Exteriér
168 témat v tomto fóru
-
Zdravím všechny, mám takový dotaz spíš ze zvědavosti, kamarádce se povedlo rozstřelit superba combi, r.v. 2011, téměř stejný s tím mým. Boční náraz=stolice, spousta výměn a mj i oboje dveře, bylo to ve značkovém servisu, práce skvělá, všechno sedí, barva stejná..podle faktury i zběžného pohledu žádné opravy, ale výměna díl za díl. Akorát ty oboje dveře jsou v porovnání s těma původníma na druhé straně takové víc "plechové" při zavření nebo při cvaknutí kliky o dveře při puštění kliky. a i na poklep se zdají, jak kdyby byly z jiného plechu,nebo v nich něco chybělo. V Agrotecu řekli, že ačkoliv jsou originální, tak jsou jiné, než z výroby, Sami ale uznali, že to je běs a …
-
- 5 odpovědí
- 2,9tis zobrazení
-
-
-
Hoj chlapi! Má někdo zkušenost s poškozeným plastem na světlometu? Mám ho v záhybu prasklý, což jsem zjistil až ve chvíli, kdy se mi začal zevnitř rosit. Leštění mi nepomůže, jelikož je to fakt prasklý( nevím od čeho). Dá se to měnit, nebo jenom komplet? Poslední možnost mne přijde zbytečně drahá... Díky za nápady, Hans
-
- 4 odpovědi
- 2,4tis zobrazení
-
-
Napadlo to uz někoho vyměnit loga na aute za nové popr na kolik to vyjde ?
-
- 1 odpověď
- 3tis zobrazení
-
-
Ahoj, Prosím Vás, nemáte někdo, nebo nevíte kde bych mohl sehnal plastovou lištu (levou) - která lemuje čelní sklo? Viz. obrázek - kde lišta chybí. Vrakoviště beru až jako poslední možnost, bohužel nemám teď moc času je objíždět. Předem moc děkuji za jakoukoliv radu či nabídku.
-
-
- 12 odpovědí
- 4,7tis zobrazení
-
-
Zdravím Vás, Před nedávnem jsem pořídil Superb 2 Combi rv. 2010. Mám takový menší problém s ostřikovači. Když sepnu ostřik čelního skla, tak mi voda tryská i ze zadního stěrače. Nesetkali jste se tím někdo? Nevíte kde může být problém? Díky za každou Vaší radu. Cca 3 hodiny zde na fóru hledám, ale nemůžu nikde najít co se týče mého problému. Dan
-
- 2 odpovědi
- 2,6tis zobrazení
-
-
Zdravím všechny už nějakou dobu koukam na internetu po těchto světlech nemá je už někdo z vás ? neviděl jste je někdo na českých shopech ? díky
-
- 2 odpovědi
- 4,8tis zobrazení
-
-
Mám superb combi 3/2012 a zarazilo mě, že nemá v motorovém prostoru takovou tu odhlučňovací deku zespod motorového víka. Mám motorizaci 1.8 TSI, výbava Ambition. Malinko jsem znejistěl, když i fabia II combi r.v. 2012 1.2 TSI jí má. Mlůžete se někdo kouknout do motoru, nejlépe stejné motorizace a výbavy?
