Interiér
220 témat v tomto fóru
-
Ahoj, chtěl bych se zeptat jak je těžké sehnat tříram s MF bez DSG. Koupil jsem si Supa z roku 2010 v manuálu a je v něm čtyřramenný volant, který se mi úplně nelíbí a rád bych ho vyměnil. Nechtějí se mi tam ale dávat novější verze chtěl bych zůstat u původního jen za mě hezčího. Tento volant se dával i do Octavie RS. Jen je všude s pádly a to já nechci. Popřípadně zda by někdo nepomohl sehnat. Byl bych velmi vděčný. Díky!
-
- 0 odpovědí
- 322 zobrazení
-
-
-
Čaute, som novým majiteľom SuperB II 2008, Individual. S parádnymi dvojfarebnými koženými sedačkami. Ešte nikdy som nemal auto v koži, tak netuším, ako sa o to starať. Našiel som nejaké anglické video, kde típek najprv čistí vysávačom a potom postupne nanesie 3 prípravky. Prvým Leather Cleaner-om vyčistí a zotrie ochranu a mastnotu. Druhým nanesie Condicionér, takže asi nejaký krém a teda vráti mastnotu. A potom to celé pretrie nejakým Hydro Coating-om proti UV a asi to má byť nejaká forma impregnácie. (Priložil som aj screenshoty z toho videa.) Mňa zaujíma, aké prípravky používajú ľudia u nás v našich končinách, ČR a SR? Meno prípravku + výr…
-
- 2 odpovědi
- 359 zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj, vím, že se to tu už řešilo, ale najít to prostě nemůžu.. Při pomalejší jízdě po nerovnostech mi cvaká / klepe v okně, resp. asi v jeho rámu. Auto je v záruce, ale po zkušenostech s dealery bych si to nejradši opravil / dotáhl sám. Prosím Vás - neznáte někdo příčinu závady nebo nevíte, kde se dá co dotáhnout / zda se musí sundat stropnice / případně nemáte plánek..? Předem děkuji za info k věci.
-
-
- 40 odpovědí
- 37,4tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Tak na mém SII combi přibývá problémů. Jedním z nich je, že mi při jízdě drnčí (vibrují) páté dvěře. Prostě se třesou ve směru nahoru - dolů. Jakoby je přitahovač nedokázal udržet ve stálé poloze dole. Je tam (přitahovač, zámek) nějaká možnost nastavení vzájemné vzdálenosti? nebo v čem může být problém? Nesetkal jste se někdo s tímto problémem?
-
- 0 odpovědí
- 583 zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím, chtěl jsem poprosit, zda někdo netušíte, zda se dá sehnat tento díl u zajištění twindooru? Dnes jsem si náhodou všiml, že je v něm prasklina a téměř úplná. Tak bych to rád vyměnil než to praskne. Díky předem za rady // Již vyřešeno
-
- 1 odpověď
- 345 zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj, mám problém s adaptérem USB do zásuvky (Ruší mi signál rádia.). Tak jsem si říkal, jestli by nešly dát USB zásuvky místo hodin v područce. HOdiny jsou k ničemu>> USB jsou potřeba. Co by bylo potřeba (jaké díly - čísla dílů) pro výměnu hodin za USB. Chtěl bych vzadu dva sloty usb. Nechtěl bych aliexpress díly, ale díly koncernové. Co vy na to, šlo by to? Dík
-
-
- 12 odpovědí
- 5,8tis zobrazení
- 3 sledující
-
-
Prosim o radu pri demontazi tapaciru lebo strasne nerad lamem veci na mojom aute .Stahoval som etku cez nejake forum ale bez uspechu a nikde sa k tomu nemozem dostat takze dufam ze sa v tom niekto uz hrabal .
