Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Interiér

vše co je uvnitř - Vybavení a úpravy interiéru, sedačky, volanty....

1. Zahájeno uživatelem zzdeny,

Vsiml jsem si, ze se mi drzi voda pod zadnima pravyma dverma. To same se mi stalo u fabie, nejdriv pretmelili calouneni zandnich dveri a po 4 letech museli udelat vsechny. Ale ve vnitr mam sucho. Jen na prahu je kaluz.

2. Zahájeno uživatelem liborch,

Používáte někdo dětskou autosedačku originál ŠKODA ISOFIX G 0/1 ??? - možnost upevnění po směru a proti směru jízdy - pro děti o hmotnosti 0-18 kg (při použití RWF rámu) a 9-18 kg (při použití FWF rámu) - pro upevnění proti směru jízdy nutno použít Isofix rám RWF (DDF 000 003A), u vozu Yeti (5L0 019 902A) - nejsou součástí balení - pro upevnění po směru jízdy nutno použít Isofix rám FWF (není součástí balení) - Yeti (5L0 019 902) - výškově nastavitelné bezpečnostní pásy - poloha spaní - nový originální potah Škoda - hlavovou opěrku 5L0 019 903 nutno použít vždy s rámem po směru jízdy FWF - u modelů Yeti (5L) možnost upevnění na sedadle spolujezdce, pokud …

• Líbí se mi
    • 28 odpovědí
    • 101,9tis zobrazení
  3. Zahájeno uživatelem Angel_cze,

Zdravim, nevíte někdo jestli se dá dodatečně přidělat odkládací skříňka co je nahoře v prostřed palubky? mám tam z výroby jen odkládací prostor bez těch dvířek a nevidim tam nic jak by se to dalo uchytit.

• Díky
      • Pozitivní
    • 16 odpovědí
    • 23,8tis zobrazení
  4. Zahájeno uživatelem zzdeny,

Zkousel jste nekdo oddelat rezervu? A tim zvetsi kufr? Je treba na to jiny koberec, nebo pri vymontovani sedne puvodni?

5. Zahájeno uživatelem Blažejik,

Ahoj! Mel bych otazku. Vedel by nekdo, zda pasuji predni sedadla z Karoqa nebo Kamiqa do Yetiny? Jestli se vejdou na sirku, pripadne posuv, zda ma stejnou roztec? Mohu mit pekna Monte Carla jak z Karoqa, tak Kamiqa .. Chtel jsem z Yetiny, ale to nejde sehnat .. Diky za zpetnou vazbu 🙋🏻‍♂️

• 0 odpovědí
    • 912 zobrazení
  6. Zahájeno uživatelem Jan Kučera,

Ahoj, nevíte někdo, kde sehnat ty kovové sponky, co drží zadní stropní lampy? Měnil jsem žárovky a u obou lamp nad zadníma sedačkama se mi sponky zlomily. A celé jedno světlo vyjde na cca 700,- tak mi přijde zbytečný to měnit celý kvuli sponce. Díky za rady, Honza

• 2 odpovědi
    • 8tis zobrazení
  7. Zahájeno uživatelem martineQ,

Nedovírá se mi schránky před spolujezdcem, protože špatně pracuje jeden z jistících kolíčků, potřebuje promáznout. Schránku jsem se pokusil dementovat, drží po svém obvodu na několika šroubech. Jeden je však umístěný pod pojistkou kterou se schránka uvolňuje. Nevíte prosím někdo jak ji odstranit a dostat se k poslednímu šroubku? Díky

• 15 odpovědí
    • 61,3tis zobrazení
  8. Zahájeno uživatelem enriko.8,

Poradí někdo jak vyměnit stávající podpěru za tu nerez. diky

• Líbí se mi
    • 11 odpovědí
    • 16,6tis zobrazení
  9. Zahájeno uživatelem bosyboss,

Dá sa do Yeti dodatočne domontovať multifunkčný volant? Čo všetko je k tomu potrebné?

