOTE (Unknown @ 18.6.2006, 12:16 ) ABY SI SE BLAHEM NEPOS... nebo se tě má každej prosit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gdanx Vloženo 19. Červen 2006 Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 kdyby jen prosit, spis poslat nejake uplatky, pak mozna promluvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Červen 2006 Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 muzu sehnat predni rs naraznik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Červen 2006 Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 QUOTE (Unknown @ 18.6.2006, 12:16 )ABY SI SE BLAHEM NEPOS... nebo se tě má každej prosit? Mě taky nikdo neradil, jak mám upravit RS nárazník pro starou tvář. Občas by neškodilo trochu zapřemejšlet a něco taky "vypotit" vlastním mozkem... Ale při pohledu na některé vozy zde prezentované mám dojem, že někteří by si vážně měli nechat poradit... Ale aby jste neřekli, tak tady je foto před lakem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Červen 2006 Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 A ještě jedno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesbrno Vloženo 19. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 Pěkný fotky. Myslel jsem, že tyto stránky jsou pro lidi, kteří mají něco společného a navzájem si poradí a pomůžou. Ale asi jsem se spletl a je to jen předvádění některých členů. Já mám tohle a kdo má víc??!! 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Červen 2006 Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 Pěkný fotky. Myslel jsem, že tyto stránky jsou pro lidi, kteří mají něco společného a navzájem si poradí a pomůžou. Ale asi jsem se spletl a je to jen předvádění některých členů. Já mám tohle a kdo má víc??!! Mám rozdávat know-how na potkání...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 19. Červen 2006 Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 muzu sehnat predni rs naraznik Pořád je Bauí aktuální... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Červen 2006 Sdílet Vloženo 21. Červen 2006 muzu sehnat predni rs naraznik Pořád je Bauí aktuální... stale aktualni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 21. Červen 2006 Sdílet Vloženo 21. Červen 2006 kerej mazal to tu promazal 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Červen 2006 Sdílet Vloženo 21. Červen 2006 kerej mazal to tu promazal Ja 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 21. Červen 2006 Sdílet Vloženo 21. Červen 2006 Teď mi jeden chlap na autovrakovišti tvrdil, že jsou dva typy RS nárazníků, je to možný?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 21. Červen 2006 Sdílet Vloženo 21. Červen 2006 Teď mi jeden chlap na autovrakovišti tvrdil, že jsou dva typy RS nárazníků, je to možný?? Jo, taky mam ten pocit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Červen 2006 Sdílet Vloženo 21. Červen 2006 Teď mi jeden chlap na autovrakovišti tvrdil, že jsou dva typy RS nárazníků, je to možný?? jasne na novou a na starou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 21. Červen 2006 Sdílet Vloženo 21. Červen 2006 já jsem myslel že RS bylo už na novou a hotovo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 21. Červen 2006 Sdílet Vloženo 21. Červen 2006 já jsem myslel že RS bylo už na novou a hotovo Oni asi myslí asi na Octavii 1 a 2. Zase to tu někdo scenzuroval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 21. Červen 2006 Sdílet Vloženo 21. Červen 2006 kerej mazal to tu promazal Ja mě to bylo jasný, že ty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 22. Červen 2006 Sdílet Vloženo 22. Červen 2006 Teď mi jeden chlap na autovrakovišti tvrdil, že jsou dva typy RS nárazníků, je to možný?? No jasně, že jsou dva typy......přední a zadní... : 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.