Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Elektrika

1. Zahájeno uživatelem matomoto,

Zdravim , nevi prosim vas nekdo, co za cidlo je pod volantem na Okte 4x4 tdi? Vypada to jako nejaky svetel. snimac . Potrebuju zmenit volant, a nevim jestli tim neco nanarusim ... Dik

• 1 odpověď
    • 1,7tis zobrazení
  2. Zahájeno uživatelem davidecek19,

Ahoj.Mam Octu - 1.6 74Kw GLX - v pekne vybave - 1998. Klima,EDS/ABS/el.zrc+4x okna, 2x vaky a dalsi. Kdyz necham svetla zapnuta tak je jasne ze zni zvuk. signalizace svetel(kdyz otevru dvere) - ale dlouhy stali ton. Ale pres VAG je zvukova signalizace ten stejny reproduktor, ale pouze gong...gong....gong....gong..- to je mnohem lespi a hezci nez to stale tutani. Jde to nejak nastavit na gong? Ahoj a predem dik.

• 48 odpovědí
    • 11,3tis zobrazení
  3. Zahájeno uživatelem tomina,

Posledních pár měsíců se mi zdá, že auto dlouho startuje.. Je to 1,9TDI 81kw rv. 2000...jak uz sem rek startuje dlouho a motor sebou cuka vic nez to delal normalne driv. Zapnu klicek pockam az zhasne zhaveni..a zhasnou kontrolky immo a ABS. Ale nekdy behem startovani bliknou kontrolky ABS a ASR a to mi pripada docela divny :-( Kdyz motor bezi ABS ani ASR uz nesviti...obcas ale staruje uplne v poho a rychle aniz by se ABS a ASR rozsvitilo... Kdyz tak 4-5 dni stoji tak ten prvni start bejva takle problematickej :-( Asi tak pred 2,5 rokem taky blbe startovala az sem ji nenatocil vubec a to bylo baterkou byla v haji...ale uz si nepamatuju jesi pri tom problikavaly ty kontro…

4. Zahájeno uživatelem hanysek33,

ahojte lidičci mám na vás prosbu.koupil sem novou patici na žárovku H4 (stará se mi spálila)jenomže barvy drátů jsou jiný.ano je střed a pravej a levej drátek středovej mi je jasnej ale co se stane když vymněním pravej za levej nebo obráceně?vypálim neco nebo co se stane?ta nová patice je porcelánová tak by mi to mnělo vydržet.jinak díky za rady.

• 3 odpovědi
    • 2,5tis zobrazení
  5. Zahájeno uživatelem matomoto,

Zdravim, muze prosim vas nekdo poradit? Kdyz startuju nezahrate auto (okta74kw PD), nuikdy hned nechytne... Teda vlastne chytne ale jen asi na 2 vteriny a hned skape. Pritom to vydava celkem divny zvuk, jakoby fachcalo nejaky cerpadlo , nebo co. Pak uz chytne okamzite... Je to normalni?? A jeste se chci zeptat, potrebuju vbyhodit bag ridice .... Pri je mozni (aby to porad nesvitilo) nahradit ho odporem ... Nevite o tom neco? DíííK

• 12 odpovědí
    • 2,3tis zobrazení
  6. Zahájeno uživatelem Delf,

Ahoj, s hruzou jsem zjistil, ze auto, ktere jsem koupil nema zapojeny svetla zpatecky, protoze puvodni majitel tam z nejakeho duvodu nedal cidlo /spinac/ svetel zpatecky. chybi mi jen cidlo (spinac) nebo tam ma byt jeste neco? ma to byt cidlo 02A 919 835? Kde se da nejak rozume koupit? Predem diky.

• 1 odpověď
    • 2,7tis zobrazení
  7. Zahájeno uživatelem Delf,

Ahoj, stava se mi jedna zvlastni vec. Hlavne po nastartovani nekdy chvilku problikava kontrolka od Airbagu. Nekdy se to stane i behem jizdy.. Cim by to mohlo byt zpusobene? Napadlo me spatny dosed kontaktu...?

