Autohifi, Navigace
Rádia a vše kolem duc duc
68 témat v tomto fóru
-
-
-
Zdravím všechny kolegy má novou Yeti a rád bych vyměníl stávající rádio Blues za Columbus,zvažuji nekterou s bazarových nabídek avšak od jednoho prodejce mám zprávu že výr.číslo je nečitelné avšak kod po připojení na diagnostice to vyčte číslo které bude dobré a nebudou s ním nikdy problémy.Nevím co si mám myslet a pán tvrdí že je již druhý majitel se zakoupeného vozu.Je to možné na překupníka nevypadal a ani se tím zřejmně neživí žádné negativní hodnocení nemá.Zajímalo by mně jak se dá tedy ověřit zda je navigace z trestné činnosti a na co si dát popř. pozor při koupi columbusu z druhé ruky. Předem děkuji za Vaše rady či zkušenosti.
-
- 6 odpovědí
- 7,2tis zobrazení
-
-
Ahoj měl bych otazečku mam v aute autoradio Melody a chtěl bych ho vymenit za autoradio Bolero bude to nejaky problem ve vymene jestli budu potrebovat nejaky ramecek ci nejaky kabely navic..Jediny co sem tu vycetl ze melody ma pripravu na jednu antenu a bolero na dve anteny...
-
- 1 odpověď
- 3,6tis zobrazení
-
-
Včera se mi náhodou povedlo zobrazit rychlost auta na rádiu. Stačí při vypnutém rádiu stisknout(a držet) tlačítko MENU(otočné tlačítko vpravo) a zapnout rádio druhým "otočným" tlačítkem. Ta šipka vlevo ukazuje zapnutý levý blinkr(pokud je blinkr vypnutý šipka zmizí). A dál je ještě možné vstoupit do skrytého menu dlouhým podržením tlačítka MENU(je to asi 10sec) kde jsou informace o síle signálu(povedlo se mi to jen při poslechu rádia, na CD/MP3 to nešlo) a pokud se to tlačítko drží ještě déle(+ asi dalších 10sec) tak se zobrazí další menu kde jsou informace o rádiu, verzi sw, seznam alternativních frekvencí, nastavení rádia, plus spousta pro mě neznámých a nejspíš …
-
-
- 17 odpovědí
- 14,3tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj, zajímalo by mě......nyní mám mobil HTC Touch HD, kdy mobil s autorádiem přes bluetooth propojím bez problémů a pak v autě funguje sada handsfree, včetně listování jmenného seznamu přes MAXIDOT. (Nicméně jsem kdysi někde v manuálu viděl soupis telefonů propojitelných s autorádiem a v něm i Touch HD) Myslíte si, že při koupi nového telefonu, konkrétně Samsung Galaxy S2 se bez potíží s autorádiem přes bluetooth propojím, nebo se dají očekávat komplikace? Případně by se muselo autorádio aktualizovat?
-
- 12 odpovědí
- 16,1tis zobrazení
-
-
Potreboval by som s niečim poradiť: Dal som si do nového auta (Yeti 1.2 TSI) namontovať neorginal 2DIN rádio s navi http://www.specialniautoradia.cz/www-specialniautoradia-cz/eshop/3-1-2DIN-DVD-Autoradia-specialni/19-2-Skoda/5/1-Specialni-autoradio-s-DVD-a-GPS-pro-Skoda-Octavia-II-Superb-Fabia-Roomster S rádiom som spokojný, funguje super, no mám drobný problém s podsvietením rádia ktoré by sa malo zapnuť pri rozsvietení svetiel, no na to je potrebné niekde pripojiť káblik ktorý ide z rádia (má označenie ILUMI) a je ružovej farby. No žiaľ neviem kde ho mám napojiť. Jedným káblikom je napájana anténa a ten by mal byť niekde spojený s niečím čo zapne podsvietenie prístr…
-
- 9 odpovědí
- 9,8tis zobrazení
-
-
Zdravim vsetkych, neviete kde sa da zohnat tento kus? USB mam vyvedene do skrinky pred spolujazdcom ale toto riesenie sa mi paci viac.
-
- 3 odpovědi
- 3,1tis zobrazení
-
-
Dobrý den, minuly tyden jsem si vyzvedl sveho Yetiho.. Mm tam zabudiovany originalni soundsytem, a chtel jsem se zeptat tech kteri to maji taky dnes jsem si vsimnul kdyz jsem trohu zvysil hlasitost a pridal basy... ze reproduktory nestihaji respektive oikud je vyssi hlasitost a vyssi basy tak slysite vibrace reproduktoru v interieru. Pride mi ze to neni normalni ? Jak to vidite vy ? diky
-
- 4 odpovědi
- 4,1tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Jde zobrazovat údaje z klimatizace na dispeji rádia Swing ???
