Váš Roomster
Fotky Vašich Roomikov
89 témat v tomto fóru
-
Modelový rok 2014 Roomster Fresh Ambition, 1.4 16V, 63kW sunset, hagusy, radio swing, kožený paket, volant s ovládáním radia, parkovací senzory, litá kola, ESP, metalíza, projektorové světlomety, manuální klimatizace... motor v záběhu, výkon nic moc špatné studené starty :-/ http://www.youtube.com/watch?v=t0fF_UUUack&feature=youtu.be Celkově spokojen, ideální rodinné auto, dostatek prostoru, variabilní prostor v zadu.
-
-
- 16 odpovědí
- 2,4tis zobrazení
-
-
-
služobný roomster 1.2 tsi 77kW, biela farba, výbava Ambition Sport, podľa vlastného výberu priznám sa že auto mám už dva mesiace najazdených 9900 km ale predsa by som začal pekne od začiatku... prvé stretnutie...
-
-
- 17 odpovědí
- 1,4tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
-
-
- 16 odpovědí
- 1,6tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Tak a už sem, mezi Vás, taky patříme. Máme Roomstřika téměř měsíc. Jeho jméno je Antonín Waldemar je to 1.6 16V v comfort výbavě. Sice 2 roky starý, ale najeto jen 25000. Od minulého týdne je i přestavěný na LPG Spotřeba při provozu 70/30 pro město je 6,5 l benzínu a cca 8l LPG (LPG zatím měřeno jen podle jedné nádrže) Zepředu Zezadu Přístrojová deska Zatažená panorama Roztažená panorama Motor 1.6 16V Motor 1.6 16V + LPG LPG vstřiky LPG směšovač
-
- 12 odpovědí
- 3,1tis zobrazení
-
-
Tak mě tu máte jsem odpadlík Peugeota a nový člen Škodovky nebo spíš navrátilec . Představení mého sluhy / Škoda Roomster 1.9tdi 77kw ,rv2009, Předváděčka z Ml.Bl. malý kožený paket,výhled do nebe,tempomat,climatronik,atd. Opravdu jsem si toto vozítko zamiloval .
-
- 63 odpovědí
- 7tis zobrazení
-
-
Zdravím, jsem tu nový. Čerstvý majitel Roomsteru 1.4 63kw . Je to má třetí škodovka, celkem asi patnácté auto. Zatím ho objevuju, tak uvidím. První investice, naštěstí ne díky poruše. Nová kola comet. Myslím, že se na auto určitě hodí. Pokusím se přidat foto.
-
-
- 26 odpovědí
- 1,7tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím všechny majitele Roomstříků. Konečně nadešel čas pro výměnu vozu.Ne,že by naše "Fabča" HB nebyla spolehlivá,ale vzhledem k našim zdravotním problémům je potřeba vůz pohodlnější s větším zavazadlovým prostorem.Takže během několika dnů budeme objednávat Room. Roomster CHAMPION Výbavová verze Champion Ambition Motor 1.2 TSI 63 kW 5-stup. Interiér Domino-onyx Barva Bílá Candy Černá Magic s perleťovým efektem Mimořádná výbava: Bicolour - dekorativní fólie Dynamic s fóliemi Roomster ABS PLUS včetně MSR a Dual Rate a kontrola tlaku v pneu El. ovládání oken vpředu a vzadu Kola z lehké slitiny "ELBA" 6,5J x 16" MDI (Mobile Device Interface) Pomocné parkovací z…
-
-
- 55 odpovědí
- 10,8tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Aiias Second Chance Jak jsem již psal v předchozím mém tématu Roomajz TSI, se mi podařilo zdárně odstoupit od kupní smlouvy a vozidlo bylo vráceno. O tom že budu brát Roomstera jsem byl tak nějak rozhodnut, poohlížel jsem se po Yetim ale přeci jenom ten kufr je tam menší a hlavně bych se cenou nedostal na naftu ale pouze na 1.4 TSI Drive a po předchozí zkušenostech s TSI bych do toho nešel. Navíc si roomika oblíbila i moje polovička. A pak se našel takový který mě okouzlil cena/výbava. Takže dnes jsem domu přijel z Roomstrem 1.6 TDI CR 77kW Atractive, referentské vozidlo ŠA v hodnotě cca 540tis. Já ho koupil zhruba o 200tis. levněji s 19tis KM na kontě ve stavu nového vo…
-
-
- 375 odpovědí
