Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Elektrika

1. Zahájeno uživatelem fincik16,

Čaute! Potreboval by som poradiť ohľadom vypnutia pípania pásov cez VCDS, keď ich nemám zapnuté. Našiel som pár návodov, ale z iných áut, trebárs Octavia 2, ale nerád by som niečo pokazil, ak je tam iný kód na Superb 2. Mám 2014-tku ročník. Za pomoc vopred ďakujem. s pozdravom fincik16

• 1 odpověď
    • 2,7tis zobrazení
  2. Zahájeno uživatelem jamsoft,

Ahojky, najde se tady dobrá duše, která by byla ochotna změřit hodnotu odporu v přepínači twindooru (ten pravý, v levém odpor není...)? Není potřeba přepínač nijak preparovat - stačí na 2 kontakty přepínače připojit ohmetr a stisknout přepínač :-) Nejlépe, pokud ho máte někdo venku, je mi jasné, že kvůli mně nebudete oddělávat kryt z víka...a přepínač vytahovat. Ve schématu je je sice odpor nakreslený, ale bez hodnoty...samozřejmě... Anebo - nevíte tu hodnotu někdo i bez měření, ze zkušenosti? Mně se po nárazu Tranzita zezadu (nějak to neubrzdil, když jsem stál před přechodem) ten odpor v přepínači normáln…

3. Zahájeno uživatelem Indycz,

Zdravim, mam tu na vas dotaz. Prestal mi svitit levy xenon, na pristrojove desce se rozla porucha svetel. Zkousel jsem prohodit vybojky mezi sebou(prava svitila) a bez vysledku svetlo porad nesviti. Pojistky zkontrolovane. Jak bych mel postupovat dal? Je nak mozne zkontolovat/zjistit jestli opravdu odesla ridici jednotka toho xenonu? popr co premerit a jak, mam moznost si pujcit diagnostiku ale tipuju ze tam to zjistit nepujde. Napadla me jeste jedna vec a to ze jsem byl rano pred poruchou na mycce, ale i kdyz jsem potom mel jeste nake pojizdky po meste zadna chyba nenaskocila, ale mel jsem svetla na Auto a bylo pekne pocasi tak je mozne ze se ani nezaply. Vecer…

• 0 odpovědí
    • 2,8tis zobrazení
  4. Zahájeno uživatelem matesfox,

Nemáte někdo prosím schéma stropního světla bez šibru (modrý konektor). Zapojil sem si kameru na stropní světlo ale asi blbě, po rozjetí se vypne ) chci ať je po kličku. Diky

• 1 odpověď
    • 3tis zobrazení
  5. Zahájeno uživatelem mildaberanek@seznam.cz,

Zdar pánové, mám superb II rv2009, 2.0 tdi 125kw. Auto začalo z ničeho nic spouštět varovky, ale alarm se nespustí. Třeba po hodině blikání už nejde ani nastartovat. Nesetkal jste se s tím někdo? Diky

• 0 odpovědí
    • 1,4tis zobrazení
  6. Zahájeno uživatelem Kindera,

Obracím se s prosbou,zda by mi někdo prosím nenapsal verzi software před dieselgate,nebo aspoň poradil. Blbec jsem dal, cca 3 roky, svolení na přehrátí a nyní se biju do hlavy. Vozidlo Superb2 R.v 11/2011 motor 2.0 tdi cffb

• 0 odpovědí
    • 1,9tis zobrazení
  7. Zahájeno uživatelem Red Dwarf,

Jakou máte zkušenost s touhle vymožeností? Já včera na dálnici píchnul levou zadní. Vůbec bych si toho nevšimnul, kdybych za pár km nesjížděl a nemusel na okresce objet traktor. Nic nesvítilo a já si díky tomu zk***il gumu. Jakmile jsem ovšem nasadil rezervu (plnohodnotnou), začalo to řvát. Když jsem jí ovšem předpisově nahustil (byla hodně přes), tak to už zase mlčí, přestože rezerva je 16´´ a kola samo 17 ´´. Tak nevím....

