Přejít na obsah

Motor 1.4 16V

452 témat v tomto fóru

• 7 odpovědí
    • 6.3k zobrazení
  1. odvetravanie kluky

• 4 odpovědi
    • 7.7k zobrazení
    • 12 odpovědí
    • 9.2k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 2.4k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 4.5k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 2.4k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 3.5k zobrazení
  2. problém 1.4 16v 55kw

• 4 odpovědi
    • 4.8k zobrazení
  3. Potkaný 1.4 16V

• 18 odpovědí
    • 11.9k zobrazení
    • 10 odpovědí
    • 11.2k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 8k zobrazení
  4. Alternátor - divný zvuk

• 21 odpovědí
    • 27.8k zobrazení
    • 49 odpovědí
    • 28.8k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 2.3k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 8.4k zobrazení
  5. Čidlo teploty motora

• 2 odpovědi
    • 3.3k zobrazení
    • 7 odpovědí
    • 22k zobrazení
    • 19 odpovědí
    • 8k zobrazení
    • 10 odpovědí
    • 16.4k zobrazení
  6. Vzduchový filtr

• 7 odpovědí
    • 3.5k zobrazení
    • 17 odpovědí
    • 10.9k zobrazení
    • 11 odpovědí
    • 6.3k zobrazení
    • 10 odpovědí
    • 12.6k zobrazení
    • 19 odpovědí
    • 10k zobrazení
  7. hydrostely

• 3 odpovědi
    • 3.1k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Mě se to zdá akorát. Stačí že je to schovaný za zrcátkem. Ale půjde to odlepit pěkně blbě. Drží to jako svině. Podařilo se posunout?
    • Pokud je zpět po montáži spolehlivě zapojen konektor v zámku a v motoru stahování oken, vypadá to na zlomené vodiče, může to být i studeňák v zámku...   Táhlo je přiloženo zvenčí mechanismu překlápějícího zamknutí a odemknutí, pokud se mechanismus nezablokoval nějakým bincem, tak to nemá na funkci vliv...   Na foto jde táhlo dobře vidět...    
    • Zdravím, mám vysokou spotřebu oleje u motoru 1.2TSI 77kw EA211. Konec výfuku je černý, ale suchý. Motor není nikde poblitý a jízdní projev to má normální, žere to 1L na 1000 km, od výměny jsme najezdil 2000 a 2x jsem dolíval. Auto má ověřených necelých 200 000km Nemáte někdo podobnou zkušenost? Připadně jaká byla přičina? Díky😄
    • Ahojte kamaráti od SCALI... chystám sa dopojiť kameru do Kamiqu výbava selection (nemá usb v speťáku) podla návodu s prvej stránky. Prikladám aj foto poistkovej skrinky z môjho auta pozície F40 až F44 sú obsadené ale pozícia F45 je voľná a funguje tiež na zapnutie spínacej skrinky je možné to poslať cez F45? že áno. Čo sa týka istenia nebude stačiť 7,5A poistka? Ďakujem za poradenstvo.   
    • Myslím si, že auto na operák není a nikdy nebude tvoje.  Já najeto přes 13 000 km a olej na polovině ukazatele. Klesá plynule od nova.
  • Vytvořit nový...