Přejít na obsah

Interiér

217 témat v tomto fóru

• 4 odpovědi
    • 4.7k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 166 zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 168 zobrazení
  1. Výhřev sedadel

• 1 odpověď
    • 511 zobrazení
    • 1 odpověď
    • 492 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 368 zobrazení
  2. demontaz tapaciru dveri 1 2

• 28 odpovědí
    • 62k zobrazení
  3. Zatekanie do auta 1 2 3

• 63 odpovědí
    • 69.5k zobrazení
    • 8 odpovědí
    • 8.6k zobrazení
  4. Demontáž tapecu kufru

• 4 odpovědi
    • 11.1k zobrazení
    • 13 odpovědí
    • 11.5k zobrazení
  5. Deštník ve dveřích 1 2 3

• 51 odpovědí
    • 29.7k zobrazení
  6. Zastrčený AUX

• 0 odpovědí
    • 769 zobrazení
    • 40 odpovědí
    • 35k zobrazení
    • 8 odpovědí
    • 19.6k zobrazení
  7. Krytky zadných svetiel

• 1 odpověď
    • 1.3k zobrazení
    • 15 odpovědí
    • 16.9k zobrazení
    • 13 odpovědí
    • 4.8k zobrazení
  8. RJ vyhrevu sedaciek

• 1 odpověď
    • 1.2k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 4k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 3.9k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 2.9k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 3.7k zobrazení
    • 15 odpovědí
    • 15.2k zobrazení
    • 9 odpovědí
    • 8.6k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Nazdar. Mám oct 4 1,5 tsi, tankovanej iba na Shel. najazdené 70000km to čo píšeš mi začalo robiť aj som bol som v servise že mám s tým jazdiť, lebo oni nevedia. auto je do júna v záruke. Zajtra ho nesiem do iného autorizaku. Mne ten zvuk ide presne okolo 2 tisíc otáčok keď prídas uberes plyn + mne tento stav prenáša aj zvláštne rezonovanie a je to pořádne pocut uz. Mne sa zdá že keď ide. V režime Eco 2.valcov pridáš jemne a  nabehne na 4 valce ten zvuk ide buď zo vstrekovacieho čerpadla alebo s turba. turbo asi zapína okolo 2 tisíc a potom keď prídam alebo to držím na tých otáčkach tá to robí ako rapkač doslova. ak pridáš viac prestane a urobí to aj počas jazdy niekedy.. Aj dnes som točil motor na voľnobehu pri 4 000 nemá dobrý zvuk. Mám to auto od nova poznám každý zvuk ktorý tam bol aj nebol a toto nie je normálny stav. Uvidíme...
    • škoda ohľadom verzie 1985 vyslovene zakázala servisom aktualizovať cez kábel, má to prísť samo formou OTA - vzduchom. Preto nenahrali najnovšiu verziu, ale nechajú to na auto, nech si to stiahne.
    • Čaute, počas dovolenky na horách mi v deň odjazdu po naštartovaní začala po chvílke blikať kontrolka žhavenia. Myslel som že keď sa motor trocha zahreje tak zhasne ale nič, auto prestalo mať ťah a do kopca išlo ťažko. Zastavil som a cez OBDeleven som pustil diagnostiku, kde mi vyhodilo chybu     Keďže bola nedeľa a 300 km chýbalo domov + 2 deti na palube, tak som chybu vymazal a odvtedy sa neobjavila. Na druhý deň ráno keď som znova naštartoval, chyba sa objavila znova. Zasa výmaz a už sa za celý deň znova neobjavila. V rýchlosti som si len prečítal, že z/do turba vedú rôzne hadičky, ktoré pri poškodení môžu spôsobiť tento problém. Keďže som cez víkend parkoval u chaty v lese, urobil som ráno pred robotou rýchly check, či nebola nejaká "návšteva" v motore, ale nič som si nevšimol (nebolo ale veľa času to dôkladne skontrolovať). Zajtra cez deň pozriem lepšie.   Riešili ste niekto podobný problém? Čo viem okrem hadičiek ešte skontrolovať/pozrieť? Či radšej rovno do servisu? Diky
    • Já jsem špatně zadal adresu "Práce ". Když jsem ji chtěl změnit,  tak po opětovném nastartovaní to hodilo tu původní. Určitě bych zajel fo servisu a trval na přehrání SW.
    • Do psí čubky, ať se koukají snažit, jak to obejít.  Jestli to dělají kvůli záruce, tak na tu jim klidně kašlu. 
  • Vytvořit nový...