Interiér
220 témat v tomto fóru
-
Zdarec. Nevšimli jste si nekdo takové veci, ze kdyz se zařadí zpátečka, tak se z nějakého me neznámého důvodu zmeni zvuk ventilátoru? (Nevím jestli i klapky se nejak prenastavi, nebo se zrychlí větrák). Kazdopadne vždy kdyz zastavím a zařadím zpátečku, zmeni se ventilace :-) je to nějaká vlastnost, třeba kvůli komfortu? Dostalo se mi odpovědi, ze je to automatické přepnutí na vnitřní okruh, aby nešel smrad z výfuku do kabiny. Ale to se mi moc nezdá. V návodu o takové veci neni ani zmínka. Tak by zajímalo, jestli to tak skutečně je a v případě ze ano, tak jestli je to normální a děla to všem, nebo je chyba někde u me ze mi třeba někde v motorovém prostoru uniká smrad z výf…
-
-
- 4 odpovědi
- 3,8tis zobrazení
-
-
-
Chcel by som sa informovať, či máte niekto skúsenosti s montážou ZEDER v Liptovskom Mikuláši, konkrétne http://www.zederlocklm.sk/
-
- 1 odpověď
- 1,4tis zobrazení
-
-
Dobrý deň prajem. Rád by som Vás poprosíl o radu resp. pomoc. Jedná sa o Superb 2, 2011, CFFB, 103KW. Popis problemu: 1. vypnutý climatronic, vypnutá ventilácia 2. vypnuté rádio 3. naštartovaný motor 4. Z ventilácie (z prieduchov) počuť zvuk motora. Pri zrýchlovaní počuť zvuk kompletne ako superb akceleruje a je to dost nepríjemne šušťavý zvuk. Intezita zvuka sa stupnuje s otáčkami. Cím sú otačky vyssie, tym viac ho pocut. Podotýkam, že climatronic aj ventilátor je vypnuty. Prosím, čo by som mohol skontrolovať? Dakujem velmi pekne. temy ohladom superb 2 som vsetky presiel a problem co popisujem so nen…
-
- 4 odpovědi
- 2,4tis zobrazení
-
-
Ahoj, chtěl bych se zeptat, jestli je nějaký způsob, jak opravit takový malý odlupnutý kousek kůže. Je to na bočnici sedáku u spolujezdce Zatím to drží, ale čalounit celý bok se mi nechce. Tak jestli máte zkušenost s nalepením ať už lepidlem na kůži nebo obyč sekunďákem, nebo co s tím Děkuji
-
- 3 odpovědi
- 3,2tis zobrazení
-
-
Neviete prečo mi na displeji zadných sedadiel kde má ukazovať teplotu a čas vo forme... 20:00 19.0°C OUT ukazuje iba 20:00 19. ? Displej vyzerá byť v poriadku.
-
- 0 odpovědí
- 2,2tis zobrazení
-
-
Ahoj, nemáte prosím někdo návod jak rozdělat tapecy v kurfu - superb combi... potřebuju se dostat k elektrice zámku víčka hrdla nádrže. Díky moc... Martin
-
- 5 odpovědí
- 3,8tis zobrazení
-
-
Zdravím chlapi, jak vyměnit kabinový filtr u Supa II. Kdyby byl i nějaký obrázek bylo by to ideální. Díky ***winter***
-
-
- 9 odpovědí
- 22,1tis zobrazení
-
-
Ahoj, snažil jsem se na foru hledat, ale zatím bezúspěšně ... Netušíte, zda se dají dokoupit kryty (dvířka) bočních kapes (po obou stranách) do kufru Superbu combi a posléze jednoduše nainstalovat? Aktuálně tam mám jen takové plastové "ohradníky", které jdou normálně vysunout, ale chtěl bych je vyměnit ... Pokud to jde, netušíte jaké je správné označení, resp. kde hledat? Díky
-
-
- 7 odpovědí
- 3,6tis zobrazení
-
-
Ahoj nemáte někdo zkušenosti, mám solarni stresni a občas se sám otevře šíbr a sám se i zavře !!!! Díky
-
- 5 odpovědí
- 4,3tis zobrazení
-
-
Cau Te, při prvním stupni ventilatoru mi to vrze, ma někdo tenhle problém? Da se promazat, nebo něco takového? Rozebiral uz to někdo? Dik Petr
-
- 10 odpovědí
- 6,3tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
-
Ahoj, mám dotaz.. už pul roku řeším mírné ale otravné jemné cvakání při jízde vždy když pohnu volantem do prava a je mírná nerovnost. Cvakání se ozývá na straně levé tedy u řidice někde bud u prahu nebo někde pod palubní deskou nebo snad dole ve dveřích. mě přijde že to s nápravou nemá vubec nic společného, žádnej kloub atd.. prostě to je velice jemný zvuk, kterej mě vytáčí do nepříčetnosti. Není to buhví jak slyšet nahlas, ale odstranit to chci.. Nemá někdo nějaký tip? zvuk je to jakoby kovový nebo plast o kov.
