Exteriér
34 témat v tomto fóru
-
Zdravím, při montáži origo zástěrek, jsem vyvrtal přesně podle dané šablony otvory a přesto při jejich nasazování(opatrném) polovina kolíků prostě upadla,takže zastěrky drží jen na dvou bodech.Máte někdo s montáží těchto lapačů zkušenost? Děkuji A.
-
- 1 odpověď
- 4,7tis zobrazení
-
-
-
Zdravím, chtěl bych požádat nejlépe někoho z oboru o posouzeni jak kvalitně je provedena oprava prahu viz fotky. Snad to bude na fotkách vidět, barva je super ale jde mi o tu vrstvu plastizolu. Díky jemu to je dost vidět kde to je opravované. Je to provedeno autorizovaným servisem Škoda. Tak jen abych věděl zda to fakt líp nejde a nebo jim to tam mám jít omlátit o hlavu. Jde taky o to jestli dalším pokusem o vylepšení by to nebylo horší a horší. Předem moc díky za názory.
-
-
- 10 odpovědí
- 8,7tis zobrazení
-
-
Potřebuju ho dostat dolů kvůli výměně masky, nemá tu někdo návod? Díky!
-
- 4 odpovědi
- 12,3tis zobrazení
-
-
Zdravím publikum, zajímavý dotaz. Vím, že vás tu pár má přední lízák na Citigu (Monte Carla, nebo sami dodělali), jak je na tom Up! s tím? Z etky nezjistím nic o předním nárazníku (resp o rozdílu), zajímá mě ten tvar. Jako jestli to tam půjde narafičit? Asi bych se bez něj obešel, ale dneska jsem potkal zase Citigo s tím tady a líbí se mi to a Up! by s tím vypadal hezky, zvlášť Eduard s těma pruhama. Jsou to sourozenci, mělo by to jít. Ale ten nárazník má takový ty dvě ploutve a to u citiga je menší... Koukám na to. Co myslíte? Dík
-
- 2 odpovědi
- 4,8tis zobrazení
-
-
Setkal se nekdo s necim takovym? Na manzelcine Citigo se to nedavno objevilo. Podobnych fleku v ruznych velikostech je plno po celem aute. Po prejeti mokrou hadrou se s tim nestane vubec nic, do umyti celeho auta poradne jsem se vzhledem k mrazum zatim nepoustel, ale podle me nepomuze ani to. Auto je sotva rok stare.
-
- 6 odpovědí
- 8,7tis zobrazení
-
-
Může mít citigo tažné zařízení? V konfigurátoru jsem ho jaksi nenašel.
-
-
- 30 odpovědí
- 26tis zobrazení
-
-
Zdravim, máte někdo na Citigu (popř. up!u) nalepený originální boční ochranné lišty na dveřích? Zajímá mě jak s nimi auto vypadá (mám bílého up!a). Přemýšlím, že si je nechám nalepit, z parkoviště už mám od někoho na zadních dveřích malou promáčklinku.
-
- 2 odpovědi
- 3,8tis zobrazení
-
-
Velkoplošný poklice jsou těžko k sehnání v černý barvě a hezkým designu a tak jsem zkusil jestli by na 14" kola co mám na CG na zimu nešlo místo těch nehezkých krytek šroubů dát staré pokličky z Felicie, a ejhle, ono to jde. Pasuje dobře, ale kapku se musí "napružit" drátky v pokličce, bo jak máte bezpečnostní šroub na kole, tak ten není šestihrannej a má větší průměr než ty ostatní šrouby. Na fotce je vypůjčená stříbrná, já tam ale vrazím ty obyčejné černé, co byly na LX Feliciích, kus je za cca stovku a kolo bude podle mě vypadat líp a i ten náboj nebude tak rasovanej. Jo a navíc ty černý pokličky mají jen černé logo, takže to buď nechám, nebo toho indiána postříbřím, a…
-
-
- 11 odpovědí
- 7,9tis zobrazení
-
-
Tak jsem spozoroval, že mi zatéka do auta zadním stěračem. Normálně jsem auto umýval a pak jsem otevřel zadní dveře ať uschnou a najednou koukám, že je tam malý pramínek vody. Spozorovali jste něco podobného?
-
- 1 odpověď
- 4,5tis zobrazení
-