Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Exteriér

1. Zahájeno uživatelem Amix,

Zdravím, při montáži origo zástěrek, jsem vyvrtal přesně podle dané šablony otvory a přesto při jejich nasazování(opatrném) polovina kolíků prostě upadla,takže zastěrky drží jen na dvou bodech.Máte někdo s montáží těchto lapačů zkušenost? Děkuji A.

• 1 odpověď
    • 4,7tis zobrazení
  2. Zahájeno uživatelem pavelsimunek,

Zdravím, chtěl bych požádat nejlépe někoho z oboru o posouzeni jak kvalitně je provedena oprava prahu viz fotky. Snad to bude na fotkách vidět, barva je super ale jde mi o tu vrstvu plastizolu. Díky jemu to je dost vidět kde to je opravované. Je to provedeno autorizovaným servisem Škoda. Tak jen abych věděl zda to fakt líp nejde a nebo jim to tam mám jít omlátit o hlavu. Jde taky o to jestli dalším pokusem o vylepšení by to nebylo horší a horší. Předem moc díky za názory.

• Pozitivní
    • 10 odpovědí
    • 8,7tis zobrazení
  3. Zahájeno uživatelem Decibel ES,

Potřebuju ho dostat dolů kvůli výměně masky, nemá tu někdo návod? Díky!

• 4 odpovědi
    • 12,3tis zobrazení
  4. Zahájeno uživatelem hotelix,

Zdravím publikum, zajímavý dotaz. Vím, že vás tu pár má přední lízák na Citigu (Monte Carla, nebo sami dodělali), jak je na tom Up! s tím? Z etky nezjistím nic o předním nárazníku (resp o rozdílu), zajímá mě ten tvar. Jako jestli to tam půjde narafičit? Asi bych se bez něj obešel, ale dneska jsem potkal zase Citigo s tím tady a líbí se mi to a Up! by s tím vypadal hezky, zvlášť Eduard s těma pruhama. Jsou to sourozenci, mělo by to jít. Ale ten nárazník má takový ty dvě ploutve a to u citiga je menší... Koukám na to. Co myslíte? Dík

• 2 odpovědi
    • 4,8tis zobrazení
  5. Zahájeno uživatelem mike_k,

Setkal se nekdo s necim takovym? Na manzelcine Citigo se to nedavno objevilo. Podobnych fleku v ruznych velikostech je plno po celem aute. Po prejeti mokrou hadrou se s tim nestane vubec nic, do umyti celeho auta poradne jsem se vzhledem k mrazum zatim nepoustel, ale podle me nepomuze ani to. Auto je sotva rok stare.

• 6 odpovědí
    • 8,7tis zobrazení
  6. Zahájeno uživatelem schneefall,

Může mít citigo tažné zařízení? V konfigurátoru jsem ho jaksi nenašel.

• Pozitivní
    • 30 odpovědí
    • 26tis zobrazení
  7. Zahájeno uživatelem ferokulda,

Zdravim, máte někdo na Citigu (popř. up!u) nalepený originální boční ochranné lišty na dveřích? Zajímá mě jak s nimi auto vypadá (mám bílého up!a). Přemýšlím, že si je nechám nalepit, z parkoviště už mám od někoho na zadních dveřích malou promáčklinku.

• 2 odpovědi
    • 3,8tis zobrazení
  8. Zahájeno uživatelem Joseamigo,

Velkoplošný poklice jsou těžko k sehnání v černý barvě a hezkým designu a tak jsem zkusil jestli by na 14" kola co mám na CG na zimu nešlo místo těch nehezkých krytek šroubů dát staré pokličky z Felicie, a ejhle, ono to jde. Pasuje dobře, ale kapku se musí "napružit" drátky v pokličce, bo jak máte bezpečnostní šroub na kole, tak ten není šestihrannej a má větší průměr než ty ostatní šrouby. Na fotce je vypůjčená stříbrná, já tam ale vrazím ty obyčejné černé, co byly na LX Feliciích, kus je za cca stovku a kolo bude podle mě vypadat líp a i ten náboj nebude tak rasovanej. Jo a navíc ty černý pokličky mají jen černé logo, takže to buď nechám, nebo toho indiána postříbřím, a…

• Pozitivní
    • 11 odpovědí
    • 7,9tis zobrazení
  9. Zahájeno uživatelem sedanus,

Tak jsem spozoroval, že mi zatéka do auta zadním stěračem. Normálně jsem auto umýval a pak jsem otevřel zadní dveře ať uschnou a najednou koukám, že je tam malý pramínek vody. Spozorovali jste něco podobného?

• 1 odpověď
    • 4,5tis zobrazení

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.