• 6 odpovědí
    • 3,3tis zobrazení
  8. Zahájeno uživatelem Sleep77,

Ahoj,nevíte někdo,co může za to,že mě při spuštění blinkrů začnou nesouměrně blikat blinkry,někdy to jde bez problému ale z toho to začne blikat rychle,někdy to třeba vypne úplně , díky

• 6 odpovědí
    • 2,4tis zobrazení
  9. Zahájeno uživatelem tomtt,

Prosím poraďte, sháním do Octavie Tdi (66kW, AGR, rok 98) řídící jednotku. Orig. má být 038 906 018 BC. Můžu místo této použít jednotku s jinými koncovými písmeny?(např. BL). Díky

• 1 odpověď
    • 1,8tis zobrazení
  10. Zahájeno uživatelem Planeta,

Mam opet mensi problemek - nesviti mi kontrolka vyhrevu zadniho okna.Co stim.Jestli to okno hreje ted momentalne nevim pac to nepoznam.Ale pokud je to jenom kontrolkou tak : 1) jak vymenit ? 2) jak opravit vyhrev pokud je opravdu posranej ?

• 6 odpovědí
    • 1,9tis zobrazení
  11. Host
    Zahájeno uživatelem Host,

Najednou z niceho nic nefunguje klima i vnitr ventilator, potom odmraz. zadniho okna, sterace a blinkry. Vse ostatni funguje - zadna varovna kontrolka nesviti ani dobíjení- takze oky - vystrazne, start motora, osvetleni a pod. Zjistil jsem ze odlehcovaci rele funguje - pri startovani zhasinaji svetla jak tlumena tak dalkova takze timto rele to nebude. Pojistky jsou vsechny v poradku jak u baterky - vyndane a ocistene + promazane a vnitrni take oky. Takze prosim poradte, jel jsem z HK 40 km domu bez steracu a vnitr ventilatoru a chumelilo jak prase - nemohl jsem blikat ani vetrat - ani stirat. Zitra si pujcim dilnu a vrhnu se nato. Nemel uz nekdo tento problem? Dekuji va…

• 5 odpovědí
    • 2,2tis zobrazení
  12. Zahájeno uživatelem Octavinek,

Zdravím chlapi, kamarád mi v dobrém nastavil automatické zamykání dveří po rozjezdu, no vydrželo to asi 2 měsíce a teď když se dveře zamknou PZ se opět sami otevřou, a při každém rozjíždění v nich znovu hrkne ve snaze se zamknout, zamčení vozu funguje bez problému!!?? Pak mi zlobí kontrolka ve dveřích řidiče, vydím to na zámek 5.dveří , když to zamknu klíčem a pak alarm většinou se rozbliká, ale jak to vezmu pouze dálkou, tak nebliká!! Poraďte prosím!!Díky!!

• 14 odpovědí
    • 3,2tis zobrazení
  13. Zahájeno uživatelem JIRKA_II,

zdr avim a preju pekny svatky mam octavku naftu nestartuje sviti klicek s autickem vimnenil jsem spinacku i dratek od ni k budikum a nic prosim o radu diky

• 3 odpovědi
    • 2,2tis zobrazení
  14. Zahájeno uživatelem DKx,

Ahoj, stává se mi, že když mi svítí žárovka brzdy či zpátečky, tak mi svítí i kontrolka mlhovky - tzn. asi mi někde něco s zadním levým světlem zkratuje. Někde asi zateklo či jsem někde nějak přizkřípl dráty, nemáte tip, čím by to mohlo být ? Mám na žárovce zpátečky připíchnuté napájení parkovacích senzorů, ale to snad nemůže mít vliv .. zvlášť u brzdy. Nedávno jsem i měl sundaný kryt prahu, takže že bych to opětovně přizkřípl na stejném místě, to je málo pravděpodobné .. navíc je to svazek jak kráva. Radou může být to, že předchozí majitel si po domácku dodělával hagusy, odřezal na střeše kus té těsnící gumy a navrtal díry do střechy. Té těsnící gumy (resp. lišty …

• 6 odpovědí
    • 2,3tis zobrazení
  15. Zahájeno uživatelem JIRKA_II,

Zdravim a preju pekne svatky mam problem s imobilizerem pri startovani se rosviti klicek s autickem a nejde nastartovat vymenil jsem spinecku i stim dratkem co od ni vede do pristrojovky a stale zadna zmena timto vas prosim o radu diky

• 8 odpovědí
    • 1,8tis zobrazení
  16. Zahájeno uživatelem leki,

Prestal mi fungovat vystrazny bzuciak, ktory hlasi zapnute svetla pri otvoreni dveri, alebo rezervu v nadrzi. Neviete poradit, kam pozriet najprv, ak ano, tak vdaka za radu. O1, 2.0MPI, 1999