-
- 6 odpovědí
- 4,4tis zobrazení
-
-
Zdravim chlapi, včera jsem se pěkně nasral, přijdu k autu, nějak si říkám co to mam za čmouhu na nárazníku a když přijdu blíž, tak jsem zjisil, že nějakej debil na parkingu parkoval stylem "dokud neťuknu" a při vyjíždění mi ještě odral bok nárazníku vpravo. Samozřejme lak v prdeli. uprostřed od rámečku SPZ tam mam párkrtát šrám a na straně jak od rašple tak 5x5cm odřenina. Chlap co u nás ve firmě řeší autoprovoz říkal lehce brusnej vosk, ať z toho sejmu tu jeho barvu a tolik to nekřičí, ale jinak že je to na lak. Tak si říkám hmm, dam 4 litry do laku a nějakej další kretén mi to odře o pár neděl pozdějc znova. Proto nemáte zkušenost s nějakou folii, co bych tam nalepil…
-
- 2 odpovědi
- 3,5tis zobrazení
-
-
Uz dlhsie ma trapilo, ze zadne dvere na Superbe boli ako dvere na 1203. Ked som ich zavrel ozvalo sa neuveritelne dlhe zvonenie. Zistil som, ze na dverach (cast sedan) je zhola NIC. Prosto, holy plech! Kupil som teda izolaciu hrubky 5 mm, ktorej specka je nasledovna: Odhlučňovací, zvukovopohltivý, tlmiaci a tepelnoizolačný materiál. Nechcem tu spamovat produkty, rad napisem cez SZ, ale 1 m stvorcovy stal 7,50 € bez DPH. Vyrabaju dokonca aj zivicovu, ktora mi veeeelmi pripominala Dynamat ci jak sa to vola. Jeden stvorec vsak stoji len tusim 18,- €, co je vyborna cena. Kedze je zima, v kufri som nechal teplovzdusny ventilator, ktory mi ho pekne vyhrial, aby mi to chytilo. …
-
- 11 odpovědí
- 4,3tis zobrazení
-
-
Dobrý den sháním přední nárazním + lištu a nové logo monte carlo jedná se o produkt který jsem našel v zahraničí nevíte někdo jestli neni nějaka firma která to prodává i V ČR ? děkuji
-
-
- 8 odpovědí
- 5,1tis zobrazení
-
-
-
Ahoj, mám porblém s loupáním přední masky (chromová folie). Setkal se s tím někdo? Šlo to vyměnit na záruku? Díky
-
- 5 odpovědí
- 3,1tis zobrazení
-
-
občas se mi nechce otevřít kufr - jen pokud auto stojí venku v mrazu, musím zmáčknout tlačítko otevírání třeba 2x i 3x aby se to otevřelo, když je auto v teple (garáž), nestalo se to nikdy má někdo podobné zkušenosti, je to normální v těchto mrazech?
-
- 13 odpovědí
- 5,9tis zobrazení
-
-
Ahoj,mate nekdo povedomost,kde delaji Body kit upravy na Superba II ? Jde mi o neco decentniho,zadny brutality . Zvyraznit spodni lem pr.a zad. narazniku,neco na prahy, popr. zad.naraz. s difusorem a nejakou kridelkovou listu na viko kufru.Diky za rady Leos
-
- 2 odpovědi
- 5,4tis zobrazení
-
-
Zdravím všechny..všiml jsem že na blatníkách je nalepena celkem kvalitně vypadající ochranná samolepící průhledná folie. Nevíte někdo,kde by se tento druh folie dal sehnat v metráži? Jsem vozíčkář a když vidím,jak dopadl zadní nárazník po několikaletém dávání invalidního vozíku do kufru, rád bych nárazník u nového Supa alespoň trochu ochránil...díky
-
- 2 odpovědi
- 3,1tis zobrazení
-
-
Nemáte někdo prosím kola Trifid 17" na svém superbu a nebyli byste mi ochotni změřit rozměr středové krytky? Objednal jsem je ze škodovky, ale jsou bez krytek, musím je sehnat zvlášť....a různě po metu jsem nalezl, že jsou tam rozdíly ve velikostech... díky za pomoc.
-
- 2 odpovědi
- 4,5tis zobrazení
-
-
25.11.2009 jsem si objednal SII s panoramatickou střechou, dodnes ho nemám a nikdo mi není schopen říci, kdy auto dostanu, po novém roce mi sdělili, že na výrobu SII s panoramatickou střechou je restrikce kvůli střeše, že problém by měl být odstraněn do 14 dnů a od té doby to postupně po týdnech oddalují. Nesetkal se s tímto problémem někdo??? Díky moc
-
- 6 odpovědí
- 4,7tis zobrazení
-
-
Tak jsem si všimnul, že pravý stěrač (z pohledu řidiče v autě) nemá asi na prvních 10 cm záběru správnou přítlačnou sílu. Když jsem se na to podíval venku, tak stěrač je v dolní poloze mírně prohnutý - jeho prostřední část je pár mm nad sklem, vše se srovná po těch zmiňovaných cca 10 cm záběru, takže před řidičem je sklo vždy krásně čisté. Myslím, že ze začátku mi to určitě nedělalo, já si takových blbin všímám Netušíte někdo, jestli se to dá nějak poštelovat??
-
- 8 odpovědí
- 11,7tis zobrazení
-
-
Máme v rodině Superb a Octavii a budu kupovat střešní nosič.Existuje něco,co lze namontovat na oboje?Potřebuji to jen parkrat v roce,tak by bylo fajn,mít jen jeden.Díky
-
- 2 odpovědi
- 3tis zobrazení
-