Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Elektrika

Elektronika, el. výbava, VAG a diagnostika...

1. Zahájeno uživatelem Červ z Liberce,

(popis problému dole, tučně) Zdravim, rozhodl jsem se nechat si u Autotrendu v Liberci nechat namontovat do své Fábie II projektorová světla, která jsem výhodně koupil na netu (2700 Kč/ks, originál Škoda, nerozbalené originální balení - takže snad ne kradené). Myslím že se mi ten kauf docela vyvedl, protože když jsem se ptal ve Škodovce co by stály jen ty dva světlomety bez instalace, tak mi řekli 14 000! Možná mysleli ty natáčecí, ale ty jsem viděl někde jinde za 4500 Kč. No, k věci; Objednal jsem se do servisu, kde mi slíbili nainstalovat Philips BlueVision, které údajně měli skladem. Bohužel jsem nepožádal, aby to uvedli do objednávky. Takže mi tam nainstalovali ně…

• 10 odpovědí
    • 5,5tis zobrazení
  2. Zahájeno uživatelem jozzi,

Ahoj kluci , hystam se na vymenu komfortky kvuli dodelani dalky k centralu , bohuzel nevim kde ji najit a hlavne jak vymenit , poradi nekdo ?

• 16 odpovědí
    • 24tis zobrazení
  3. Zahájeno uživatelem Dalik,

Ahoj všem, nějak mi zůstala viset vnitřní cirkulace vzduchu - po zapnutí klíčku se rozsvítí tlačítko vnitřní cirkulace a nejde vypnout, po zmáčknutí se klapka asi nehýbe, tlačítko pořád svítí. Tlačítko jsem nikdy nepoužíval, přepínalo se to jen samo při zařazení zpátečky. Neví někdo co s tím? Jde o Climatic - poloautomat. klimu. Díky za rady!

• 1 odpověď
    • 3,7tis zobrazení
  4. Zahájeno uživatelem Galvi,

Ahoj, mám takový dotaz, dnes po "menším" karambolu se mě vždy když šlápnu na brzdu tak že brzdím "naplno" tak se mě rozsvítí kontrolka (ABS) zároveň s kontrolkou Airbagů.. Ale pouze když dupnu na brzdu, jinak nic, kola se zablokují, takže ABS nejde.. Ale při startování všechny kontrolky zhasnou, takže to svítí jen když brzdím .. Na maxidotu to nic nepíše.., jen to pípne a když pustím brzdu tak za chvíli zhasne... Nesetkal se s tím někdo z Vás? Kabel bohužel nemám abych se podíval na chyby, tak to povezu do servisu, jen nevím s čím počítat.. Podotýkám, že airbagy nevystřelily a autu viditelně nic není ani škrábanec naštěstí sníh je měkký, do příkopu jsem skočil cca …

• 9 odpovědí
    • 3,7tis zobrazení
  5. Zahájeno uživatelem R3PLAY,

Zdravím, poradil by někdo prosím. Mám na roomsteru 2007, climatronic. Občas se stane, že začne zničehonic foukat stejnou intenzitou a nejde dát režim off. Lze pouze regulovat teplotu a směr ventilace. Nepomáhá ani vyndání klíčku Na diagnostice byla smazána chyba, ale opět se objevila. Díky

• 2 odpovědi
    • 1,8tis zobrazení
  6. Zahájeno uživatelem Jarda K.,

Já koupil Roomstra v bazaru ve verzi Comfort s mnohým dalším příslušenstvím, najeto 10 000km za 426tis. Vše OK auto jak nové. Jen mě trápí pravá zadní mlhovka - nesvítí. Zkoušel jsem jí tedy vždy při nenastartovaném motoru. Pojistky jsem zkoušel měnit, žárovky taky a nic. Nevíte někdo čím to může být? Díky!

• Pozitivní
    • 70 odpovědí
    • 20,2tis zobrazení
  7. Zahájeno uživatelem w.one,

Lze jednoduše vyměnit manuální klimu Climatic za automatickou Climatronic ve FII? Je to řešený pouze stylem Plug ń Play (vyhodit, zapojit konektor a zastrčit zpět) nebo jsou tam ještě nějaké zádrhely? Kolik by mohla stát taková jednotka nebo výměna?