-
-
- 30 odpovědí
- 65,2tis zobrazení
-
-
Čau, měl jsem problém s klimatizací, topilo mi to jen na stupeň 4 …vyměnil se předřadný odpor, myslel jsem si že ten zvuk souvisí s klimou, ale ten zvuk to dela stále, nevíte někdo co to je? Je to slyšet od spolujezdce a i venku, když vypnu klimu nic to nedělá. Superb 2 2011 Díky IMG_1798.mov
-
- 0 odpovědí
- 435 zobrazení
-
-
Zdravím, chtěl bych se zeptat zda někdo nevíte, kde mohu zakoupit tento plastový kryt pod sedačkou spolujezdce. Snažil jsem se jej najít v ETKA katalogu dle VIN vozu a nenašel jsem. Proklikával jsem také různé eshopy s náhradními díly a také nic. Zkouším tedy ještě tohle fórum zda někdo nebude vědět o jaký díl se jedná abych jej mohl objednat. Díky moc
-
- 2 odpovědi
- 638 zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj všichni, asi před dvouma měsícema jsem koupil Superba 2 za supr cenu, ale s tím, že se tam musí plno věcí opravit nebo dodělat. Každopádně jsem už pár maličkostí zvládl sám, ale z téhle věci jsem fakt úplně zoufalý a vůbec nevím co s tím. Jak je vidět na fotkách, bylo poškozeno vedení trubek k radiátoru topení a někdo to totálně ještě zapatlal silikonem nebo něčím, aby to nejspíš drželo a neteklo, nevidím na spoje... No, největší problém je, že s tím autem nemůžu vůbec jezdit, protože z toho ukapává chladící kapalina. V životě jsem nic takového neviděl a ani bych nic takového nečekal. No, teď k hlavní otázce - Prosím Vás, nevíte někdo jak mám v tomhle …
-
- 1 odpověď
- 774 zobrazení
- 1 sledující
-
-
-
Zdravím . Prosím jak se tento držák dá vyměnit mám poškozenou jednu stranu . Je na to nějaký fígl nebo tak něco ? Potřebuji ten poškozeny dostat ven . 🙏
-
- 0 odpovědí
- 764 zobrazení
- 1 sledující
-
-
Mám Superb II combi s panoramatickou střechou. Minulý týden jsem zjistil, že do něho zatéká. Po stání na dešti je louže u řidiče a spolujezdce. Teče to někde přes A sloupek, přes pojistky a elektroinstalaci. Taky je voda v kufru, v obou kapsách v podbězích. Odhadem je to několik litrů za noc. Při jizdě v dešti se voda dovnitř nedostane, auto je zcela suché. Máte někdo podobnou zkušenost?
-
-
- 63 odpovědí
- 75,7tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Nechal jsem si do auta namontovat bluetooth handsfree a zjistil jsem, že mám v autě multifunkční volat bez tlačítka, které by mi umožnilo ovládat telefon hlasem. Máte někdo zkušenost s výměnou tlačítek na volantu? Stačí tlačítka koupit a vyměnit je, případně nechat upravit řídící jednotku? Výměna volantu je finančně náročnější, o smyslu výměny Amundsena za Columbuse nemá smysl uvažovat (cena, krádeže). Současný volant: Požadovaná tlačítka po výměně:
-
-
- 8 odpovědí
- 9,5tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Možná blbě hledám, ale nemáte někdo návod na demontáž tapeců kufru, plastů: stačí mi levá strana.... Díky
-
- 4 odpovědi
- 12,5tis zobrazení
-
-
Zdravim mám prosbu, kde se dají koupit mřížky ventilace topení palubní desky?
-
- 13 odpovědí
- 12,4tis zobrazení
-
-
-
Dobrý den, bohužel se mi na mém Superbu provedlo zastrčit AUX a nyní nevím jak jej vyndat zpět. Postačí jen "odcvaknout" tu černou krytku nebo budu muset rozebrat celou loketní opěrku? Jak se to popřípadě dělá? Hledal jsem všude možně, ale nikde jsem nenašel postup jak to případně rozebrat. Děkuji
-
- 0 odpovědí
- 942 zobrazení
-
-
Ahoj pánové, Mám takový zádrhel, záruka mi skončila v 10/2015 a na autě mi teď momentálně přestalo fungovat zasouvání rolety v kufru, nebyl by prosím někdo ochotný - kdo má ještě záruku (za nějakou úplatu, popř. slivovici - domácí kvalitní) z jižní Moravy - Brno - Mikulov - Znojmo, že bych mu ji někam dovezl a že by to zajel vyreklamovat - jestli mu to opraví nebo dají novou nevím... byl bych vám moc vděčný za ochotu... ta roleta stojí dardu a nemyslím si, že je to v autě nějak podepsané. díky Martin - je to vyřešené, podařilo se podle návodu opravit. Díky...
