Elektrika
3 361 témat v tomto fóru
-
Lidi mam problem.. Nejsem schopen se nejak dostat na kontatk cislo 15.. Vim jen ze je to spinacka.. ale nevim kde se na nej nejlepe dostat...Potrebuju sprovoznit timto kontaktem spinani relatka.. Ale Jestli vite o nejakem jinem kontaktu jenz je stejny jako ta 15ka prosim dejte mi vedet.. Dekuju.,...
-
- 8 odpovědí
- 3,4tis zobrazení
-
-
-
prosím o pomoc auto mi prodali jen s klíči a pin nikde a jak se přizpůsobuji kliče kvuli immobilizeru moc dík
-
Buďte všichni pozdraveni. Měřil někdo z vás odpor ž. svíček, já jsem u 81 kW naměřil 0,7 Ω, u všech stejně. Libor.
-
- 7 odpovědí
- 3,3tis zobrazení
-
-
Ahojte, na Octavii nejdu brzdove svetla a robi to odvtedy ako mi zacala po par sekundach po nastartovani svietit kontrolka zhavenia. Moze to byt nejaky druh chyboveho hlasenia? Pozeral som poistky, vsetko je ok aj spinac na brzdovom pedali som premeral a spina obvod medzi dvoma krajnymi vodicmi. Dva v strede netusim naco su.... Zeby nejaky vystup pre riadiacu jednotku??? Stretli ste sa uz niekto s niecim podobnym? Za kazdy napad dakujem.
-
- 5 odpovědí
- 5,5tis zobrazení
-
-
Měl bych prosbu , přestalo svítit osvětlení ve středovém panelu na Oktávce, r.v.1999, nejde podsvětlení pod těma třema knoflíky :regulace teploty, stupeň foukání a směr foukání. Takže se ptám, jak na to ? a předem dík
-
- 2 odpovědi
- 3,3tis zobrazení
-
-
ahoj není tady někdo s vagem kdo by aktivoval tempomat ,olomouc a okolí
-
- 5 odpovědí
- 1,7tis zobrazení
-
-
Tak nevim jesi se mi objevili v jednu chvili dve zavady a nebo je to nahoda a odesli mi dve veci najednou :-( Dneska rano jsem vyjel z garaze a zacala blikat kontrolka chladici kapaliny. Tak sem vylez a kouknul jsem na nadrzku a kapaliny je tam dost. Nic se tedy neresil, protoze jsem pospichal..jedu dal a za chvili zacne blikat kontrolka zhaveni.. obe dve blikaji (oranzova a cervena symfonie vypada fakt pekne :-)) Zjistil jsem ze mi v dobe kdy blika zhaveni nefungujou brzdovky...nejdriv se mi to zdalo dost divny ale asi to bude reakce ridici jednotky motoru na to, ze nedostava informace z brzdovyho pedalu..aspon si to teda myslim, protoze obcas kontrolka zhasne a to pak b…
-
- 6 odpovědí
- 2,3tis zobrazení
-
-
ahojte chci se vás zeptat jestli de zrušit originál alarm od škodovky.chci jinej s dálkovím startem a prej by se to tlouklo.poradíte někdo?
-
- 6 odpovědí
- 1,6tis zobrazení
-
-
Zdravím všetkých. Chcem sa spýtať na Váš názor. Je len otázka času kedy budú aj na Slovensku treba denné svetlá. Je možné doplniť hmlovky do spodných čiernych deklov predného nárazníku a pôvodné hmlovky používať ako denné svetlá ? Je to blbosť ?javascript:emoticon('') smilie
-
- 3 odpovědi
- 1,6tis zobrazení
-
-
Ahoj lidi,mám malej problém s brzdovejma světlama.Občas se stane,že někde zastavim a brzdová světla stále svítí.Stačí několikrát zmáčnout brzdovej pedál a zhasnou,hádám nějakej spínač u brzdovýho pedálu.Pokud se to někomu už stalo,nebo o tom ví víc(jako přesně co by to mohlo být,cena a jestli si to opravim sám),tak budu vděčnej. Předem dík
-
- 3 odpovědi
- 2,4tis zobrazení
-
-
-
-
Mám octav.GLX rv 99 s centrálem na klíč a chtěl bych to předělat na dálku+zaslepení zámků. Ale co mi nejvíc vadí je kufr bez centrálu(kdo má pořád kontrolovat uzamčení ) Prosím o radu chytřejší
-
- 5 odpovědí
- 1,5tis zobrazení
-
-
Zdravím. Nejsem si zcela jist zda je to normální ale bohužel se mi to nezdá.Po zapnutí klíčku se mi na budíkách rozbliká kontrolka na teplotu vody,ostatní kontrolky se rozsvítí a potom zhasnou.Tahle se chová jako když by byl vadný kontakt,chvíli svítí a prosvěcuje.Říká se že v té nádobce jak jsou přivedeny kontakty co tu kontrolku ovládají bývá nějaký šlem či co ale kontakty jsem očistil a pro jistotu dolil G12+.Dělá to bohužel pořád.Netušíte čím by to mohlo být? Dík Kubrt
-
- 3 odpovědi
- 2,6tis zobrazení
-
-
Zdarec, nevím co vám, ale občas mi vadí reakce ABS při brždění, zdá se mi že to brzdí hrozně, byl bych radši, kdyby se kola blokly a zabraly pořádnou špónu a ne že se mi rozdrnčí pedál a já jedu pořád dál. Na mokru a sněhu bych si jej samozřejmě zase chtěl zapnout, ale za sucha to brzdí opravdu hůř... Uměl by to někde zapojit na tlačítko, abych si mohl vybrat, že teď chci blbnout, tak to vypnu?