8. Zahájeno uživatelem albert1204,

Zdravím, máme Roomster 1,2 htp r. 2008, v poslednej dobe problémy, najprv imobilizer, pred týždňom snímač otáčiek a v piatok problém s prístrojovkou...po zapnutí zapalovania začali rôzne preblikávať všetky kontrolky, rozsvecovali sa a zhasínali, ukazovatel paliva pri skoro prázdnej nádrži ukazoval plnú, stav celkových km úplný nezmysel a po vypnutí zapalovania a vytiahnutí klúča niektoré kontrolky zostali svietiť. Asi na piaty pokus sa kontrolky ukludnili a podarilo sa naštartovať, otáčkomer najskôr na nule, po chvily začal ukazovať, ale zase zostali svietiť niektoré kontrolky, napr. ručná brzda. Dá sa s tým jazdiť, ale počas jazdy sa ozýva pípanie...teraz po vytiahnutí k…

• 5 odpovědí
    • 2,7tis zobrazení
  9. Zahájeno uživatelem alco,

Vcera som dostal do garaze roomstera ktory okrem motora a volantu nemal nic . Majitel chcel domontovat XENONY, ALARM (MAGICAR M100), CENTRAL (univerzalny). Zacal som s montazou xenonov. Tu som nenarazil na ziadny problem, vsetko ide ako ma a svetla svietia velmi pekne, Pokracoval som montazou centralu. nemal som ziadnu origos sadu tak som pouzil univerzalny central. Pri montazi sa vyskytlo viacero problemov. Hned prvy problem bol taky ze som musel ustrihnut povodne stupliky ktore su v prednych dverach. cize z vnutra uz nieje mozne zamknut auto pretoze v tapacu zostali len prazdne dierky. Tiahlo som musel ustrihnut pretoze draha tiahla zamku je kratsia ako draha chodu mo…

• 22 odpovědí
    • 12,1tis zobrazení
  10. Zahájeno uživatelem Jenda75,

Na www.roomsterclub.com jsem se dočetl, že novinkou pro modelové řady 2008 bude nefunkčnost Cornar funkce a natáčení světel při zapnutém dením svícení. Bože jak logické, proč to vlastně funguje při dením svícení a proč to někoho z atomobilky nenapadlo už dřív ? Nevíte někdo, jestli to bude možné odpojit i u všech starších modelů ????? Je dost nelogické že při dením svícení se zbytečně rozsvicují jednotlivě mlhovky, při zatáčení a spuštěném blinkru, nebo proč se musí zbytečně opotřebovávat natáčecí mechanika...

• 23 odpovědí
    • 14,9tis zobrazení
  11. Zahájeno uživatelem FikoCZ,

Aktualizace: Vyřešeno byl vadný kabel mezi páčkou a budíky tachometru. Mám někde pravděpodobně skřípnutý případně porušený kabel, který ovládá palubní počítač (MFA - funkce v dolní poloze). Problém bude na cestě mezi páčkou a RJ. Netušíte kudy od páčky k RJ v palubce vede? Jde to do RJ v motoru? Nebo vede do nějaké pro mě neznámé RJ pod palubkou? Nebo přímo do budíků? (Maxidot) Je tu někdo kdo montoval palubní počítač do auta a ví kam vedou od páčky ty kabely? Závada: Palubní počítač sám od sebe přehazuje hodnoty na displayi. Podle chování závady se může jednat o porušený kabel, který je mokrý. V páčce problém není, zkusil jsem jinou a chovalo se to stejně Technicky…

• 3 odpovědi
    • 2,4tis zobrazení
  12. Zahájeno uživatelem Vladimír Kalandra,

Ahoj všem, řešim takovej problem, co se tyka zapnutí klimatroniku. Muže mi někdo dodat schema klimatroniku ve fabii 2 1,6 BTS motor rok 2009 ?? Potřebivak bych vědět, kam mám přivést spínané + (jakoby od klíčku) aby mi ožil klimatronik. Předem díky

• 4 odpovědi
    • 5,3tis zobrazení
  13. Začalo mi na roomsteru zlobit stahování (i zavírání) oken. Když dommáčknu tlačítko do druhé polohy pro úplné otevření okna tak okno nesjede dolů. Musím tlačítko držet po celou dobu stahování. Nejprve to začalo zlobit u spolujezdce a pak i u řidiče. Nemáte někdo zkušenosti s opravou? Stačí vyměnit tlačítka nebo bude problém nejspíš jinde?

• 8 odpovědí
    • 13,2tis zobrazení
  14. Zahájeno uživatelem jakudo,

Nazdárek:) nědávno jsem tady někde četl dotaz co znamenají šipečky na rádiu Swing s teplotou a bylo odpovězeno, že jedno je teplota uvnitř a druhá teplota venku. Jelikož mám pouze manuální klimatizaci, tak se mi zobrazuje pouze teplota venkovní. Nevíte někdo, jestli je možné dokopit teplotní čidlo do interiéru tak, aby se ta teplota zobrazovala na tom rádiu? Prostě jen nainstalovat to interiérové teplotní čidlo, co je v climatroniku a nakódovat to tak, aby se to na tom rádiu zobrazilo. Je to sice asi naprostá zbytečnost a hloupost, ale mě by se to líbilo...