-
- 4 odpovědi
- 3,2tis zobrazení
-
-
Máte ,prosím, někdo zkušenost se zapojením SWINGU do vozu, který byl dodán bez autoradia , jen s přípravou ? Díky za nějaké info - BERT
-
- 0 odpovědí
- 2,2tis zobrazení
-
-
-
Nazdar, mam jednu otazku ohladom radia Blues. Ma vzadu 8-pinovy konektor na pripojenie menica? Ak by mal, planoval by som nieco ako http://www.dhgate.com/usb-sd-mp3-interface-adapter-digital-cd-changer/r-ff8080812af1aef0012af257da9d18a5.html. Vdaka.
-
- 1 odpověď
- 3,6tis zobrazení
-
-
Oddělal jsem rámeček, vyndal šuplík - přihrádku pod rádiem a pak nevím, co dál, rádio drží festovně. Nevíte pls někdo, na čem to drží? Jinak, chci namontovat Parrota, musím k tomu asi mít tu redukci ( u Yetiho zřejmě nejsou klasické ISo konektory, že?)
-
- 9 odpovědí
- 7,4tis zobrazení
-
-
zkoušel jsem to namontovat, ve Fabii I to normálně fungovalo, ale tady ani ťuk. Speciální redukci na konektor mám, zapojení je i pro dementy, nikde snad není možné udělat chybu, ale stejně nic... jak tedy na to?
-
- 3 odpovědi
- 3,6tis zobrazení
-
-
Poradí někdo co kde povolit či odšroubovat u předních a zadních dveří.Našel jsem návody pro OctuII ale nemyslím si že je to až tak podobné.Mám Yetiho chvíli takže nerad bych ho hned "zmrzačil".Díky
-
- 4 odpovědi
- 4,4tis zobrazení
-
-
Ahoj. Skusal v Yetim niekto menit radio? Vie niekto, ci ma Yeti jen jednu, alebo dve anteny? Pytam sa preto, lebo chcem menit radio za Zenec ZE-NC2010 a v prislusenstve je len klasicky FAKRA antenny adapter. Je potrebne si dokupit DUAL FAKRA, koli kvalite signalu? Dik.
-
- 1 odpověď
- 3,5tis zobrazení
-
-
Nechal jsem si v servisu do Yetiho namontovat svoje radio a co me prekvapilo je to, ze v prvni poloze kdy jsou jeste kontrolky zhasnute radio nehraje. Funguje az se sepnou kontrolky a tudiz i svetla, ventilator apod. U vsech predchozich aut mi to fungovalo. Podle vyjadreni mechanika tam neni dovedene plus, ktere je seple v teto poloze. Ze pry se s tim uz setkal u novejsich ted nevim jestli u Fabii nebo Octavii. Je to opravdu tak? Netusi nekdo? At to nerozebiram zbytecne.
-
- 14 odpovědí
- 6,7tis zobrazení
-
-
Ahojte , som cerstvym majitelom yetiho, vo vybave advantage, autoriado swing. Chcel by som si dodatocne domontovat do predpripravenych tovarenskych otvorov dodatocne repro , lebo sa mi zda ze to co tam mam nieje uplne dobre, a hlavne repro je len vpredu . A teraz moje otazky. 1. DOMONTOVAVAL UZ NIEKTO DALSIE REPRO DO TOHTO AUTA? AK ANO NECH DA SKUSENOSTI, NECHCEM ZIADNY SUBWOOFER ANI ZOSIK, LEN REPRO DO DIER KTORE SU TAM 2.SU V DIERACH UZ PREDPRIPRAVENE KABLE ALEBO ICH TREBA NA NOVO TAHAT? 3. AKE ROZMERY SU VLASTNE V TYCH DIERACH ,LEBO V MANUALI SOM TO NEJAK NENASIEL, MOZNO SOM SLEPY A HLUCHY 4. ODPORUCTE PRIPADNE AKE REPRO , JA UVAZUJEM NAD JBL GTO, ALEBO INFINITY…
-
- 10 odpovědí
- 10,6tis zobrazení
-
-
Tak a je to doma. Nakonec to dopadlo až včera,po 2 měsíčním shánění informací,komponentů a návrhů mám konečně nově ozvučného Yetiho doma. Dojmy jsou veskrze pozitivní,jediná vada na kráse je,že jsem tam za podstatně víc peněz,než jsem si původně plánoval. Během zítřka budu mít fotky,takže jsem dám kompletní informace o použitých komponentech,tlumení a hlavně pracnosti celé montáže. Ale stojí to za to,nelituji-zatím jsem tady bez wooferu,ale nachystané už to na něj mám,jen ho vrznout do kufru. Dost přemýšlení dalo,jak umístit zesilovač,abych se nezbavil jednoduchého vyndání sedaček a plochy kufru kvůli kočárku a vyvážit poměr cena/kvalita/výkon. Ale stojí to za …
-
- 1 odpověď
- 6,5tis zobrazení
-