Elektrika
3 362 témat v tomto fóru
-
Potřebuji poradit! Kde najdu relé paliv.čerpadla č4 a pojistku č.28? mám tdi O1 MR00 ,ale nikde jsem relé č.4 nenašel a pojistka č.28 je volná?? Tak kde to je u tohoto modelu? díky
-
- 4 odpovědi
- 38,4tis zobrazení
-
-
-
Zdravim, admin promine, že toto téma již mám v sekci "motor", ale zdá se, že potřebuju pomoc od někoho, kdo rozumí elektrice. V té nádobce s aktivním uhlím nebo lépe navrchu ní je elektromagnet. ventil, který cvaká jak o život Štve mě ten vlezlý hlasitý cvakavý zvuk zejména při volnoběhu ... Kde je chyba?
-
Na octavke 98 M 99 ked su zapnute svetla, predne okna nahor idu po pridrzani spinača automaticky - no dole nie. Ked svetla vypnem funguje automatika obojsmerne. Nevie niekto preco ? Alebo sa s tým uz niekto stretol ? Dakujem.
-
- 0 odpovědí
- 1,5tis zobrazení
-
-
ahoj, tak nevím, doufám, že nezakládám téma zbytečně, ale nic podobnýho jsem tu nenašel..přestal mi troubit klakson, a podle toho...ještě jsem to teda neměřil..že už to zlobívalo předtím a musel jsem volant mačkat víc a ne vždy to šlo..bych to viděl na nějaký mikrák ve volantu...má někdo zkušenost, jak se do něj dostat??jasně, odpojit nejdřív baterku, abych nekousal ten balón, co je v něm :-))) díky. 1,8 20V SLX r.v. 1997
-
- 0 odpovědí
- 1,5tis zobrazení
-
-
mám oct.1,6 1997 s oknama v elktrice a koupil jsem si DO a nevím,kam zapojit dráty na zamykání a odemykání vím,že do komfortky,ale na kterou pozici? je to zelený a modrý drát a taky potřebuju vědět,kde je hlavní vodič k centrálu( v návodu je psané,že je buď + nebo - podle typu ŘJ) na něj musím napojit oranžový a růžový drát,v tom návodu je to dost nesrozumitelné. díky všem za rady.
-
- 1 odpověď
- 1,5tis zobrazení
-
-
přestalo mi fungovat osvětlení ovladačů topení a ventilace, Octavia rv.99 a nemůžu najít která pojistka to je. Nemáte někdo schema pojistkové skříňky s popisem která je která.Díky
-
- 1 odpověď
- 2,8tis zobrazení
-
-
No dlouho jsem přemýšlel jak to téma pojmenovat, aby to tak nějak odpovídalo. Jedná se o dálkové ovládání Problém je následující : Mám dva klíče s DO k origo centrálu, tedy komfortce. Oba dva přizpůsobím, vyzkouším, oba dva fungují. Ten druhý, záložní, uložím na bezpečné místo. Centrál, a vůbec všechno, ovládám jen tím prvním. Ze zámků využívám jen spínačku. Po nějaké době chci ověřit, zda funguje i ten záložní, a on ne. Celý proces tedy opakuji, ale po nějaké době opět stejný závěr. Dle manuálu ke komfortu se plovoucí kód DO "rozsynchronizuje" po 200 stisknutích mimo dosah vozidla. To se ale předpokládám týká jen jednoho klíče, myslel jsem, že komfortka si držuje…
-
- 7 odpovědí
- 1,7tis zobrazení
-
-
ahoj som tu novy mam problem,,,? na oc 1 r.v. 2002 mi idu motorceky na ovladanie svetiel ale paraboly sa nehibu.
-
- 2 odpovědi
- 1,6tis zobrazení
-
-
http://caffeine.uw.hu/cracks/Hive_VAG-COM_....1-S_Loader.zip me funguje docela pekne ...... jenom skoda ze 409.1 neni v cestine
-
- 1 odpověď
- 3,1tis zobrazení
-
-
Mám octavia 1,8T 20V a chci se zeptat, když nastartuji za studena tak jsou otáčky okolo 1100 a asi po dvou min. spadnou na 800 otáček. Ptal jsem se na to a řekli mi, že je to nějaký ekonom, který fouká vzduch do výfuku, existuje něco takového a nebo je to závada. Na přístr. desce se mi rozsvítila kontrolka elektronika motoru a už jsem s tím byl dvakrát na malém VAGU a tam mi to pokaždé ukázalo chybu řada válců jedna chudá směs. Víte prosím někdo co to znamená? Díky Vandal.
-
- 4 odpovědi
- 2,4tis zobrazení
-
-
-
Koupil jsem Octavii k sociální verzi. Zajímá mě zda jde dodělat palubní počítač. Slyšel jsem že je to celé jen o palubce a kabelech. Octavia 1.9 SDI Classic
-
- 3 odpovědi
- 2,3tis zobrazení
-
-
Potřeboval bych prozatímně nainstalovat originál xenon lampy do Octavie 1. Mám k tomu i regulaci (nenainstalovanou), ale v této chvíli bych potřeboval jen "natvrdo" usadit a zapojit samotné lampy. Spočíví to jen ve výměně štekrů nebo je v tom něco více?
