Zdravím! Už třetí den se potýkám s divným problémem : Zamknu dveře auta dálkovým ovladačem, auto se zamkne sklopí se srcátka odejdu a když příjdu odemknu zase dálkovým ovladačem odklopí se zrcátka auto se odemkne, tedy všechny dveře, až na dveře u řidiče když vezmu za kliku, tak to 3x zabliká a dveře zůstávají zamčeny. Poradí mi někdo co jsem udělal špatně ? Nebo co s tím mám udělat? Jo a mám kessy ovladač. Děkuji.
Hlavně je to strašně nekonzistentní. Na svém parkovacím místě mám sklopnou zábranu a čas od času se auto rozhodne, že ji přejíždět nebudeme. Někdy zase umí zastavit, aniž by na zemi bylo cokoliv. Vždycky jsem z toho na infarkt.
Koupil jsem kameru Lamax C11 a ten jejich dodaný kabel usb-c co jsem zkoušel narychlo u zrcátka funguje. Ale vadí mi že není zahlý, tak budu muset sehnat jiný aby to nešlo obloukem. Nemá někdo typ? Idealné tak z cz obchodu jinak na Ali.
Teď ale reším jak kameru připevnit. Přísavka-držák jako příslušenství nebude dlouho dostupná a tak nevím jestli kameru přilepit na statickou folii za zpětné zrcátko a ty černé tečky u zrcátka nebo přímo na sklo? Kdyby napřímo, půjde to pak někdy sundat abych okno nepoškodil? Fólie mi příjde i dost veliká nejradši bych ju ostříhl ale pak by to asi nedrželo. A když tu folii nechám celou aby to nebylo škaredý drží to neupadne? Vím že to musím odmastit a dobře očistit aby tam nebyl prach. Nemáte s tím někdo zkušenost co je lepší?
Ahoj, mám dotaz.
Chci do auta budík na tlak turba mam octavii 1 1.9tdi 66kw a čip na 84kw a zajimalo by mě jestli nemuzu použit to T co ořišlo s budikem k hadičce tak ze bych to zapojil do te hadicky co vede do egr ventilu?