• 24 odpovědí
    • 12,6tis zobrazení
  8. Zahájeno uživatelem Seiger86,

Viděl jsem SII kombika, který měl vepředu ve světlech pro denní svícení místo seriových žárovek LEDKY. Vypadalo to moc pěkně, tak jsem se vypravil do D+M autodoplňky po Ledky. Vyzkoušel jsem snad 3 druhy a nesvítilo to, i když ty žárovky prý už v sobě měly odpor. Nevíte prosím někdo, jaké konkrétní LEDky si musím koupit, aby to svítilo? Díky moc za odpovědi.

• Pozitivní
    • 144 odpovědí
    • 77,9tis zobrazení
  9. Zdravím, setkal se někdy někdo s tím, že by mu pořád svítíla lampička v přihrádce spolujezdce, i když je zavřená? Pokud ano, co tam je špatně? Nedávno jsem si totiž v noci všiml, že mi to tam pořád prosvítá u spolujezdce přes mezírku průduchu klimatizace.

• 10 odpovědí
    • 2,6tis zobrazení
  10. Zahájeno uživatelem HANZTD,

omlouvám se ale nikde jsem toto téma neoběvil (popřípadě mě odkažte bo vymažte) díky mam SII r.v 11, 2,0 TDI 170HP 4X4 v plný EXCLUSIVE ,béžová kůže, včetně Panostřechy,vše mi dělá samou radost až na jeden jedinej detail a to je zavazadlová lampička ,, o co jde : v tapecu normalka svítí to chápu , ovšem jak ji vyjmu nic se neděje ,ani po zmáčknutí pravděpodobnýho spínače na ní umístěnýho,, otázka než to začnu nějak rozdělávat ,, je pro rozsícení vyjmutý lampičky udělat ještě něco jinýho ?? třebas jestli nemusej bejt vloženy baterie ?? díky HANZ

• 8 odpovědí
    • 5,4tis zobrazení
  11. Zahájeno uživatelem RanT,

Chtěl bych poprosit o radu / názor ohledně typu klima kompresoru. Mám Superb 2 combi, 2011, 1.6TDI 77kW. Potřebuji nový klima kompresor. Nyní mám původní Sanden 1K0 820 808 B. Nabízí mi Sanden 5Q0 816 803 F s tím, že je plně nahraditelný za ten můj. Jedná se o originální kompresor. Jak a kde mohu ověřit, že je skutečně možné jej použít? Pokud by bylo možné jej využít beru ho hned... Ale nevím jak to zjistit, údajně byly 3 typy kompresoru pro superb 2. Podle VIN? Ale kam to kde zadat, zjistit? Nemáte někdo zkušenost? Moc Vám všem díky za názor/radu.. Tom

• 4 odpovědi
    • 2,1tis zobrazení
  12. Zahájeno uživatelem Mendri Menďo Menďo,

Zdravím, Ľavé zadné dvere za šoférom nefunguje zámok, sťahovanie okien, nesvietia a nehrá hlavný reproduktor. Jedine co tam je počut je reprák na výšky. Dvere mi ani neukazuje na diagnostike, ani na palubnom ich nevidím. Otvorím zamknuté auto pusti sa alarm. Precital som tu všetky témy a vyskúšal som : Vymeniť riadiacu jednotku nepomohlo. Skúsil som moju v inom superbe a fungovala. Rozobral som dvere, zhodil husí krk vytiahol kable a kable preseknute niesu. Nedalo mi to tak som skúsil rozobrať šoférove dvere, skontrolovať káble a tie su tiež v poriadku. Rozobral som dvere aj na druhej strane pre…

