Přejít na obsah

Zatekanie do auta


MartinSu

Doporučené příspěvky

Mám Superb II combi s panoramatickou střechou. Minulý týden jsem zjistil, že do něho zatéká. Po stání na dešti je louže u řidiče a spolujezdce. Teče to někde přes A sloupek, přes pojistky a elektroinstalaci. Taky je voda v kufru, v obou kapsách v podbězích.

Odhadem je to několik litrů za noc. Při jizdě v dešti se voda dovnitř nedostane, auto je zcela suché.

Máte někdo podobnou zkušenost?

post-66387-0-44788800-1308843010_thumb.j

post-66387-0-23527400-1308843157_thumb.j

post-66387-0-72168900-1308843276_thumb.j

post-66387-0-33684000-1308843294_thumb.j

post-66387-0-77966200-1308843313_thumb.j

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tipoval bych, ze budou nejak ucpane odvodnovaci hadice panoramaticke strechy, ktere vedou skrz A sloupky a D sloupky do podbehu. Pokud zateka do elektroinstalace, muzes cekat v budoucnu problemy s elektronikou. Zcela urcite je to na reklamaci.

Editováno: , autor: Marty8
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Tak jak to dopadlo?? S kolegou máme po krásném červenci ten samý problém. Chystáme se vyrazit do servisu, tak by mne zajímala reakce servisu.

Na Passatu r.v. 2006 - jsem musel sundat celou střechovici a utěsnit jeden odtok - byla to pěkná pakárna. Proto by mne zajímalo co na to servis.

Editováno: , autor: s.uperb
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Měl jsem prodobný problém na A4 a Octavii 1, zatekalo hadici, která odvodnovala stresni okno. Hadice jsde pres Sloupek, v 1 pripade byla zdeformovaná a u Octavii jen vypadla z takového drzaku a teklo primo do auta. Takze Bud servis nebo opatrne rozdelat sloupek + musis i dole u nohou, a zkontrolovat jestli ti ta hadice taky nevypadla, pokud je tam systém stejny, což si myslim že bude.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Mám podobný problém se zatékáním přes panoramatickou střechu. Povedlo se mi odchlípnout tapecírunk u madla spolujezdce a je tam zdeformovaná hadička přepadu, dostal jsem se tam jenom pohmatem. Zřejmě k tomu dochází při montáži střešního tapecírunku. Bohužel nepřišel jsem na to jak sundat krytky šroubů u madla spolujezdce abych mohl ten tapecírunk odchlípnout a hadičku srovnat anebo vyměnit. Pokud někdo umí poradit budu vděčný.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, takže servis na záruku - překroucená a špatně upevněná odtoková hadice - výměna cca 2-3 hod. V servisu při zmínce o zatékání věděli o co jde a nebyl problém - servis AUTOTRIO -pochvala

Další poznatek zatékání - vzadu vývod odtokových hadic silně doléhající gumové klapky - špatný odtok vody - tzn. úprava (proříznutí klapek) na auto za 1200tisKč už mne tyhle prkotiny trošku s....

Editováno: , autor: s.uperb
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 8 měsíců později...

Zatékání střešním oknem jsem vyřešil, ale teď pro změnu teče do auta při zapnutém ostřikovači zadního okna. Teče to spolujezdci na nohy. Měl jsem rozebraný kastlík,odtud není přístup, ale vypadá to že to teče někde uprostřed pod čelním sklem a palubní deskou, určitě bude vypadlá hadička. Nechce se mi věřit že se kvůli tomu musí rozebrat celá palubní deska. Nemáte někdo s tím zkušenost prosím?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Někdo tu psal, že měl překroucenou tu odtokovou hadici a ta z toho byla spadlá. Tak nejspíš budeš muset asi sundat ty sloupky a podívat se pod stropnici. Ale jak ti neřeknu. Superba jsem si ještě netroufnul rozdělat, GIV jsem rozebral do šroubku, ale superba jsem ještě neměl důvod.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

keby som vedel ako su nasadene plasty na zadnych stlpikoch. dal by som ich dole a poodtiahol stropnicu a kukol aspon skade to tecie. na oct I somm ich mal dole veeela krat ale na superbe este ani raz a nechcem ulomit nejaky drziak. bude to uchytenie tych stlpikov podobne ako na oct I ?????

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...
  • o 8 měsíců později...

Také jsem měl tento problém, teklo mi z panoramy D sloupkem do kufru do bočních kapes a pak to stejkalo do rezervy. Superb combit 2010/9 elegance. Vyřešili to na Jarově výměnou odtokových hadic z panoramy, které byly ucpané. Celá sranda stála 3890, 1500  materiál, zbytek práce.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 7 měsíců později...

Ahojte. Dnes ráno som počul z pravej strany pri rozbehu a brzdení žblnkotanie ako keby vzadu pod nohami bola fľaša s vodou (dosť hlasné). Poobede som vybral koberček z pravej zadnej časti a celý priestor bol dosť premočený (stála tam voda, jeden roh dokonca ľad). Strop aj ostatné časti auta sú suché. Parkujem vonku, zbadal som to prvý krát. Vie mi niekto poradiť odkiaľ mi tam zateká? Ďakujem. 

Editováno: , autor: gego10
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Z podlahy som povysával 10 litrov vody. To kondenz nebude. V interiéry všetko nad 2cm od podlahy suché. Keď som auto nachýlil dopredu, voda stiekla pod spolujazdcové nohy. Všimol som si,že pri pántoch na kapote v rohu u spolujazdca chýba taká guma cca 5x5 cm. Ale miesto okolo nej bolo suché.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Pawouk uzamkl následující téma

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...