-
- 0 odpovědí
- 3tis zobrazení
-
-
Zdravím chlapi, začnu trochu ze široka. Povolila se mě anténa na Supovi Combi. Dneska jsem se pustil do odstrojování abych se dostal pod tapec a mohl jí dotáhnout. Tzn. D, C, sloupek úchytky dělící síťky. No a zasekl jsem se na zadních stropních madlech. Doufám, že když je demontuji, tak už to bude dostatečné abych se dostal pod tapec. Do B sloupků už se mě nechce. Poraďte mě prosím jak madla demontovat. Snažil jsem se vycvaknout krytky, pod kterými by měl být šroubek. Krytky drží jako "bejk" neskutečný těsně před jejich destrukcí jsem toho nechal. Asi je na to nějaká finta, kterou neznám. Nebo je to nějaký nový systém, podobný jako u Medvěda, tam jsou krytky zároveň …
-
-
- 14 odpovědí
- 10,3tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím kluci, má někdo nebo stříala někdo rámeček kolem radia do černé lesklé ? popřípadě foto jestli do toho jít nebo ne
-
- 2 odpovědi
- 2,2tis zobrazení
-
-
Náhodou jsem si všiml, že existují různé typy sedadel, co se týče jejich tvaru. 1. "ůzká" http://bazar.automedik.cz/AMD2528096905/skoda/superb 2 "široká" http://bazar.automedik.cz/AMD6921795325/skoda/superb Dokáže někdo objasnit, na čem závisí, jaký typ jaké auto má? Prvně jsem měl za to, že ta širší byla jen v kůži, ale tím to není. Rokem výroby auta taky ne. Bylo na výběr více typů sedadel nebo jak to je?
-
- 7 odpovědí
- 2,7tis zobrazení
-
-
Ahoj, dají se už někde koupit za rozumnou cenu nové potahy sedadel? Nejlépe origo. Mám světlou kůži a sedadlo řidiče už je na tom dost bídně. Řešil už někdo? Díky
-
- 0 odpovědí
- 2tis zobrazení
-
-
Nemáte někdo postup z DP na demontáž předního stropního světla u klasického SII bez panoramy s HF? Je mi jasné, že se to nějak vycvakne, ale radši bych věděl přesně ty body, abych to neurval. Něco mi totiž drnčí asi 20 cm směrem dozadu od schránky na brýle. Patrně kabel ke stropní lampičce vzadu. Díky
-
- 22 odpovědí
- 28,5tis zobrazení
-
-
Tak jsem na škoda eshopu udělal větší objednávku na léto. Elektrony, bezpečnostní šrouby atd. A také přídavné zpětné zrcátko. Abych viděl na naše děti. O to více jsem byl naštvaný když dnes zboží vybalil. To zrcarko není zrcátko ale jaká sik fólie nalepena n plastu. Když se na to dívám tak dozadu ani nevidím protože ta fólie j nekvalitní. To si ve skodovce dělají snad srandu že do auta za milion si mám dát kus plastu se stříbrnou nálepkou a v té nalepce mám hledat odraz mého dítěte. Poradíte co jiného koupit nebo jak to vyřešit aby měl řidič výhled i na děti na zadních sedačkách? Tudy totiž cesta nepovede.
