Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Elektrika

1. Zahájeno uživatelem lajtgi,

Ahoj, chtel jsem se zeptat zda nekdo neresite stejny problem u SII jako ja. Rad bych mel v 12V zasuvce trvale zastrceny adapter na prenosnou televizku pro deti. Bohuzel u SII se z nejakeho me neznameho duvodu zasuvka aktivuje vzdy = pri vypnutem klicku, po vypnuti motoru a vytazeni klicku take zustava zapnuta. Adapteru tenhle stav nedela vubec dobre, uz mi jeden odesel.. u jineho auta z VW group (Audi) se zasuvka aktivuje az po nastartovani motoru a vypne po vytazeni klicku, nevite jak tohle SII taky naucit? DIky!

• 1 odpověď
    • 2,5tis zobrazení
  2. Zahájeno uživatelem Michal878,

Čuss nemáte někdo elektricky schemata superbu II sedan 2.0 TDI r.v. 2009 ???

• 5 odpovědí
    • 2,3tis zobrazení
  3. Ahoj, po ukradení navigace Columbus mi přestal fungovat tempomat a klici v servisu mi řekli, že diagnostika jim říká, že tam není. Ale jak můžete vidět na fotce, tak mi opravdu jen vymontoval Columbuse. Také mi svítí kontrolka airbagu. Nemáte někdo už stejnou zkušenost? Servis mi říká, že chybu najdou, ale bude potřebovat auto na 5 dnů. Což ve mě vyvolává pocit, že zaplatím 5 dnů práce a pak mi oznámí, že musí koupit nový tempomat.

4. Je možné dodělat navigaci (Columbus) do auta, které bude mít vyhřívané čelní sklo? Protože nebude vybavené navigací z výroby, tak nepředpokládám, že by mělo GPS anténu v zadním skle. Bude mít S2 (MR 2014) plotev nebo jen klasickou anténu? Dá se tedy nahradit GPS anténou? Díky.

5. Zahájeno uživatelem ferda25,

Tak co myslíte půjde nebo nepůjde.... http://files.motomag...nterior%20P.jpg

• Pozitivní
    • 6 odpovědí
    • 2,7tis zobrazení
  6. Zahájeno uživatelem MartinPV,

Ahoj mám v autě odvětrávaná sedadla hned když jsem si ho dovezl loni na podzim tak se mě zdálo že větrání sedaček nefunguje když jsem s tím byl v servisu tak mě řekli že je vše v pořádku byla zima tak jsem to neřešil no ale ted me to nedalo tak jsem v tom začal šťourat a zjisti jsem že asi ve výrobě už zapoměli dát pojistku do pojistkové skříňky z boku co je v plaubce :-) takže jsem tam dal pojistku a už to funguje jen nevíte někdo jaká tam má být oficiálně hodnota pojistky? v návodě jsem to nenašel dal jsem tam 15A tak nevím nemohl by se nekdo kdo to má z vás mrknout kolikátka tam je děkuji

• 2 odpovědi
    • 4,1tis zobrazení
  7. Zahájeno uživatelem wsharan,

Ahoj všem nemá náhodou někdo zkušenost s teplotním čidlem?už kdysi se mě zdálo,že mi na budíkách venkovní teplota ukazuje nějak divně a tak jsem se na to trochu zaměřil a při porovnání s jinými auty mi teplota ukazuje tak o 3 až 4 stuně míň,nevíte někdo jestli se nedá udělat nějaká korekce?nebo kde se čidlo nachází,jaké tam je a jak se vymění? předem děkuji za odpovědi. Jirka

• 1 odpověď
    • 1,6tis zobrazení
  8. Zahájeno uživatelem dusheques,

Zdravim vespolek, sednu po kine do auta, otocim klickem a koukam, ze nevidim - z niceho nic mi prestaly svitit oba (!) xenony naraz. U jednoho uz mam za sebou vymenu takove te krabicky (starter?) + obe svetla jsou popraskana a rosi se (coz mi bylo receno je klasicka vyrobni feature skodovek zpusobena dobouchnutim kapoty ci co, hura). Je nejaka typicka pricina, ktera muze zpusobit zhasnuti obou stran zaroven (nejake zaplaveni a koroze - auto pred tim par dni stalo venku a byly ted dost deste)? Jeste dodam, ze zbytek svetel v lampe sviti normalne a ani auto nehlasi zadnou zavadu (!). Des bes :-( Marek