-
- 5 odpovědí
- 2,7tis zobrazení
-
-
caute, nema niekto schemu zapojenia el. okin na octaviu I. dik
-
- 2 odpovědi
- 1,7tis zobrazení
-
-
caute ak si chce niekto dorobit pravu zadnu hmlovku na Oc1 od r2002 tak tu je navod z lavej hmlovky natiahnes plus kabel do pravej a budu svietit obi dve aj prava aj lava. potrebujes 1pin a 1,5metra kablu.j
-
- 2 odpovědi
- 1,5tis zobrazení
-
-
Ahoj.Mam climatronic a jde me nastavit teplota na nejnizsi teplotu 18 stupnu.Udajne nektere jdou i na 16stupnu.Jde nejak nastavit min teplota treba na tech 16stupnu?Nebo to je dano uvnitr jednotky a snizeni neni mozne.Proc to je vlastne mozne regulovat az oid 18 stupnu nahoru?? :-( Takhle v "zime" kdyz prejizdim na kratsi vzdalenosti bych rad nizsi teplotu nez tech 18stupnu.Nechce se me sundavat bunda kvuli 5km a na tech 18 stupnu je v aute teplo kdyz mas bundu..Dekuji za pripadne rady jak to udelat...pokud to vubec jde snizit,predelat.Dekuji
-
- 2 odpovědi
- 1,7tis zobrazení
-
-
caute, oba ventilatory na chladicoch sa vkuse zapinaju a vypinaju, ked vypnem motor tak nie, ale ked zapnem zapalovanie, tak to robia, voda je zohriata presne na 90 ... ktore cidlo alebo co by mohlo byt vadne? dik
-
- 3 odpovědi
- 1,6tis zobrazení
-
-
Ahoj pánové ,prosím o radu při výměně el. inst. na mn mé oct . 2001 jsem použil el. inst. z mr2003 3 gen. a tak jsem jí upravoval na 2,5 gen z duvodu použití stavajících mozku a jednotky, přidaval jsem 1 drát černo bílý napajení po zapnutí klíčku, ted jsem ji přestavěl spět na 3 gen. drat zustal nezapojen,vyměnil jednotky dveří a konfortku,a ejhle nejede stahování oken,a nastavení zrcátek.Kdo poradí čím to muže být?
-
- 9 odpovědí
- 1,6tis zobrazení
-
-
Neresil jste nekdo podobny problem ??? Pri zapnuti svetel-xenonu se mi pravdepodobne vyresetuje RJ centralu ... stahne se mi zadni okno a deaktivuje centralni zamykani na dalku. Nasobic (balast) musi do el. instalace pri startu posilat neco co RJ neudejcha ... Napada vas nekoho jak to odrusit?
-
- 0 odpovědí
- 1,8tis zobrazení
-
-
Caute, s Vagom sa dostanem na ABS, elektriku, komfort - proste na vseky moduly, ale ked chcem ist na motor - vypise, ze sa nevie zosynchronizovat ... nestretli ste sa s tym ? dik, inak je to Golf IV, vyrobeny v Nemecku, ale kupeny tu - 1.6 16V 77kW - nepomylil som sa ... velmi zriedkave, dik
-
- 6 odpovědí
- 1,7tis zobrazení
-
-
ČAUTE COSBY TU MĚL NĚKDE ŘEZ ZAMKU DVEŘI. POTŘEBUJI VĚDĚT KTRY MICRO SPINAČ JE NA CO. L.P DVEŘE . NEMUŽU TO NAJIT. DIK
-
- 1 odpověď
- 1,7tis zobrazení
-
-
Nazdar chlapi,mam problem nejak mi prestavaj jit motorky od centralu tak sem se rozhod ze to chci predelat na dalku poradite jesi je to slozite-chci mit jen privesek na klicu??,dikec za odpovedi
-
- 9 odpovědí
- 2,2tis zobrazení
-
-
Mam problem s dverovymi RJ. Zhorela mi najskor na pravej a po 2 tyzdnoch aj na lavej strane. Jedna sa o RJ na Zadnych pravych a lavych dverach. Ked mi odisli a a vytiahol som ich z motorcekov, vyliala sa mi z nich voda. Neviem odkial sa tam ta voda dostala. Kupil som druhe RJ (od Cosbyho-super radost spolupracovat), bezali mi mesiac a znovu k.o. Natlacil som do nich aj silikon, aby sa tam voda nedostala a vysledok rovnaky. Nemoze sa do nich dostat voda cez motorcek?? Menit to stale dookola a po mesiaci zhanat nove- nic moc. Help!!
-
- 3 odpovědi
- 1,6tis zobrazení
-
-
Prosim o barvy (cen. motoru) dratu na ktere mam napojit impuls otevrit a impuls zavrit. OCT.I,1,6. Autoalarm: http://www.dstechnik.cz/produkty/produkt.h...d43b0d1791ca6cd Dekuji.
-
- 6 odpovědí
- 2,4tis zobrazení
-
-
No jde mi o to,jestli by se treba dalo na cudl ESP (ESP nemam) pridelat treba nejaky spinatko,ktery by aktivovalo odskok u 5. dveri a jeste tak,aby se proste cely otevrely? Asi by bylo potreba tam prekonat nejakejch tech 40cm,nez to chytnou vzpery. nebo co by se dalo dobryho dat na ten cudl. At ho tam nemam zbytecne......
-
- 33 odpovědí
- 5,3tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
chlapi měnil už někdo na octě tlač ovládání oken, rád bych dal na zadní okna ovladače co jsou vpředu aby měli ty dvě polohy že celý okno sjede nebo vyjede na jeden impuls nebo to pojede po dobu kdy to držím bude to fungovat?
-
- 5 odpovědí
- 1,6tis zobrazení
-