10. Zdravím, pořídila jsem Yetiho, r.v. 2009, ve výbavě Experience - má panoramatickou střechu. Okno funguje normálně. Auto před pořízením asi 3 roky stálo bez využití. Když jsem střechu auta myla vapkou, začalo zatékat do interiéru - očividně do interiéru zatékalo i při tom dlouhodobějším stání, jelikož pod zadní sedačkou byla plíseň. Přikládám fotku, kudy do auta zatéká - zatéká u zadních sedaček z plastových sloupků nad nimi. Zatéká z obou stran. Mysleli jsme si že je to zacpanými kanálky, ale ty jsme vyčistili a od té doby to zatéká ještě víc... Budu ráda za rady, díky moc! Alena

• 1 odpověď
    • 7,3tis zobrazení
  11. Zahájeno uživatelem Davson,

Zdravim,nemate nekdo zkusenost s demontazi odlozeni kufru na yetine?konkretne prava strana.Potrebuju se dostat na moturek vicka nadrze.Bohuzel jsem pri prohlidce oblozeni nenasel zadne sroubky a nevim kde vlastne s demontazi zacit.Na netu nic nenajdete.Diky.

• 1 odpověď
    • 4,7tis zobrazení
  12. Zahájeno uživatelem Sovaja,

Ahoj, mám problém s hasícím přístrojem. Jsem zvyklý ho vždycky v autě vozit a tak jsem do Yetiho koupil držák na hasící přístroj pod sedačku. Bláhově jsem si myslel, že tam přecvaknu můj starý hasičák, ukotvím držák dvěma šrouby a bude hotovo......a kulový! Zaprvé pod sedačkou žádné díry na ten držák nevidím.....ale třeba blbě koukám, protože tam mám tu plastovou přihrádku na vestu, tak možná pod ní.....je tam taky spousta drátů, ale snad ho tam nějak napasuji Zadruhé mě můj původní hasičák do toho nepasuje, je kratší a tlustší, takže nejde zapnout do těch popruhů, které k mému překvapení nejsou štelovatelné. Tohle je opět báječně vymyš…

13. Zahájeno uživatelem Wimpi,

Ahojte, mám climatronic a dneska ráno jsem si všimnul, když jsem byl úplně zmrzlej , stál na křižovatce a chtěl si ohřát ruce u ofukovacích otvorů, že z otvorů nad rádiem nic nefouká, pouze z těch vedle okna. vzduch z nich začne foukat teprve, když hodně přidám otáčky ventilátoru, nebo když zapnu tlačítko -proudění vzduchu na horní část těla-. Je to normální ,nebo mám něco špatně? Díky moc za poradu..

• Líbí se mi
      • Negativní
      • Pozitivní
      • Díky
    • 12 odpovědí
    • 20,4tis zobrazení
  14. Zahájeno uživatelem JOSTR,

Prosil bych o radu ohledne vymeny volantu za MF na Yeti r.v 2011 /12 měsic/.Volant mam i s propojovacim kablikem. Stavajici oznaceni podvolantove jednotky je 5 KO - 953569 C..Poradte prosim pod jakym oznacenim mam mit jednotku k MF volantu. Jsem ze Zlinska kdo by me mohl volant vymenit? Poradte. DIKY!

• 3 odpovědi
    • 11,6tis zobrazení
  15. Zahájeno uživatelem Numenou,

Zdravím potrebujem natiahnuť kabel z baterky do kufra pre napojenie menica napojenia vie mi niekto poradiť kade to bude najjednoduchšie? Dakujem

16. Zahájeno uživatelem martineQ,

Ahoj, kudy se nasává vzduch z interiéru při zapnuté cirkulaci? Hledal jsem ho klasicky u nohou spolujezdce. Narozdíl od Fabie a Rapida jsem ale nenašel místo, kde by docházelo k intenzivnímu nasávání. Díky!

• Pozitivní
    • 5 odpovědí
    • 11,9tis zobrazení
  17. Zahájeno uživatelem Sovaja,

Ahoj, měl bych dotaz. Majitel který vlastnil Yetiho přede mnou, měl potřebu otřít plexisklo kryjící budíky a evidentně ten prach se mu podařilo setřít a také udělat celkem slušné škrábance na tom plexi. Takže teď řeším co s tím, neboť když teď pěkně zasvítí jarní sluníčko, tak je to tam strašně vidět...... Nevíte, jak je to tam řešené? Dalo by se plexi vyměnit samostatně(dá se to objednat, koupit)? Nebo je to celek...komplet budíky? Ještě mě napadla nějaká taková ta leštící pasta, kdysi jsem to viděl u jednoho kolegy, který tím opravoval display hodinek.....docela to tehdy fungovalo..... díky

