Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Elektrika

1. Zahájeno uživatelem Vlady25,

Zdravim, superb 2 103kw CFFB r.v 2012 vsimol som si ze mi netopi prava strana, polka okna, stredove vyduchy a prava strana reguluje len ladovy az letny vzduch a lava polka okna a lava strana ide asi az velmi horuci vzduch. Zakladne nastavenie robene cez panel climatroniku nepomohlo, viem ze je casty problem upchaty vymennik tepla avsak mne carista hadzala chybu avsak kedze som si myslel ze je to odpojenou baterkou tak som tu chybu zmazal (chyba znova nenabehla) a z toho dovodu si myslim ze to ma suvis s klapkou. Neviete o ktoru klapku sa jedna a kde sa nachadza? Dakujem

2. Zahájeno uživatelem MakoSup,

Dobry den prajem, chcel by som poprosit o radu ohladne elektriky zamykania, vozidlo Skoda Superb 2 mi v zimnom chladnom a vlhkom obdobi samovolne zamyka. V letnom obdobi som to spozoroval iba v dazdivom chladnejsom pocasi. Aj ked auto vecer neuzamknem, rano sa dnu neda dostat, je uzamknute. Spozoroval som tiez ze velmi nereaguje vypinac vnutorneho zamykania soferovych dveri. Zamok na dverach bol meneny, vsetky kable su ok skontrolovane a robi to stale. Stretol sa niekto z podobnym problemom alebo vie poradit? Dakujem velmi pekne.

• 4 odpovědi
    • 1,4tis zobrazení
  3. Zahájeno uživatelem oplik,

Zdravím. Vyskytl se mi teď takový problém. Přestal fungovat zadní stěrač. Při otevření kufru nehlási maxidot otevřeno a vnitřní osvětlení kufru svítí jen asi tak na 20cm otevření. pak zhasne. Pokud odemknutí dálkou jen kufr a otevření ho (není elektrický), tak po zavření se nezamkne,což by měl. napadá někoho,co s tím?

4. Zahájeno uživatelem LukeLuk,

Zdravím přátelé, mám tu prekérku která mě trápí posledních 14 dní. Vybíhá mi chyba "zkontrolujte pravé koncové mlhové světlo" . Žárovku jsem dal novou(vč. Záměn za levou) očistil jsem kontakty od oxidace, promazal, přihl packy a stále chyba setrvává. Zpětné světlo funguje bez problému. - někdy chyba nevyskočila,kdyz jsem tam dal více oleje na kontakty ale po dalším startu opět chyba. Zkoušel jsem napětí přeměřit a proud do toho nějaký jde. Děsím se, že by se poškodil svazek u twindooru. Máte někdo zkušenost? Jsem celkem v tomhle puňťa a brutálně mě vytáčí, když svítí kontrola, která by neměla. Jedna se o SII sedan/lifback R. V. 2009 2.0 TDI 125kw CBB…

5. Zahájeno uživatelem Rudyno,

Ahoj, (precetl jsme co se dalo ale uplne stejne symtomy jsem nenasel) postupne zacal blbnout Columbus+soundsystem (H41/5238) Zacala to sporadickym ze se vypnul ale zustala cerna obrazovka, pred par tydnama se zacal problem opakovat, a od vcera uz nesviti ani display ale kdyz namckam 3kombo pro instalaci swl tak se po par minutach zapnul a dnes uz vubec nic, par krat se jeste sam zapnul a ted uz byl uz pulhodky mrtvy. Tak sjme radio vytahnul a rozdelal vizualne deska v poradku. Diagnostika se nespoji s radiem. Co stim? Nemuzu rict ze bych byl s radiem nejak extra spokojny pro mne jsou dulezite jne parametry, prijem radia, BT a screen share ktery bych ocenil, te…

• 2 odpovědi
    • 1,8tis zobrazení
  6. Zahájeno uživatelem TomasTdiii,

Caute , mam superb 2 s elektrickymi sedadlami -tlacidlo na ukladanie poloh je odpojene lebo mi zralo baterku ked auto stalo + nikdy mi to nefungovalo - k autu mam 2 kluce , doteraz to bolo tak ze ked som otvaral s jednum z nich nikdy sa mi poloha spatakov ani sedadla nezmenila - pri rezervnom to stale pred jazdou zmenilo na nejake zapametane hodnoty Ale musel som tie kluce cez VCDS vymazat a pridat znova pretoze na jednom nechcelo ist dialkove. To sa opravilo. Ale teraz je jedno s ktorym klucom startujem stale sa mi sedadlo a spaty daju do tej prednastavenej polohy. Da sa to nejako vo VCDS vypnut / vym…