-
- 14 odpovědí
- 6,1tis zobrazení
-
-
Ahoj, nevěděl by někdo, jaká jiná přední sedadla by mohla pasovat do S2? Moc mi stávající nevyhovují a rád bych našel nějakou alternativu- co takhle passat, audi a4/a6/s6 nebo něco podobného? Google bohužel mlčí.. Díky
-
- 0 odpovědí
- 2tis zobrazení
-
-
Caute vsetci. Mam otazocku. Zistil som, ze nemam stmievacie zrkadlo na svojom Superbe. Rozmyslam nad jeho kupou, ale ako pozeram, tak niektore maju nejake kable a niektore nie. Preto sa chcem opytat, naco su tam tie kable? Mam dazdovy a svetelny senzor. Vid zrkadlo bez kablov a s kablami.
-
-
- 20 odpovědí
- 8,9tis zobrazení
-
-
Zdravím všechny, na mém Superbu Combi 2011 se poslední dobou ozývá cvakání z levého B sloupku, především když jedu přes nerovnosti. Vypadá to, jako by tam bylo něco uvolněné, ale netuším co, a na rozdělání sloupku vlastní silou nemám dost odvahy Mohli byste mi prosím doporučit někoho, kdo se na tyhle věci specializuje? Ideálně Praha a okolí. Děkuji!
-
-
- 16 odpovědí
- 5,9tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj vsem, pred nejakou dobou jsem si koupil supa r.v. 2010 sedan 2.0 TDI CR 103kw DSG 4x4 exclusive, najeto 78 000km. Po nejake dobe jsem si vsiml, ze pri rozjezdu brzdeni a prejezdu nerovnosti (hlavne prejezdy koleji a kostky v Praze) vrzou plasty u vsech dveri, spise ale v zadnich. Celkove me to prekvapilo a take dost zklamalo, protoze auto s touto cenou by toto urcite delat nemelo. Mate nekdo podobne zkusenosti, eventuelne co pomohlo? Auto je jinak motorove a vybavou super, jen toto pozitek z jizdy dost kazi. Diky za odpovedi
-
-
- 9 odpovědí
- 6tis zobrazení
-
-
-
Ahojte. Koupil jsem Superba II a zaujalo mě pár věcí, na které bych se rád zeptal zkušenějších, protože v návodu o nich není nic. 1) vždy když odemknu auto a otevřu dveře, tak slyším jak něco zabzuci. Přijde mi, že to jde z interiéru. Je to v pořádku a co to může být? 2) když vypnu po jízdě zapalování, tak vidím, jak sebou stěrače cuknou a popojedou o kousek dolů. Je to také v pořádku? 3) loketní opěrka jde posouvat dopředu a dozadu, ale nejde nastavit její výška. Toto u Superba nelze? Jen dopředu a dozadu? Jedná se o 1.8tsi R.V. 2009, M.R. 2010 Omlouvám se za možná pro některé z vás hloupé dotazy, ale předtím jsem měl O1 a ta nic z toho nedělala. Moc děkuji za inf…
-
- 10 odpovědí
- 2,8tis zobrazení
-
-
Ahoj mám dotaz. Krátce vlastním supa kombi a teď poprvé při dešti jsem otevřel kufr (elektricky) a po otevření mi natelko cca 0,1l vody na zadní rolovací plato. Je to normální nebo se to běžne neděje? Zadní dveře byly totiž po bouračce měněny. Mám strach, aby do nich nezatékalo. Díky za odpověď.
-
- 5 odpovědí
- 3,1tis zobrazení
-
-
Kdyz se vraci spojkovy pedal, zhruba polovine drahy v nem neprijemne cvakne. dela to jen kdyz jde nahoru standartni rychlosti vyspapavani, pri prerazovani stupne atd. co jsem pozoroval vypada to bud 1. bilej silon mezi tyckou a pedalem nebo 2. pruzinka co vraci pedal nema s tim nekdo zkusenosti jde to dost spatne rozeznat odkud to vychazi
-
-
- 5 odpovědí
- 2,4tis zobrazení
-