• 4 odpovědi
    • 1,7tis zobrazení
  9. Zahájeno uživatelem cujo,

Zdravim. Neide mi zadny ohrev skla. Po zapnuti gombik svieti, rele zopne , ale neohrieva. Neviete co s tym . Dik

• 3 odpovědi
    • 1,7tis zobrazení
  10. Zahájeno uživatelem cujo,

Nemate niekto problem s hlucnostou okien pri stahovani a vytahovani okna . Dost sa mi vidi , ze su hlucne. Superb II 2008. Dik

• 0 odpovědí
    • 1,3tis zobrazení
  11. Zahájeno uživatelem kapo1222,

Superb combi.r.v. 2010, 2.0 TDI 103 kw pri zaradenej spiatocke nejde spiatockove svetlo a ani cuvacie senzory. Poistky OK. kde je problem???

• 4 odpovědi
    • 3,9tis zobrazení
  12. Zahájeno uživatelem Jara GS,

zdravím kolegové, všiml jsem si, že se mě na pravém předním světle lehce na vnějším okraji mlží parabola zevnitř..a ejhle.. ve spodní hraně asi centimetrová prasklina..našel jsem na netu inzerát a kontaktoval prodejce..nabízí pravý Bixenon komplet pouze bez žárovek a xenonů..Má bohužel utržené úchyty. zajímá mě jestli má někdo zkušenost s výměnou držáků.. jde to přehodit z původního světla? díky za každou informaci..Jara

• 5 odpovědí
    • 1,9tis zobrazení
  13. Zahájeno uživatelem Kubiscz,

Uz to nekdo videl? Davaj to taky do Superba? Ted jsem to nasel tady v clanku http://www.novinky.cz/auto/testy/293847-test-skody-octavia-2-0-tdi-cesky-rodinny-sen-treti-vydani.html

• 4 odpovědi
    • 3tis zobrazení
  14. Zahájeno uživatelem SUP2,

Zdravím, hledal jsem, ale stejně nenašel. Proto téma : pamět sedaček. Měl jsem Superb I a vždy, než jsem přišel na to, že jde pamět spárovat i s ovladačem, jsem pouze zmáčknul pamětové tlačítko č.1, nebo 2, nebo 3 a sedadlo se posunulo do nastavené polohy. Stačilo dát tlačítku impulz. Nyní mám SUPERB II , a při stejném úkonu sedadlo jenom cukne. Jednoduše musím tlačítko držet až do konečné podoby nastavení. Hodně nepraktické. Jsem relativně dosti vysoký a naopak manželka je hodně malá a má sedadlo téměř nadoraz k volantu i směrem nahoru. Rada : - dělám někde chybu ??? - je to normální stav u II typu??? - je to závada? Děkuji za informace.

• 12 odpovědí
    • 5,4tis zobrazení
  15. Zahájeno uživatelem Raptor660,

Zdravím neví někdo jestli se musí nějak aktivovat Doporučení pro přeřazení aby se mi ukazovalo na maxidotu?V manuálu jsem nic moc nenašel.Díky moc

• 2 odpovědi
    • 2,9tis zobrazení
  16. Zahájeno uživatelem anthelmos,

pánově prosím o radu, mám rozkuchaný volant a nejde mi odpojit konektor ve volantu. nechci ho zničit. jak se to vyndává !!!!! prosím. :-))

• 3 odpovědi
    • 1,7tis zobrazení
  17. Zahájeno uživatelem Plzeňáček,

Ahoj, nejde mi zapnout nezávislé topení, maxidot píše "Systémová chyba nezávislého topení" a na wagu 3 závady. Nejdřív Ukazatel zásoby paliva - dolní hranice překročena - sporadická, frekvence závad 5, počítadlo resetů 75 (to přičítám tomu, že se občas snažím zapnout topení, když mám v nádrži pouze rezervu, což logicky nejde, aby to nevytáhlo nádrž do dna). Další jsou ale zajímavější, druhá je Čidlo přehrátí (G189) - přerušení/zkrat na plus, frekvence závad 1, počítadlo resetů 46, info o závadě: teplota 100°C, teplota -48°C, napětí 10,98V a třetí chyba je Topná jednotka zamknuta, frekvence závad 1 a počítadlo resetů 46. Chápu to správně, když si myslím, že tam odešlo …

• 6 odpovědí
    • 10,8tis zobrazení
  18. Zahájeno uživatelem Tuomma,

Ahoj, mám čerstvě superba combi (cca měsíc) a potřeboval bych poradit jak vyměnit parkovačky? Po přečtení několika diskusí zde na fóru, jsem koupil ledky s can busem, tak je potřebuji vyzkoušet, jestli nebudou hlásit chybu. Protože sufitky zakoupené ve stejném eshopu (http://www.led-autoz...MD-LED-36mm-1ks) i přes ujištění že budou fungovat hází chybu. Zato ale svítí velmi pěkně:-) Díval jsem se do manuálu, hledal zde na fóru, ale stále nevím jak je dostat ven? Je k nim velmi špatný přístup a nevím zda se nějak vycvakávají nebo vytahují?