- 30,7tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Zdravim vsechny, po dlouhem hledani, srovnavani, vybirani a proverovani jsme se s manzelkou shodli na aute a tady Vam jej v kratkosti predstavim... - Roomster 1,2HTP 51kW - 9/2007 - najeto 55566 km (kdyz jsem jej prebiral) - zelena Olive met. - ve standardni vybave STYLE + zadni cast vozu zatmavena foliemi Do budoucna bych rad, kozene doplnky (volant, rucka, radicka), original radio DANCE, repro dozadu a parkovaci asistent... no mozna mlhovky Vzhledem k tomu, ze s tim bude prevazne jezdit moje polovicka, tak tam dam ALU 15 z originalni produkce Skodovky... No a to je asi vse... Verim, ze nam bude dobre slouzit nejaky ten patek a ze jsem neudelal ch…
-
-
- 95 odpovědí
- 4,9tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Po 10 letech s Favoritem jsem využil akce Věrnost a "odměnil se novou" Bylo mi sice těžko u srdce když jsem Favoritka odvážel na vrakoviště, ale jednou to přijít muselo, zub času se na něm už začínal hodně podepisovat. Výbava navíc: panoramatické střešní okno výškově stavitelné sedadlo spolujezdce podlahový nosič kol sportovní paket Dynamic tempomat prodloužená záruka 4 roky (ta je v akci zdarma)
-
- 24 odpovědí
- 3,8tis zobrazení
-
-
-
Konečně jsme se po cca 4 týdnech dočkali Včera jsme si vyzvedli našeho nového člena rodiny - Roomster! Je to Roomster Champion, 1.4 16V 63 kw. Barva Miami blue. Výbava Ambition + rádio Swing + 8 repro (jsem překvapen docela dobrým zvukem:)) Barva interiéru je Onyx/stříbrnošedá a sedadla asi Domino (to si nejsem jistej tím názvem). Dostali jsme k tomu navíc všechny zástěrky, gumové koberce+vanu do kufru, lékárničku, trojúhelník, reflexní vestu a tažné lano...a manželka samozřejmě kytku:)) Po první jízdě (cca 200km) spotřeba 6.6 l/100km, takže spokojenost maximální Fotku mám zatím jen jednu (lepší) ze salónu, neboť venku je fakt hnusně. Ani na ní nejsou ty originál…
-
-
- 12 odpovědí
- 1,9tis zobrazení
-
-
Nový přírustek do rodiny Room 1.9 TDi 77kw ´07 Výbava: 8 pytlů výhřev sedaček Tempomat Cruise Columbus 4x el. okna CD Changer Climatronic Natáčecí světlomety + Corner Bluetooth handsfree Plánované úpravy: 17" Kentaury štelovák Facelift RS předek Navi Columbus Led interiér
-
- 36 odpovědí
- 3,8tis zobrazení
-
-
Ahojte, pridavam foto nasho ROOMa (ROOM je rodičov, môj je Passat vzadu), mame ho este ani nie mesiac, ale auto uz ma 1 a pol roka... Rodičia si ho vyberali sami, preto aj ten motor 1.2 HTP (+plyn). Z vybavy na to ze to je 1.2ka je tam maxidot, zatmavenie skiel, tempomat, park. senzor, radio swing, koženný paket, sedadla s bočným vedením čierna strecha a nejake blbostičky okolo. Na aute sa pred týždňom robila prestavba na LPG, plus som dal nalepit kryt na zadnom narazniku cierny ochranne listy na prahoch dvier (vyzeraju perfektne), v aute boli textilne koberce tak som doobjednal gumove original roomster Na auto som obj este deflektor original skoda ale nepasuje dobre,…
-
- 53 odpovědí
- 6,1tis zobrazení
-
-
-
Ahoj, tak i já konečně přidám svého rooma do placu ... Výbava Comfort + Paket Plus (panoramatická střecha, automatická klimatizace Climatronic, Sunset, střešní nosič) dodatečná výbava - Maxi DOT, Tempomat, vnitřní držák jízdních kol, prodloužená záruka 4 roky barva béžová Cappucino metalíza
-
- 77 odpovědí
- 8tis zobrazení
-
-
Ahoj všem Roomikům, 26.5.2012 jsem si objednal Roomstera Champion 1,2TSI 63kW z důvodu přírůstku do rodiny. Zatím stále mám Fabii 2003 1,2HTP 47kW Classica v hatchbacku a dát do fabky kočár + sbalit rodinu na víkendový výlet je umění - korba "sedí" na sedadle spolujezdce :-D takže jsem došel k rozhodnutí upgradovat vozový park. Dlouho jsem bádal a bádal, co by bylo pro mě výhodné i do budoucna + finančně dostupný. Líbila se mi KIA Ceed SW - spousta muziky za málo peněz, ale nejnižší motorizace 1,4. Najezdím ročně 3000-5000 kilometrů - jen nákupy a občas nějaký výlet za rodičema/po ČR. Takže v úvahu šla Fabka II Combi - ale zase brát kombika jen kvůli překlenutí doby,…