• 1 odpověď
    • 991 zobrazení
  7. Zahájeno uživatelem Petr2763,

Zdravím mám dotaz mám Superb 2 1.9 tdi Ale nejde mi najet do menu v pakubnim počítači nemam multifunkční volant takže palubak ovládán na pačce kdyz podrzim tlačítko přepínání Nic to nedělá mam v aute asi i vadnou komfortní jednotku jelikož mi nejdou zamknout 2 dvere a nesviti podsvícení ovládání oken do servisu jsem objednán na 25teho.. muj dotaz teda je na ten palubak souvisí to stim?

• 1 odpověď
    • 1,4tis zobrazení
  8. Zahájeno uživatelem Th3Kuba,

Zdravím, kóduju už nějakou dobu ale dnes jsem se setkal poprvé s problémem u Superba. Kóduji US svícení přímo skrze zápis do EEPROM. Kamarád přijel s autem ale BCM jednotka nereagovala na žádné změny v EEPROM. Ať jsem jakkoliv měnil nastavení světel, nic se nedělo (zkusil jsem i opravdu kraviny jakožto aby všechna světla svítila ve stavu 1). Zápis do EEPROM byl vždy úspěšný a i po odpojení a následném připojení diagnostiky byly v EEPROM mé změny ale stále nic nesvítilo tak jak jsem nastavil. Kamarád mi také říkal, že má nastavené CH/LH (což jsem potvrdil jak na maxidotu tak v diagnostice) ale nikdy to nefunguje. Snímač světla má funkční, automaticky se mu přepínají světla…

• 0 odpovědí
    • 1,7tis zobrazení
  9. Zdar. Kdyz jsem zapojoval nove autoradio. Omylem jsem zapojil konektor do spatne zdirky. Doslo ke zkratu a zhasla komplet palubovka a nedje nastartovat. Otocim klickem a nic se nerozne ani motor se neprotoci. Uplne mrtve. Nejdou ztahovat okna, nesviti svetla. Pojistka 19 nema vubec napeti. Kontroloval jsem Ackove pojistky. Ty co jsou z predni strany pojistkove skrine v motorovem prostoru. Ke vsem hrubym dratum vede napeti. Nevim co dal. Dik za kazdou radu.

• 1 odpověď
    • 1,6tis zobrazení
  10. Zahájeno uživatelem begbie,

Zdravím, dnes se mi začala nezamykat levá půlka auta, tj. levý přední a levý zadní dveře. Pravá strana se normálne zamkne i odemkne. Levá zůstane odemknutá a když tam vlezu začne houkat alarm. Mám bezklíčkový kliky u řidiče a spolujezdce a obě fungují. Prostě na levý straně ty zámky nejdou. Netušíte? Díky

• Pozitivní
      • Negativní
    • 21 odpovědí
    • 46,3tis zobrazení
  11. Zahájeno uživatelem Super_B,

Ahoj vespolek, mám týden nového Superba II Combi a zjistil jsem, že mi nejde zevnitř odemknout pomocí té kolébky u řidiče (zamknout přitom jde). U spolujezdce to funguje, stačí chvilku přidržet to odemykací tlačítko a auto se odemkne. Dovedl byste mi někdo poradit, jestli se jedná jen o nějaké chybné nastavení, nebo mám rovnou zajet do servisu...? Díky předem, Petr

• 6 odpovědí
    • 4,9tis zobrazení
  12. Zahájeno uživatelem Fenix87CZ,

Mohl bych se optat.??? Neřešil někdo problém s dovřením el. okna u řidiče?? . Při dovřeni okénka u řidiče se mi nechce okno zavřít. Nedojede do dveří a zůstane 1-2cm mezera. Je to na výměnu stahovačky??? Při zavírání sem slyšel jako by křupnuti (lupnuti) plastu a pak už okénko nechtěl dojed Dají se nějak přenastavit koncová poloha. Děkuji všem za odpověď.