• 0 odpovědí
    • 2tis zobrazení
  19. Zahájeno uživatelem pajos2,

Zdravím, dostal jsem na Supíka přídavný klakson, rád bych poprosil jestli někdo poradí, jak dostat kabel z motoru, kde již mám namontován tlakový reprák do kabiny - nejlépe vlevo pod volant. Díky moc za případnou pomoc. PŘ Ostrava

• Pozitivní
    • 3 odpovědi
    • 2,8tis zobrazení
  20. Zahájeno uživatelem arpicur,

Dobry den! Mam superb 2, orig. zabezpecovaci system. Pri odomknuti resp. zamknuti auta sa ozve zvuk. Pri otvoreni 2x a pri zatvoreni raz. Strasne ma to irituje(auto mam dva dni), bol som aj v servise, kde my povedali, ze si zvyknem, a ze sa to vraj neda vypnut. Poradte prosim niekto, ako nato!!!! Dakujem

• Pozitivní
    • 3 odpovědi
    • 4,5tis zobrazení
  21. Zahájeno uživatelem Pato Drobot,

Zdravim. Mam superb ll. Vodicova sedacka je elektricky nastavitelna s pamatou. Mam napr. nastavenu pamat 1. Pridem k autu otvorim soferove dvere a sedadlo sa prestavi . A to robi vzdy . Neviete niekto poradit ?

• 1 odpověď
    • 2,2tis zobrazení
  22. Zahájeno uživatelem redboss30,

S II 11/2008 125kW Elegance. Myslím,že raz sa tu už riešilo, ale neviem to nikde nájsť.. Včera som vymenil žiarovky na predných parkovačkách za LED-ky (aby svietili na bielo). Zistil som ale,že aj po vytiahnutí kľúča zostane ľavá LED-ka úplne jemnúčko svietiť. A taktiež aj to červené tlačítko výstražných svetiel v interiéri a točí sa HDD v Columbuse. Trvá to ešte asi cca 10 min po vybratí kľúča. Potom všetko zhasne a je kľud. Zrejme to má na starosti nejaká RJ. V servise mi nevedia zistiť,čo vybíja batériu. Vraj všetko premerali a všetko je OK (žiadny výraznejší odber nezaznamenali). Ten prúd do parkovačky je zrejme tak malý, že pôvodná žiarovka ho ani nijak nezaznamenala…

23. Zahájeno uživatelem pooletr,

Začal jsem pozorovat, že když přejedu třeba přes kanál nebo přes příčnou nerovnost, tak se mi světlo od xenonů zachvěje. Vidím to na cestě, když se zhoupnu po přejezdu nerovnosti. Při volnoběhu nebo když jedu po rovném povrchu mi to nedělá. Tak nevím jestli je to normální? Nedalo mi to a zkusil jsem zahýbat trafem výbojky a při pohybu nahoru/dolů je to v pohodě - pevné. Ale při pohybu vlevo/vpravo je tam mírná vůle. Poznám to tak když koukám ze předu na čočku a hýbu s tím trafem/výbojkou. Obě světla. Nezdá se mi to jako vada. AFS systém je v pořádku, palubák mi nic nehlásí, po startu se provede AFS test v pořádku. Na VAGu jsem to neměl. Nenašla by se nějaká dobrá duše, kt…

• 14 odpovědí
    • 5,1tis zobrazení
  24. Zahájeno uživatelem Siddy,

Čau, umí někdo poradit s odstraněním čí ztlumením toho bzučáku co tam je?

• 4 odpovědi
    • 2,8tis zobrazení
  25. Zahájeno uživatelem blamage,

Ahoj, mám problém s vnějším zrcátkem u řidiče. Potřeboval bych posunout rozsah nastavování knoflíkem. Prostě potřebuji sklo posunout ještě nahoru, ale už to nejde. Domnívám se, že se to nastavuje počítačem. Kabel +sw mám.Poradí mi někdo, jak na to? Díky

• 1 odpověď
    • 2,6tis zobrazení

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.