Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Elektrika

1. Zahájeno uživatelem Doktor,

Jelikoz mi to padlo a zejtra odjizdim na dovcu, nevite o nekom, kdo jeste dneska by byl schopnej k alarmu dozapojit jedno cidlo a obyc pager (bohuzel budu blizko PL hranic...), vsechno ready a je to na cca 1-1,5hod max (603465865) prinejhorsim pristi tejden... Praha a okoli

• 2 odpovědi
    • 1,8tis zobrazení
  2. Zahájeno uživatelem keny,

cau nevite jestli je normalni ze se my sam od sebe vynuloval ?dlouhodoba spotreba vynulovana a jede to od zacatku.

• 5 odpovědí
    • 2,4tis zobrazení
  3. Zahájeno uživatelem fanous,

Kdo je schopen mi v praze namontovat Tempomat? Nejlepe P7 - packu mam. Dik za info.

• 10 odpovědí
    • 2,7tis zobrazení
  4. Zahájeno uživatelem sr5,

Po výměně klasických světlometu za xenony mi nejde naklápění. Dá se připojit stalé naklápění které je vedle zypínaní světel na xenony. nebo co provést za úpravy aby to chodilo díík

• 6 odpovědí
    • 3,3tis zobrazení
  5. Zahájeno uživatelem Galaxy64,

Bude tu nekdo ochotny detailne mi tady popsat funkce tempomatu. jake to ma cudliky, jak se to obsluhuje, jak se to chova pri zaslapnuti brzdy, popr. pri pridani plynu, seslapnuti spojky,od jake rychlosti to funguje, jak to reaguje na vetsi ci mensi stoupani, klesani, jak presne to reguluje v ruznych situacich a vse ostatni co vas napadne. Kdyby taky nekdo vedel jaky signal vlastne leze ze snimace rychlomeru. Mam jen napad zkusit to dodelat do octavky co ma jeste lankovy plyn, projekt to je na delsi dobu vymysleni, ale potrebuju o tom vedet co nejvic. Dik za ochotu.

• 10 odpovědí
    • 2,9tis zobrazení
  6. Zahájeno uživatelem sr5,

Čus mám namontované xenony na octe a nemám naklápění techto xenonu. Chci si dodělat dinamickou regulaci. Ale nevím co vše si musím sehnat a hlavně podrobný návod by nebyl marný. A hlavně fotky , kde to mám vše připojit. Díík

• 4 odpovědi
    • 2tis zobrazení
  7. Zahájeno uživatelem bobocop,

Mám stále pretrvávajúcu závadu. Mechanik dal moje auto (S_Octavia,1,6,55kW,r.v.1997,motor AEE), na VAG. Ten mu ako poruchu zistil v riadiacej jednotke. Riadiaca jednotka má pri teste vyhodiť niekoľkomiestny číselný kód, kde pri správnej činnosti sú všetky číslice okrem prvej nuly. Na mojej riadiacej jednotke, jedna z číslic bola jednotka. Podľaumiestnenia číslice zistili, poruchu riadiacej jednotky v spracovaní voľnobežných otáčok. VAGOM systém niekoľkokrát vymazal, resp. odstránil chybu, ale tá sa opakovane objavuje stále. Čo ma však hnevá, že mi kolísajú otáčky v rozmedzí 800 - 500. Jedenkrát mi aj zhasol motor. Žiadne iné chyby na motore VAG nezistil (čidlá a podobne).…

• 8 odpovědí
    • 11,6tis zobrazení
  8. Zahájeno uživatelem rymak,

Octavia 1.9Tdi 81kw r.v.99.Vag hlásí chybu 17971-(n 146)dolní mezní hodnota,P 1563-3510---sporadická - regulace množství??Ale čeho množství a jak to odstranit??Smazat to nejde.Co dělat poraďte.Díky.