-
-
- 40 odpovědí
- 37,5tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravim vsechny, chystam se na poradnej uklid interieru a potreboval bych na to vyndat sedacky, neco na co bych si mel dat pozor? vsiml jsem si ze je to uchyceny na 4 torx srouby a hlavni otazka je, jak odpojim kabely, neco co se musi udelat pred a po zapojeni? Diky moc
-
-
- 8 odpovědí
- 21,7tis zobrazení
-
-
Veľa ľudí sa sťažovalo, že im odpadli tie krytky a Škodovka pýta za ne nekresťanské peniaze. Ak by niekto hľadal : € 7,70 5%OFF | 2pcs Rear Tail Lamp Screw Cover for Skoda Superb Tail light Screw Dust Cover https://a.aliexpress.com/_mr3oE0y Kedysi keď som mal S2, tak aj mne odpadli... Riešil som to čiernou izolačnou páskou. Kto si ale potrpí na detaily, tak vari to niekomu pomôže ku šťastiu. Škoda pýta za jednu 7 eur bez poštovného... https://www.skoda-diely.sk/nahradny-diel/7l6945285-kryt-skrutky-koncoveho-svetla-skoda-22286.html
-
- 1 odpověď
- 1,5tis zobrazení
-
-
Ahoj, téma jsem tu nenašel SII rok 2015 najeto 158tis a všiml jsem si že mám mokrý (mokrý taperirunk) praskla hadička v gumové průchodce k ostříkovači, tak jsem ji propojil gumovou hadičkou co se používala k ostřikovačům u vozu felicie :-D navíc dva dráty prasklá izolace víc foto šlo mi o to jestli to někdo už řešil a jak to opravil ?? zaráží mě že u předchozícho modelu co jsem měl SII rok 2010 najeto 300tis žádný problém, asi stačí z výrobi aby byl svazek z hadičkou o 1cm delší a už se neukroutí a nepraskne díky lukáš
-
-
- 15 odpovědí
- 19,2tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Kde je koupit? Našel jsem je na origo škoda stránkách, jen zadní nemají nápis.Popříkladě znáte lepší zpracování než origo? Díky origo 2ks s napisem a 2ks bez http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/sada-gumovych-autokobercu-superb-3t1061550x tady 4ks s nápisem, ale zajimave ze Skoda je jiz nenabizi s napisem http://www.obautodily.cz/skoda-superb-08-gumove-koberce-original-4-ks-4670cz407/
-
-
- 13 odpovědí
- 5,2tis zobrazení
-
-
Vie mi niekto poradit kde presne najdem RJ vyhrevu sedaciek? Dnes som tam lezal asi 3x a vidim iba RJ pamatovych sedadiel
-
- 1 odpověď
- 1,4tis zobrazení
-
-
Zdravím chcem sa spýtať mam superba 2 v koži a tie sedačky mi moc na dlhe trasy nesedia mam teraz ponuku kupit z vybavy laurin a klement sedačky odvetravane ale neviem či sa tie sedačky niečim inym lišia ako mam alebo su to tie iste len s odvetravanim. Ešte som čital že niekto skusal dať sedačky do superba 2 aj z inej značky ako napriklad z AUDI A6 c6 tak ak mate niekto s tym skusenosť tak by som bol rad za radu.
-
- 3 odpovědi
- 4,3tis zobrazení
-
-
Mám panoramu na SII 2010. Síťka roletky je komplet na straně řidiče odlepená a tedy dost prověšená. Ale hlavně už se to při zasunutí dozadu jednou "kouslo" a nešla ven. Nakonec vyjela a už se s tím bojím posunovat. Origo servis řekl 17k za celou roletku, lepit to neuměj/nechtěj. Nějaká rada co s tím? Přijde mi k tomu hrozně blbej přístup. Jde to vůbec přilepit v namontovaném stavu? A čím to lepit aby to vydrželo teploty v létě pod sklem panoramy? Případně tip na někoho v Praze co to poladí?
-
- 5 odpovědí
- 4,8tis zobrazení
- 2 sledující
-