-
- 23 odpovědí
- 3,4tis zobrazení
-
-
Ahoj všem, opět potřebuji piny do konektorů ... opět budu muset k dealerovi ?! Netušíte někdo kde se dají používané piny v konektorech sehnat lépe?
-
- 8 odpovědí
- 2,5tis zobrazení
-
-
Může mi někdo poradit, jak postupovat při přizpůsobení klíčů a dálky u oktávky vyrobené 6/2002? DP, které mám jsou z roku 1998 a 2001, takže mi jsou na nic. Potřebuju vyměnit spínačku za jinou s jiným mechanickým kódem a přizpůsobit k nim nové klíče.
-
- 5 odpovědí
- 2,5tis zobrazení
-
-
Dobrý den, mám Octavia Combi 1,9TDI PD 2003 a nějak mi nefunguje signalizace směrových světel při zamknutí/odemknutí centrálu DO. Pokud tato funkce na centrálu chybí, dá se dodělat? Vozidlo je dovezeno z Německa. Díky za pomoc.
-
- 1 odpověď
- 1,8tis zobrazení
-
-
ak mate niekto pinout k 1C0 959 799 - iba 23 pin konektor B, piny 3,4,5,7,8,12,13,15 a 19 su nezapojene, tak mi ho prosim poslite emailom, alebo to hodte do fora.
-
- 11 odpovědí
- 5,6tis zobrazení
-
-
Pánove mám takovy dotaz. Je možné dát/instalovat? palubni počitač do octavie když ho nemá? je to problem? Kolik by to asi stálo? díky za tipy
-
- 1 odpověď
- 1,3tis zobrazení
-
-
Zdravím. Neporadil by jste mi někdo, kudy mám tahnout kabel od baterky dovnitřku auta, abych mohl zapojit neony zvlášť na vypínač?Díky moc za radu. octavia kombi 1.9TDI 81kw r.99
-
- 15 odpovědí
- 13,4tis zobrazení
-
-
Ahoj, mam auto dovezene z Nemecka, je to O1, r.v. 2001; ma jedinou vadu - palubni pocitac v nemcine, coz me zere, protoze nemcina neni moje silna stranka. Poradite jak by to slo prehodit do cestiny pres VAG? Predem diky tomu, kdo poskytne prinosnou radu
-
- 2 odpovědi
- 2,4tis zobrazení
-
-
Mam taky dost neprijemny problem s centralnym zamykanim. Auto sa stale snazi zamknut vsetky dvere, a vyzera to ako keby sa zacyklilo a nevedelo ze dvere su uz zamknute. sadnem do auta auto samo zamkne a v kuse zamyka dvere plus svietia obe smerovky naraz a este do toho aj obcas zacne prerusovane trubit. nereaguje na tlacidlo odomknutia az do takej akoby pauzy par minut je to ok a potom zacne znova to iste. odpojil som baterku, zapojil naspet ale bez vysledku neviete co to je? nechcem zas dat nejakemu servisu 100 eur za nic.
-
- 3 odpovědi
- 5,7tis zobrazení
-
-
Ahoj, nevíte někdo kolik asi stojí nové konektory k airbagu sedačky?? Šedé sedačky mají jiné konektory než černé i jiné piny ....... A jak jste to kdo řešil při výměně ???
-
- 6 odpovědí
- 2,4tis zobrazení
-
-
Zdravím,mám problém že když sedím u řídiče a otevřu páčkou dvěře,tam se občas stává že se zamknou ostatní tím myslím u spolujezdce a vzadu.Ale u řidiče jsou stále odemčené.Když zatáhnu za páčku po druhé tak se ostaní dveře odemknou.Mám namontovanej alarm Jablotron a přes dálkový ovl.to funguje bez problémůMůžete poradit co mám zkontrolovat atd..Jsem z toho už na nervy,čím to je.
-
- 14 odpovědí
- 2,6tis zobrazení
-
-
Ahoj, rád bych zeptal, jestli je normální, že hovor z těžké HF můžu poslouchat v reprácích jen pokud mám zapnuté rádio? Mám těžkou bluetooth HF sadu Nokia CK-1W a origo rádio MS 303. Vše funguje jak má, ale když mám vyplé (nebo vypnu) rádio při zapnutém zapalování a chci telefonovat, repráky jsou zticha. Koukal jsem na zapojení, ale nic moc jsem nevykoukal. HF je připojena na mínus, na plus a na S-kontakt. S rádiem je spojena přes mute (myslím, že to je pin 8 v ISO konektoru) a hovorový signál jde do svorkovince nad ISO konektorem (jsou tam pouze 2 piny). PB
-
- 9 odpovědí
- 3,1tis zobrazení
-