Přejít na obsah

Havarijní pojištění

14 témat v tomto fóru

• 1 odpověď
    • 811 zobrazení
  1. Auto v Paříži.

• 2 odpovědi
    • 1.9k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 1.6k zobrazení
  2. Havarijné poistenie

• 7 odpovědí
    • 9.3k zobrazení
    • 31 odpovědí
    • 17.3k zobrazení
    • 11 odpovědí
    • 4.6k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 4.6k zobrazení
    • 14 odpovědí
    • 14.2k zobrazení
    • 7 odpovědí
    • 12.9k zobrazení
    • 10 odpovědí
    • 21.6k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 11.3k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 8.9k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 7.2k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 8.7k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Tak sensor bezproblému z držáku na skle demontován. Opravdu tam držel jen na tření. Opravná sada koupená na bazoši se mi neosvědčila. Sice pasovala na můj sensor, ale nedokázal jsem pak gel přimáčknout tak, aby nebyly mezi sklem bubliny. Navíc ona ta gelová podložka ani nelepila. Ta původní vlastně taky ne, ale ta se alespoň dokázala udržet, než jsem tam vrátil zrcátko. Taky se mi jí nepodařilo přimáčknout bez bulbin. Naštěstí se ale bubliny časem dostaly na kraj mimo ty 4 diamanty.   Každopádně budu muset asi koupit sadu jinou a pokus opakovat. Na staré gelové podložce je po demontáži vidět, že je na pár místech v oblasti diamantů odfouknutá. Je to ale vidět až po demontáži.   Asi na tu zpětnou montáž musí být nějaký trik.    
    • Neví někdo, lze to zpoždění kódováním odstranit? Myslím tím v ofic. škoda servisu.   Ano. Když vystupuji z auta, mám klíč v ruce (musím zamknout), když nastupuji, mám ho také v ruce (musím odemknout). V mezidobí (sedím v autě), ho tam mám položený v přihrádce pod rádiem. Přijde mi to logické chování, kde jinde bych měl ten klíč mít? A nevidím tudíž žádný problém, proč při vystupování v okamžiku zabouchnutí dveří nezmáčknout tlačítko zamknutí. A pak ještě 3x než to konečně zareaguje.
    • @wyllyk stoji petistovku z aliexpresu maximalne...
    • Ano, v pohodě. Nová baterie dokáže dát nárazově vyšší proud (ideál pro startování). Nic ve výsledku nepoznáš, kadžopádně je v tomto ohledu lepší než stará.
    • Jde do tohodle auta nějak doplnit Bluetooth, aby se z auta dalo volat?  VINko je TMBZZZAAZJD608569, autoradio je vidět v příloze.
  • Vytvořit nový...