• 5 odpovědí
    • 3,1tis zobrazení
  17. Zahájeno uživatelem galaher,

Už jsem se tady na foru na to ptal,ale potřebuji ještě poradit.Jakmile zavírám nebo otvírám okna na centrálním ovládání u řidiče tak se stane toto.Zmáčknu knoflík na otevření PP Okna a při tom se začne otvírati i ZL Okno.. .Dělají to jenom tyto dva okna.Když chci ale na tom panelu otevřít jenom ZL Okno tak to nejede.Jinak na spínačích těchto dveří to funguje normálně.Podle rad tady na foru jsem už zkontroloval dráty ve dveřích a ve zlomu.Jsou O.K.Půjčil jsem si už tři centrální ovladače u řidiče a pořád je to stejné. Lze prohodit jednotky na zadních dveřích ?.Nevíte někdo co s tím..Už jsem s toho.. Děkuji za každou dobrou radu.

• 14 odpovědí
    • 3,8tis zobrazení
  18. Zahájeno uživatelem marcelo,

Kde by so mohol nájsť el. schému na Octaviu 1,9 SDI r. 2001.

• 12 odpovědí
    • 3,7tis zobrazení
  19. Zahájeno uživatelem tomikaaa,

stalo sa uz niekomu, ze ci prepol na L alebo R, stale sa mu nastavovalo len spolujazdcovo spatne zrkadlo ??? dik

• 11 odpovědí
    • 2,3tis zobrazení
  20. Zahájeno uživatelem kadlec,

chlapi jak vyměnit žárivičky v tlačítkách navigace, nesvítěj mi čísílka pro předvolby rádia, dík

• 12 odpovědí
    • 2,7tis zobrazení
  21. Zahájeno uživatelem kadlec,

zdar,řešiljste někdo předělání origo changeru na MP3, když jde předělat Symphony, tak tohle třebas taky na klas cédo se těch písniček moc nevejde a kdo má furt chodit do kufru

• 19 odpovědí
    • 2,9tis zobrazení
  22. Zahájeno uživatelem blondakxxx,

Zdravím včechny, potřeboval bych poradit. Při otevření pravých předních dveří se mi nerozsvítí vnitřní stropní světlo, kontrolka na palubce ani světlo v tapecu. Zkoušel jsem otvírat, zavírat, dálkou, zámkem a nic. Jednou to fachčilo a zase nic. Co s tím ?? Tipl bych si, že to bude nějaký spínač v zámku ???? Dík za vaší pomoc.

• 2 odpovědi
    • 2tis zobrazení
  23. Zahájeno uživatelem josef,

Prosím poraďte,nesvítí kontrolka na palubce otevření dveří.Pouze levé přední dveře.Na ostatní dveře to funguje a rosvítí se i stropní svítilna.U pravých před.dveří svítí poziční svítilna.Na LP dveře nesvítí tedy ani kontrolka,stropní svítilna ani pozička ve dveřích.VAG neukázal žádnou závadu.Octavia 1,9Tdi 81 kw 11/2001.

• 11 odpovědí
    • 19,4tis zobrazení
  24. Zahájeno uživatelem zmatus,

Chcem sa opytat ci sa to da, lebo podla dielenskej montaznej prirucky sa neda vymenit snimac otvorenych dveri v O1 / 2002. Precital som si tu polovicku fora ,ale nejaku jasnu odpoved som nikde nenasiel. Poradte ak sa vam to uz podarilo. Dik. Matus

• 1 odpověď
    • 2,5tis zobrazení
  25. Zahájeno uživatelem janci200,

Ahojte mam taku vec na Vas ci by ste mi pomohli s touto zavadou. Na Octavke 1,9TDi sa rozsvietia smerovky na celej vodicovej strane a nefunguje DO na zatvaranie centralu. Central je original a nie dorabany. Ked vyberem poistku od centralu, smerovky zhasnu. Podotykam ze len na vodicovej strane a svetlo je neprerusovane... Smerovky inak normalne funguju.. Stretli ste sa uz nekto s niecim podobnym? Dakujem za kazdu info.

• 2 odpovědi
    • 2,1tis zobrazení

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.