• 3 odpovědi
    • 1,5tis zobrazení
  13. Zahájeno uživatelem IItal,

Ahoj Pánové,zdravím a prosím o radu. Přestalo mi chodit v zadních levých dveřích zamykání a stahování okna. Zámek nereaguje na dálkáč a okno nefunguje na ovl.vzadu ani vpředu. Myslim si že bude problém někde v kabeláži,ale prý je tam nějaká řídící jednotka dveří,tak nevim. Nemáte s tím někdo zkušenosti ? kde hledat a jak opravit ? Možná už to tu někde je ,ale podobné téma jsem nenašel. Jo jedná se o kombi 2.0 TDI 4x4 r.v. 2011 ( nevím jestli je to pro tuto věc podstatné ) díky za rady IItal

14. Zahájeno uživatelem PETR258147,

Ahoj , měl jsem polámané kable ve dveřích u řidiče , koupil jsem opravenou sadu, kable napojil a od té doby jde jen stahování okna u řidiče ze sedadla řidiče , nefunguje sklepení zrcátek , zamykání levých předních i zadních dveří . Neví někdo co s tím ? Jestli se to musí třeba nejak naprogramovat ? Předem díky za rady

• 3 odpovědi
    • 1,4tis zobrazení
  15. Zahájeno uživatelem FuriaCeca,

Zdravím všechny, chci se zeptat, máte někdo nějaké zkušenosti s dodělaním tlačítka na el. zavírání pátých dveří u S2 sedan? Šlo by to vůbec? El vzpěry s otevřením na dálku mám…

• 0 odpovědí
    • 848 zobrazení
  16. Zahájeno uživatelem vicctor,

Zdravím všechny Superbáky,mám SII r.v. 2008 v elegance výbavě s elektrickýma sedačkama a kůží ivory,sedačka je na řidičově sedadle poškozená od blbých džínů s cuplíkama :-) Až tak bych to neřešil,ale dostal jsem příležitost koupit pěkné sedačky (r.v.2012) v mojí barvě z verze Laurin & Klement které mají dokonce ventilaci/odvětrávání a boční tlačítko kterým se může ze zadních sedadel spolujezdcův sedák posunout. Můj dotaz zní,když sedačky přehodím,nebude problém s nějakou hláškou řídící jednotky nebo s airbagem? Budou po přehození normálně fungovat?

17. Zdravím všechny, nedávno jsem koupil Superba II rok 2009. Začal jsem si po nějaké době poprvé pouštět hudbu přes Bluetooth a vše šlo v pořádku dokud mi nezačalo něco bouchat v autě. Tak jsem ztlumil hudbu, dokonce zastavil a pořád bouchalo. Zajímavé to začalo být ve chvíli, kdy bouchání pokračovalo i po vypnutí motoru. Tak jsem došel k tomu, že to je rádiem Columbus, jelikož po jeho vypnutí bouchání přestalo a později jsem došel ke zdroji bouchání -> k reproboxům. Bouchání je jako nepravidelné silné basy z reproduktorů. Bouchá i když je volume na 0. Stává se to pouze při hraní BT audia, normální rádio, nebo SD karta jedou bez problémů. Měl jsem tedy za …

• 0 odpovědí
    • 627 zobrazení
  18. Zahájeno uživatelem Pride4u,

Ahoj, má někdo zkušenost v SII (mám FL, světla D3S+H7) s výměnou výbojky za led žárovku? V recenzích spousta uživatelů tvrdí, že tam je znatelný rozdíl oproti xenonu, tak by mě zajímalo, jestli někdo zkoušel. Mám na mysli něco ve stylu: https://www.aliexpress.com/item/1005002943589913.html https://www.aliexpress.com/item/1005003688093045.html