• 0 odpovědí
    • 5,6tis zobrazení
  13. Zahájeno uživatelem fanúšik,

Dobrý deň, na fóre som to tu nenašiel, možno je to tu, len neviem kde. Ak áno, ospravedlňujem sa. Ide o to, že som prišiel na to, že mi nezamyká dvierka nádrže. Doteraz sa mi stávalo , že mi ich nechcelo odomknúť a teraz ich nevie zamknúť. Vedel by mi niekto poradiť čo sa dá s tým robiť? Ide o Superb 2012 , 2.0 , 103kW Ďakujem

• Pozitivní
      • Líbí se mi
    • 13 odpovědí
    • 27,4tis zobrazení
  14. Zahájeno uživatelem SniperComp,

Zdravím, omlouvám se, ale moc jsem toho nenašel a to co jsem našel je staršího data. Pokud to tu někde je tak se předem omlouvám. Jsem aktuálně nový, hrdý majitel S2 rv 2011 Combi. Sup má alarm z výroby - Hlídání vnitřního prostoru, náklon, ... rád bych ho dovybavil GPS lokací se SIM jako mám ve svém předešlém vozu. nechce se mi kupovat / předělávat aktuální alarm jenom bych ten současný dovybavil o možnost GPS a SIM lokátoru. máte někdo zkušenost s nějakým? na netu jsou jich tuny a já netuším jaký vybrat. jestli OBD - Helmer LK 508, nebo něco jiného levnějšího? dražšího? jiného? Máte s něčím zkušeno…

• 0 odpovědí
    • 1,2tis zobrazení
  15. Zahájeno uživatelem stepi.p,

Zdravím, objevil se mi problém u mého SII. Když otevřu jakékoliv dveře u auta, tak se mi nerozsvítí stropní osvětlení, ale osvětlení nohou se mi rozsvítí. Na přepínač stropní světla reagují a svítí ale v poloze kdy by měla světla svítit při otevření dveří se světla nerozsvítí. Pomocí diagnostiky jsem zkontroloval akční členy a při "příkazu" - svorka 30 pro interierove osvetleni se nic neděje. Pojistku na 15 jsem zkontroloval a ta je v pohodě. poradí někdo? díky

• 20 odpovědí
    • 9,8tis zobrazení
  16. Zahájeno uživatelem miki1245,

Čaute klubáci potrebujem radu menil som led moduly v spätných zrkadlách chvíľu to šlo ale potom palubák hlási skontrolujte spätné zrkadlá kontroloval som káble sú ok aj poistky som pozrel ale nemám kartičku pri poistkách tak som pozeral na nete a podla schémy čo som našiel tak sú v pohode kde môže byť problém??

• 1 odpověď
    • 1,5tis zobrazení
  17. Zahájeno uživatelem stukafan,

Ahoj všichni, jsem tu nový, tak bych Vás rád pozdravil. Nedávno jsem koupil Supa II, 1,8 TSI s DSG. RV 2012. Všechno prima, jen mě trochu udivuje spotřeba, kterou mi auto uvádí. Na stejné trase při stejném stylu jízdy mi jednou počítač ukazuje průměrnou spotřebu 8,5, jindy za stejných podmínek třeba 15 - úsek je dlouhý ca. 40 kilometrů, takže asi dost dlouhý na vypovídající vzorek. Přijde mi, že jsou to tak trochu nesmyslná čísla - nesetkali jste se s tím také? Zkusil jsem počítač vynulovat, ale na věci to nic nezměnilo.. V čem může být obtíž? Díky Tomáš

• 1 odpověď
    • 1,8tis zobrazení
  18. Zahájeno uživatelem AndrejReds,

Dobrý večer, Vedeli by ste mi niekto poradí ako vyriešiť problém s nefungujúcim podsvietením na tachometri? Nesvieti mi horná časť tachometra od rýchlosti 40 do 120 km/hod cca. Superb 103 kw, r. 2010 Vopred ďakujem za rady