• 2 odpovědi
    • 2,9tis zobrazení
  15. Zahájeno uživatelem Keso8,

Nazdar chalani. Nenasiel som tu take tema tak som zalozil nove. Chcem sa opytat ci packy pod volant z Fabie 2 pred FL by sedeli do Seat Ibizy 2003 (6L). Dik moc za pomoc.

• 5 odpovědí
    • 1,8tis zobrazení
  16. Zahájeno uživatelem Karel Kucera,

Dobry den, Nevi nekdo nahodou jak dodelat padla pod volant na Fabii 1.2 TSI DSG ?

• 8 odpovědí
    • 4,7tis zobrazení
  17. Zahájeno uživatelem pjdefort,

Jakou barvu podsvícení u faceliftu mají ovladače stahování oken, vyhřívání sedaček, zadního okna atd...jsou bílé jako budíky a klima? Chci předělávat podsvit budíků u předFL a rád bych to sjednotil..v lepším případě bych poprosil o foto alespoň ovladačů u řidiče a tlačítka centrálu na středové konzoli..díky Případně jsou rozdílné čísla dílů u ovladačů - pro předFL zelené a poFL bílé atd?...jsou záměnné atd..

• 14 odpovědí
    • 2,9tis zobrazení
  18. Zahájeno uživatelem Milano72,

Ahoj, potřeboval bych pomoc s nakódováním Gateway jednotky 6N0 909 901 Roomsteru 2008 po namontování origo parkovacích sensorů. Nikde nemohu najít labely pro tuto jednotku. Původní kódování mám 00014. Je tam i autorádio DANCE. Díky moc za pomoc.

• 1 odpověď
    • 4,2tis zobrazení
  19. Zahájeno uživatelem Petros7,

Ahoj, jde dodatečně namontovat deaktivaci airbagu spolujezdce? Máte někdo zkušenosti? Musí se dodat signalizace vypnutého airbagu do středového panelu nad tlačítko výstražných světel + vypínač na bok palubní desky. Nikde jsem tyto díly neviděl k dokoupení, tak nevím.. díky za radu.

• 10 odpovědí
    • 11,2tis zobrazení
  20. Zahájeno uživatelem PretenderCZ,

Ahoj, prosím neměl by to někdo komplet schémata zapojení pro Roomstera r.v. 2007 září - 1,4TDI 51kw? Pokud ne všechny tak by mi pro zatím stačilo jen schéma předního stěrače. Díky moc!

• 1 odpověď
    • 4,2tis zobrazení
  21. Zahájeno uživatelem beckman,

Ahoj, mám dotaz dodělal jsem manželce na fabku II parkováky koupil jsem origo aby to pěkně vypadalo a fungovalo. No jenže mi to nefunguje chci se proto zeptat hledal jsem už všude možně ale zatím nikde nebyla jasná odpověď. Když parkováky namontuju musím je potom ještě aktivovat pomocí Vag nebo nemusím. Někdo psal že mu to chodilo hned někdo kódoval ale to že to měl i se zobrazením na rádiu.

22. Zahájeno uživatelem jakudo,

Zdravím, Jen bych se chtěl zeptat (čistě informativně), jestli je možné v roomsteru vyměnit obyč volant za muntifunkční a pokud ano, tak co by k tomu bylo potřeba?

• 2 odpovědi
    • 4,4tis zobrazení
  23. Zahájeno uživatelem JirkaBrno,

ahoj, rád bych se zeptal zdejších oddborníků, zda je možné dodatečně nastavit to, aby se auto po rozjetí samo uzamklo. Jedná se o F II po faceliftu. Ptám se spíš ze zvědavosti, jestli to někdo zkoušel a jestli to vubec jde nastavit.. díky.

24. Zahájeno uživatelem ASPIRE,

Dobry den objednal jsem si Roomstera a v vybave auta je"" S dálkovou regulací polohy světlometu"" . Muzete mi prosim rict co to je ?

• 7 odpovědí
    • 3,6tis zobrazení
  25. Zahájeno uživatelem e1.,

Ahoj, zaujíma ma jedna vec. Mám Fabiu Elegance mr. 2012 a nepípa to pri nezapnutom bezpečnostnom páse spolujazdca. Bral som to tak, že Fabie to asi nemajú, len pre vodiča, lebo to nemajú ani ďalšie dve Fabie v mojom okolí a z toho jedna v podobnej výbave ako moja, tiež Elegance, len mr. 2013. Už som to prestal riešiť, až kým som predvčerom čakajúc v aute nezačal študovať manuál od auta a tam sa v texte spomína že to má pískať aj v prípade že spolujazdec nie je zapnutý. Bol som v ten deň v servise, konkrétne to ani oni nevedeli, ale podľa toho ako sa pozerali na moje sedadlo a pás, tak tvrdili že tam nemám ani kábel na základe čoho by to mohlo detekovať. Rozhodol som sa že…

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.