-
- 16 odpovědí
- 2,6tis zobrazení
-
-
Proč Roomster? Auto do rodiny plánujeme už dlouho a původně byla již vybrána a téměř objednána Octavia Tour II Combi s paketem a pár serepetičkami, v souvislosti s příchodem druhého potomka. Okolnosti tomu ale chtěly a nové auto nám zaklepalo na dveře samo a bez nákladů, povedlo se ve firmě dohodnout na nefinančním benefitu tohoto typu, tak proč se upejpat…. Původně to měla být Fabia II Elegance Combi 1,2 TSI 77kW, ale začali jsme si pohrávat s myšlenkou Roomstera, jakožto akceptovatelné alternativy. Cesta tedy vedla do autosalonu, kde měli jednoho vystaveného a začalo se měřit, zkoušet kočár a seznamovat se s partiemi vozu (protože Roomster, ten byl pro nás dlouhodobě …
-
- 13 odpovědí
- 4,9tis zobrazení
-
-
čauky Tak jsem ho dneska úspěšně dovezl domů. 1.2 TSI 63kW STYLE Výbava: paket Sport I paket Sport II Další 4 repro vzadu Projektorové natáčecí světla + corner mlhovky parkovací assistent Upgrade: - loketní opěrka - ALU pedály - zástěrky - tempomat - kryt pod motorem (kompletní) - MDI (Media-IN) - LED v interiéru + denní svícení - prahové lišty (nachystáno po zimě) - chrom koncovka výfuku (nachystáno po zimě) EDIT: Opravy: - Hučí ventilátor climatroniku na 1 stupeň když je dlouho zapnutá klimatizace - ventilátor se utišil tak to zatím nebudu řešit hlavně z důvodu demontáže přístrojovky ! - Navíc tím že se ušetřilo na zadním koberečku na plastech t…
-
-
- 141 odpovědí
- 26,6tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Od pondelka som v tuzobnom ocakavani noveho Roomstra. Roomster 1,2 TSI/77 kW, 7° DSG, rosso brunello, vybava Active + Active Plus L paket (Climatronic, elektricke okna vzadu, ovladanie radia a telefonu na volante, priprava na telefon s Bluetooth), laktova opierka, sklopny stolik na zadnej stredovej opierke, disky Comet 16", rezerva, predne hmlovky Corner, ostrekovace svetlometov, predlzena zaruka 4 roky/60 tisic km, tmave folie, lapace necistot vpredu a vzadu, gumena rohoz do kufra, sietovy program. Dufam, ze na dovolenku sa pojde v novom auticku
-
- 82 odpovědí
- 17,2tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Zdravím všetkých.Od včera som tiež majiteľom čierného Roomstra 1.2 TSI výbava ACTIVE.Prvé dojmy z nového auta super.Zatiaľ iba toľko.
-
- 48 odpovědí
- 10,3tis zobrazení
-
-
Tak tohle jsou opravdu první fotky, kdy jsem s sebou měl foťák a bylo hezky - lokalita Letohrad, nádvoří Muzea a Restaurace "Ve Dvoře", neděle 11. července... Na sluníčlu se naparuje Drobeček a jeho pyšná panička... Bohužel, hned vedle se nasmolil někdo se stříbrnou Fábulí combi, i když okolo bylo jinak prázdno...
-
- 20 odpovědí
- 3,2tis zobrazení
-
-
Tak jsem si vcera taky dovez Roomstra je to 1.4 Style plus nejaky veci navic, jeste se chystam na zatmaveni skel pristi tyden, ted je tam jen sunset A neptejte se proc je tam reflexni napis kdyz je to bila barva (Miluška to zkazila )
-
- 32 odpovědí
- 5,5tis zobrazení
-
-
tak chcem ukazat aj svojho milacika, dal som tam fotky ktore boli fotene od leta, skuska 17" nedavno na buducu sezonu, mozno... no a po nalepeni folii je to uplny cukrik...
-
- 7 odpovědí
- 2,3tis zobrazení
-
-
-
Tak je tu nástupcé mé Ibizy 1,9 TDI PD na půl roku (pak bude vyměněn zase za jiného). Je to výbava Style, 1,2 TSI 63kW s paketem Style Plus + MaxiDOT a barva Modrá Miami + černá střecha a černé polepy. Ze Zákaznického centra jsem ho vyzvedl 28.3.2011, zatím mám najeto 600km, spotřeba kolem 5,9l (dlouhé trasy a občas popojíždění po městě). Fotky z bazaru, kde jsem se loučil s Ibizou... A tady čerstvě po vyzvednutí ze showroomu - foceno mobilem.
-
- 5 odpovědí
- 2,2tis zobrazení
-