Přejít na obsah

Luopani svetel devil eyes


Luksa

Doporučené příspěvky

Zdravim chlapi, mam takovy prodlem a i kdyz jsem zkousel hledat nic jsem nenasel.

Muj problem je ze jsem si koupil asi pred 2 lety jak vysli svetla devil eyes na octavii vsechno bylo v poradku ale asi pred mesicem jsem si vsml divnych skvrn na svetlech. Teprve jak jsem neco dodelaval na aute tak jsem si na to vzpomel a podival se na to lepe a zjistl jsem ze se ze svetel loupe pravdepodobne nejaky ochrany lak.

Prosim o nejakou radu co se s tim da udelat, jestli vubec se to da nejak osetrit Nove tyto svetla se mi zbytecne kupovat nechcou

Dekuji za rady a podmety.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To bych řekl, že je bohužel vlastnost těhle "tuningových" světel, sám mám angel eyes a taky jsou na pár místech oloupaný, hlavně se to stalo po minulý zimě, já bych buď zkusil tu sadu na renovaci světel, nebo jak říkal kolega strhnout tu oloupanou vrstvu a nalakovat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je mi to jasne chlapi. Kazdemu se libi neco jineho a ja vam to neberu original jsou fajn ale ja jsem mel puvodne predface svetla. O tom kde budou chybet penize se nemusime bavit octula dostala vzdy to co potrebovala. Mozna krome horniho ulozeni to se mi jeste nechtelo menit.

NO zpatky k tematu.

Pisete oloupat a prestrikat ? Ale cim? V tomto se fakt moc nevyznam. Klasickym lakem? Feela ty to delas jak jestli muzu poprosit o nejaky presny postup.

Jinak diky moc vsem za rady a nazory

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...
  • o 1 měsíc později...

Originál je nejlepší, octa se s devilama netváří jak ďábel, ale ja vyblité zelí.

Ale pokud se ti to líbí, tak to oloupej vylešti a nalep pancéřovou fólii co se dává na skla aut, pokud tě neohodí šutrem Bugatti v plné rychlosti, nebo nedostaneš zásah ze třech metrů z ak47 tak to vydrží.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Leštili jsme s tou sadou světla na Fábii I, který byly úplně matný z myčky a výsledeke byl super. Jinak já ty světla zatím neřešil, řešit to budu až teď , jestli to bude horší. Ale jinak ta fólie, co tu radí kolega bude možná dobrý řešení :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...