18. Zahájeno uživatelem Steebee,

Zdravím, nemá někdo zkušenost se zatékáním do vozu? Mám Yetíka s panoramatickou střechou (r. v. 2010) a již delší dobu se snažím odhalit kudy mi do auta zatéká. Zajímavé je, že mokro je pouze pod kobercem řidiče a kobercem na pozici za řidičem, takže jedna strana vozu. A to parkuji na rovině. Při hmatovém ohledání je výrazně mokro pouze pod těmi koberečky (u řidiče je to extrémně nasáklé) a nepodařilo se mi najít kudy voda "přitéká" - okolí se zdá suché. Napadl mě středový sloupek, kde by se voda shora (pravděpodobně od panoramy) dělila nerovnoměrně na obě strany - ale nevím nejsem odborník :-) Teď v zimě je to opravdu nepříjemné - škrábat jak z venčí, tak…

19. Zahájeno uživatelem Bert,

Dobrý den ! Má někdo zkušenosti se sundáním tapecu zadních dveří ? ( u verza bez elektrického stahovaní ) Jde mi o to, kde zatlačit či zapáčit zkrátka postup, který by minimalizoval poškození . Popřípadě kde najít nějaký obrázek. - Děkuji Bert

• Líbí se mi
    • 7 odpovědí
    • 22,7tis zobrazení
  20. Zahájeno uživatelem Sovaja,

Ahoj, jen taková otázka.....na jednom webu tady v ČR jsem narazil na volant s DSG pádly a v popisu je uvedeno i pro Yeti. Kód je pro: - zploštělý volant 5J0419091AQ - klasický volant MFSW:3T0419091AJCWE:DSG Viděl jste to někdo namontované, resp. je to vůbec možné připojit na DSG?....vlastně měl toto Yeti vůbec někdy....pádla pod volantem? dík

21. Zahájeno uživatelem jirka222,

ahoj, nevíte co s tím? sice to vypadá, že po zavření pátých dveří se to nemůže ani pohnout, ale pravda je, že to drnčí při nerovnostech jakoby v kufru byla "složená přepravka" - co s tím? drnčí ty provázky nebo uchycení v "pantech"?

• 12 odpovědí
    • 30tis zobrazení
  22. Zahájeno uživatelem djjuju,

Ahoj, chci se zeptat, zkoušel někdo vyměnit plaketu řadící páky? Moje se začíná loupat a vyhlédl jsem si tuto https://www.obautodily.cz/skoda-yeti-plaketka-do-radici-paky-6-ti-4x4-original-chromova-1435cz231/ . Nebo je lepší koupit celou hlavici.

• 4 odpovědi
    • 15,1tis zobrazení
  23. Zahájeno uživatelem Griessl,

Dobrý den, mám Yeti 1,4TSI model 2015 facelift. Ve voze nemám loketní opěrku a zvažuji o její dodatečné montáži. Chtěl bych tam mít originál. Co je potřeba vše dokoupit?

• 3 odpovědi
    • 13,9tis zobrazení
  24. Zahájeno uživatelem Sovaja,

Ahoj, měl bych na vás dotaz. Možná blbost, ale obecně pro mě je Yeti fajn, krásné auto, spousta vychytávek, ale co jediné mě u Škodovky obecně udivuje a neuvěřitelně vytáčí je madlo pátých dveří. Toho člověka, který toto vymyslel bych fakt chtěl poznat. S prominutím ten gumovej pinďo*r, kterej tam visí z deklu těch pátých dveří, to je pro mě vrchol designu a funkcionality za 2,50Kč. Nejen, že je pouze na jedné straně...a já vždy stojím na té druhé, když vystupuju, ale mě se i blbě ty dveře s ním zavírají. Neřešil někdo nějakou rozumnou doinstalaci nějakých madel třeba z jiné škodovky, nebo jiného auta? Sundat ten tapec, přilepit a nebo šroubovat ně…

25. Zahájeno uživatelem aeropavlov,

Už někdo vymyslel a vyzkoušel, jak přespat ve dvou dospělých v Yetim? Od předních opěradel dozadu je zhruba 180 cm, ale jak vytvořit slušnou rovinu pro položení matrace? Díky Pavel

• Líbí se mi
      • Pozitivní
    • 18 odpovědí
    • 55,1tis zobrazení

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.