19. Zahájeno uživatelem Horyy,

Dobrý den, mám Superba II rok výroby 2010 a už nějakou dobu mi blbne otevírání, zavírání kufru (ta plechová část) Přijdu k autu, otevřu dálkovým, jdu ke kufru, kde zmáčknu prostřední tlačítko uprostřed a žádná reakce. Chvíli tedy přidržím tlačítko otevírání kufru na klíči a kufr se otevře. Největší problém však nastává právě teď, kdy se mi kufr klidně po 3-4 vteřinách ihned otevře, aniž bych se ničeho dotkl (ani klíčů), dnes se mi to stalo třeba 6× a už mě to začíná celkem točit. Naštěstí se to neděje, když překročím určitou rychlost a za jízdy se mi kufr neotevře a také se mi zatím naštěstí nestalo, že bych k autu přišel ráno a kufr byl otevřený, …

• 1 odpověď
    • 2,1tis zobrazení
  20. Zahájeno uživatelem Vlady25,

CO vsetko ste si zapli a je funkcne pomocou caristy?

21. Zahájeno uživatelem Ocik,

Ahoj. Setkal se už někdo s tím, že při rozvícení potkávacích světel se rozvítí na přístrojovce levý blinkr a svítí a při zapnutí tempomatu se rozvítí pravý a také svítí? Děkuju za odpověď

• 0 odpovědí
    • 1,6tis zobrazení
  22. Zahájeno uživatelem Jimmy119,

Zdravím vespolek. Neměl by někdo tucha, proč když dám úplné zavření oken přes ovládání u řidiče, zajedou všechny okna nahoru, jen zadní okno na straně spolujezdce zůstane tak na 2/3? Normálně se to pak dá dovřít dalším podržením příslušného čudlíku, ale je to trochu otravné. Hledal jsem nějakou mechanickou překážku a nenašel jsem nic. Nevěděl by někdo?

23. Zahájeno uživatelem spacik,

Ahoj, omlouvam se, pokud tema uz existuje, sle hledanim jsem ho nenasel. Mam problem s velkym zpozdenim nastupu chlazeni u Superba II (2.0 TDI, 103kW, 2011). Nejde o to, ze by klima nechladila. Chladi. Ale nastup chlazeni je az po cca 5km a 10 minutach jizdy. Pak chladi normalne. Klima byla doplnena a hodnoty premereny - vse je v poradku. Ale po zapnuti klimy (pokud je motor studeny) se nic nestane a nechladi. Az po ujeti vyse uvedenych hodnot. Jakmile se motor trochu zahreje, zacne a pak uz jede normalne. Po vypnuti motoru a nastartovani, pokud motor zcela nevychladl, chladi. Jen za studena vubec. Nesetkal se s tim uz nekdo?

24. Zahájeno uživatelem trakar,

Potřebuju radu jestli se dá sehnat samostatně tyčový mechanizmus k senzoru sklonu světel co je na zadním ramenu. Zapoměl jsem na to že tam je a při vyměně pružin jsem nalomil jeden kloubek :( Dal jsem to dokupy a pojistil drátem kdyby prasknul uplně. Stačil by mě vlastně jen ten jeden kloubek s tím šroubem, je to ten první u senzoru. Superb 2 6/2012 Děkuji všem.

• 2 odpovědi
    • 1,3tis zobrazení
  25. Mám superb 3T rok 2014 se standartními pružinami. Nyní jsem namontoval větší přední i zadní pružiny z modelu outdoor a paketem pro špatné cesty. Pod zadní pružiny jsem k tomu ještě namontoval 3cm podložky. Po vyjetí večer na silnici svítila světla cca 2 metry před auto. Nechal jsem je na STK seřídit a vše bylo OK až do doby, kdy jsem naložil plný kufr věcmi a naložil 4 pasažery. V tu ránu světla nesvítila vůbec na zem ale jen do vzduchu. Co a kde musím v kódování změnit pro normální funkci? Je třeba vyměnit táhla nivelace světel za jiná? Je třeba něco změnit v jednotce pro ESP/ABS ? Díky moc za rady.

• 1 odpověď
    • 1,5tis zobrazení

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.