Přejít na obsah

Elektrika

562 témat v tomto fóru

• 1 odpověď
    • 1.7k zobrazení
  1. Carista a sup II 1 2

• 30 odpovědí
    • 7.5k zobrazení
  2. Svítící kontrolky blinkrů

• 0 odpovědí
    • 1.3k zobrazení
  3. Úplné dovření okna

• 6 odpovědí
    • 1.3k zobrazení
    • 20 odpovědí
    • 8.9k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 1.2k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 1.3k zobrazení
    • 9 odpovědí
    • 9.8k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.3k zobrazení
  4. Kessy 1 2 3

• 69 odpovědí
    • 46.8k zobrazení
  5. Alarm CAN Bus vlastní

• 0 odpovědí
    • 1.2k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 3.2k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 2.3k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 4.1k zobrazení
    • 11 odpovědí
    • 6.6k zobrazení
  6. Kolisavý prúd ?

• 2 odpovědi
    • 1.3k zobrazení
  7. Ukazuje otvorené 5 dvere

• 2 odpovědi
    • 948 zobrazení
    • 1 odpověď
    • 2.9k zobrazení
  8. LED osvětlení

• 2 odpovědi
    • 1.4k zobrazení
    • 8 odpovědí
    • 1.5k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.1k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 2k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 1.1k zobrazení
  9. Ostřikovače světlometů

• 11 odpovědí
    • 11.2k zobrazení
  10. Chyba 01279

• 0 odpovědí
    • 2.1k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Poradí mi někdo, jak nejlépe opravit/reklamovat chybu v Travel asistu? V některých úsecích jsem zvyklý nechat hlídat rychlost automat, a asi 14 dní mi v jednom místě v obci, kde je před křižovatkou 70 začal nechávat tu 70 i po průjezdu křižovatkou.
    • Moje postrehy:  1 ak rano oo starte kuri jemne a mate ptc a potom ako ho vypne a prestane kurit na vode, nie su to klapky! 2 ak kuri polovica auta, tak zmiesavacie klapky 3 ak lupe v motorcekz ci niektory sa neda regulovat fukar, tak motorcek fukaru ci cidlo v nom
    • Tak mam obavy, ze niekde unika chladiaca. Dufam, ze to nebude dalsia financne narocna vada. Ak rozvody, ci hadica daka ok. Rozvody robil autorizak, dal som ich skor ako je interval. Takze tam je zaruka aj na pracu i material. Ach jo, dnes moj technik nie je v praci, ze daky extra skory termin niekde najst s 200km denne s tym, ze viem ze moze poskodit egr, ci straca sa voda je tiez zle. Asi od pondelka menime auto so zenou kym nepojde do servisu. Kiez by na neho padol niekde na rybach strom, nech ide na totalku a poistku s gapkom. Ze by som dostal plnu kupnu cenu za ten srot s kupil si nieco ine.
    • chapu frustraci, a chapu rozcarovani, ze v servise tohle nevedi na prvni dobrou, ale na druhou stranu - ted uz to dava cele smysl a pokud to bude uz jen o vymene radiatoru tak je vyhrano - drzim palce - kazdopadne "dobra prace" a urcite to nekomu usetri nervy s hledanim problemu...
    • Tohle už sem nepartří.   
  • Vytvořit nový...