19. Zahájeno uživatelem weixiao,

Ahojte nadšenci, prosím vás, nenájde sa u niekoho schéma zapojenia elektricky ovládaného kufra? Prehľadávam servisnú príručku, ruské fóra, ale akosi sa mi nedarí. Mám RJ 7N0959107, dva krát tlmiče, tlačidlo do piatych dverí a tlačidlo k radiacej páke, repráčik. Jedná sa o SII Combi (predface, ale to je v tomto prípade asi jedno). Hľadal som či existuje možnosť kúpiť káblový zväzok, ale s tým som neuspel. Všetko vyššie popísané čo mám, mám aj s odstrihnutými konektormi s kúskami káblov, takže čo to vzájomne sa dovtípiť dá, ale čo ide minimálne do CAN Hi a Low, či napájanie RJ .. tak to netuším. Vďaka za podporu kutilstva :)

• 4 odpovědi
    • 11,3tis zobrazení
  20. Zahájeno uživatelem Pepel,

Zdravím trošku jsem hledal ale nikde jsem nenasel co bych potřeboval. z ničeho nic mi přestal svítit přívěsný vozík. Proměřil jsem zásuvku na aute a všude mam 7,6V (což je hodně podezřele) nevíte co s tím? můj předpoklad je že mam asi někde zkrat na vozíku a odpálil jsme si nějaké relé nebo RJ tažného. Děkuji za odpověď Bartek

• 0 odpovědí
    • 2,4tis zobrazení
  21. Zahájeno uživatelem Fenix87CZ,

Mohl bych poprosit o radu. Když podržím tlačítko na zamknuti tak auto sklopi jen zrcadlo spolujezdce ale ne na straně řidiče. Nevi někdo jak to můžu seřídit abz sklopil obě zrcátka k autu. V nastavení je synchronizovaně a nebo samostatně. Ale pořád nevím jek to funguje.

• Pozitivní
    • 11 odpovědí
    • 12,1tis zobrazení
  22. Zahájeno uživatelem foldynp,

Vážení kolegové, jakožto šťoura amatér se znalostmi IT hardware jsem dospěl k názoru, že mi ke štěstí chybí možnost upgradů firmware řídících jednotek na svém Superb II fl. Vím, že ve zdejší komunitě panuje nechuť prozrazovat své know how, ale přesto to zkusím. V současné době se dá bez problému koupit ze zahraničních zdrojů VAS 5054a a ODIS 4.4.10. Škoda na svém webu Erwin oficiálně distribuuje již ODIS verze 5. Jaký je rozdíl mezi ODIS 4.x a 5.x? Je možné používat datové soubory .sgo oficiálně stažené z webu Erwin i se starší verzí ODIS 4.x? Někteří prodejci VAS 5054a píší, že jejich interface je vybaven čipem OKI, někteří píší o alternativě tohoto č…

23. Zahájeno uživatelem koudy_123,

Ahoj, mam chybu ukazujici na chybny modul L132. Pohledal jsem a zkistil ze je to blinkr v bocnim pravem zrcatku. Pohledem opravdu blika divne. Cast svetla neblika. Setkal jste se s tim nekdo? Nemuze to byt jen nar. Zlamany kabel ve dverich?

24. Zahájeno uživatelem Michal888,

Ahoj, mam problem s webastem. Nelze sepnout ani ovladacem, ani tlacitek uvitr vozu. Na maxidotu neni ani viditelne menu pro nastaveni nezavisleho topeni. Zjistil jsem ze je vypalena pojistka, ale pri vymene za novou se nova pojistka hned vyskratuje. Mate nekdo zkusenost cim by to mohlo byt? Diky moc za pripadne reakce. Skoda Superb2 2012, 125kw, 4x4

• 1 odpověď
    • 1,6tis zobrazení
  25. Zahájeno uživatelem Humik,

Ahoj, Včera jsme strávili montáží Multifunkčního volantu do Superba II rok 2010 asi 4 hodiny. Jednotku se podařilo nakódovat, nicméně vypisuje neustále tuto chybu a po "uspání" auta, po zamčení zhruba po 5 ti minutách se resetuje kódování podvolantové jednotky a tím pádem přestane volant fungovat.. Po nakódování zase do dalšího vypnutí funguje bezproblémově.. nevíte kde může být chyba? :-( Díky moc. Address 16: Steering wheel Labels: 5K0-953-569.clb Control Module Part Number: 5K0 953 521 AT HW: 5K0 953 569 B Component and/or Version: LENKS.MODUL 009 0136 Software Coding: 008A100000 Work Shop Code: WSC 01234 123 87655 …

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.