Přejít na obsah

Podvozek

Vlastníte alu kola a nemáte typový list?

192 témat v tomto fóru

• 1 odpověď
    • 1.5k zobrazení
  1. Brzdové třmeny

• 1 odpověď
    • 1.5k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.5k zobrazení
  2. 16´´ elektrony

• 3 odpovědi
    • 1.5k zobrazení
  3. Pružiny SII combi 4x4

• 1 odpověď
    • 1.4k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.4k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.3k zobrazení
  4. Lanka, ručka výměna

• 0 odpovědí
    • 1.3k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.2k zobrazení
  5. Plávanie

• 1 odpověď
    • 1.1k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 950 zobrazení
  6. TPM - MK60EC1

• 0 odpovědí
    • 940 zobrazení
    • 16 odpovědí
    • 930 zobrazení
  7. Katalyzator

• 0 odpovědí
    • 742 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 534 zobrazení
  8. Cizí zvuky

• 1 odpověď
    • 429 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 336 zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Měl jsem ve služebním autě cca 3 roky (100 tis. km) a motor mohu doporučit, ať už z hlediska projevu nebo spotřeby. Ty problémy byly spojeny s cukáním při studena, kvůli tuším menšímu vstřiku paliva kvůli emisím. Občas si motor bral malinko více oleje (cca 1 litr se doléval mezi výměnami), ale to závisí na stylu jízdy a dle Škody je toto prostě normální. Oproti naftě 2.0 TDI 110kw 7DSG, kam jsem se opětovně vrátil, tam samozřejmě chybí krouťák, takže pokud je auto naložené, je to občas poznat a člověk musí často podřazovat. Tím se dostávám k za mě jediné věci, která je individuální, ale mě osobně na tomto motoru štvala a to je řazení. Motor začne reagovat cca od 2500 ot/min (do té doby to je trápení auta) a člověk se nesmí bát ho točit a točit, stejně jako každý jiný benzín. Za mě je to auto ideální do města a občasné delší trasy. Spotřeba i při dynamické jízdě cca 6,3-6,8l/100.
    • Ta rez jde sundat i chemicky, Iron Out a podobné přípravky. Nemáte někdo číslo těch lepších destiček (Ferodo?) pro plné (neventilované) kotouče, jako jsou na obrázcích na minulé straně (tuším 27-28 cm)?
    • to som prekvapeny. dvere som mal dole uz snad 10 krat a ten plastovy zobak posobi na mna velmi pevne a nie je uplne trivialne ho z toho plastoveho protikusu dveri dostat-teda ak sa bavime o tom zobaku ktori je priamo u klucky, neviem teraz z hlavy ci je tam aj iny
    • tu sa píše niečo o zobrazeni priamo na budikoch   https://www.briskoda.net/forums/topic/368574-vcds-options-on-superb-iii/page/97/
    • Ok, dekuji za info. Objednavam tedy toho dvouplosneho cinana a dam vedet jak to slape ci neslape
  • Vytvořit nový...