• 3 odpovědi
    • 3,4tis zobrazení
  9. Zahájeno uživatelem Machlak,

Každý z nám bezpochyby miluje svého čtyřkolého mazlíčka.. jenomže se určitě každý také střetl s tím, že občas mazlíček zlobí.. mne taky teď zlobí a to už řešené xenony v jiném tématu. Proto sem se bavil o tom z odborníkem který v tom dělá léta a dozvěděl sem se pravdu. Jednou v Polsku zmizel kamion se xenony které měli být sešrotovány.. byly vadné no o to mi až tak nejde, či je mám možná já na aute nebo někdo jiný. Jde mi o to, že xenony v OI jsou všeobecně nekvalitní a je lepší s nimi svítit jenom když je to potřeba a hlavně když není venku příšerně horko. A mohu potvrdit že je to pravda kterou jsem viděl na vlastní oči. Nové svítí více kupředu a krásně zřetelně ale někt…

• 18 odpovědí
    • 4,5tis zobrazení
  10. Zahájeno uživatelem octaman,

Ahoj poradte pls jak odstranit poruchu, nejde mi spinac otevrenych dveri, kdyz otevru dvere a mam zapnute svetla, tak mi to nepipa a nerosviti se svetlo v aute a alarm nereaguje na otevreni dveri, jde to nejak opravit ? Asi budu muset ten spinac vymenit ze ? nejde to nekde repasovat ? umi to nekdo ? Jsem z Karvine Diky moc za odpovedi

• 1 odpověď
    • 2,5tis zobrazení
  11. Zahájeno uživatelem slavin,

Nazdar škodováci,řeším taky ten problém s tím dalk.ovládáním jsem zastáncem originálních dílu.Mám octavii r. v.2003 a chtěl bych si dodělat dálkové ovládání ke stávajícímu orig.centr.zamikání s vystřelovacím klíčem.Chtěl bych se zeptat kde by se dal dokoupit orig.dalkáč s klíčem a pokud by to někdo z okolí Brna nakodoval a zakolik.Dík za odpověd.

• 8 odpovědí
    • 3,3tis zobrazení
  12. Zahájeno uživatelem davidecek19,

Ahoj. Takze tu mam problem.Mam octavku - 1.6 74KW - 1998. Aktiv. samozamykani a odemk. Ted jsem mel panel od radia venku - takze jsem radio mel tim padem vypnute.Ale co se nedelo. Zjistil jsem, ze se samoodemykani - po vytazeni klicku spozdi tak na 7 vterin a pak odemkne.Po zapnuti radia se odemkne hned.Takze jezdim porad se zapnutym radiem - mam ho tedy zapnute a pak se to odemkne hned. Nevite jak tento problem odstranit? Aby se mi auto odemknulo rychle i kdyz radio budu mit vypnute. Diky vsem. Vita

• 8 odpovědí
    • 1,8tis zobrazení
  13. Zahájeno uživatelem Martin 82,

když budou 2 alarmy v Octavii mohou se navzájem nějak negativně ovlivňovat? třeba aby spouštěli planý poplach? nebo se nedej bože auto odemklo? mám na mysli originál Škoda a jiný nezávislý alarm (Jablotron, Magicar)

• 4 odpovědi
    • 2tis zobrazení
  14. Zahájeno uživatelem Doktor,

Nenašel jsem tu nic konkrétního na téma klasickýho pageru... máte někdo, doporučujete někdo příp. jakej, umí někdo montovat atd? Na netu sou v tuto chvíli v nabídce asi jenom dva, Jablotron a Enforcer

• 7 odpovědí
    • 2,1tis zobrazení
  15. Zahájeno uživatelem kortez,

Ahoj můžete mi někdo poradit jak se dá otestovat jednotka dochlazování. Mám podezření že je v háji. Když jsem jel jednou v břečče tak mi běžely sahary a ted jsem naplnil klimatizaci a nejede. Hlásí to sice chybu tlakového spínače ale nezdá se mi to spíš bych to viděl na jednotku dochlazování. Díky Jarda

• 1 odpověď
    • 2,6tis zobrazení
  16. Zahájeno uživatelem Jeneburg,

Co vsechno vam otestuje test akcnich clenu na budikach s maxidotem ???

• 2 odpovědi
    • 2,5tis zobrazení
  17. Zahájeno uživatelem Zed8,

Mam problem s ovladaci vetrani.Cela palubka sviti,az na ten spodek.Na co bych se mel zamerit? Chci se nejdriv poradit,nez to rozdelam cele a zjistim,ze chyba je nekde jinde.diky

• 3 odpovědi
    • 2tis zobrazení
  18. Zahájeno uživatelem Jurajus,

Kámoš si dal do auta 100 watové žárovky. Svítí opravdu super, ale povolené nejsou. To mi ale nevadí. Spíš se chci zeptat, jestli se mi nespálej kabely, když je tam dám. Máte je někdo a je to bez problémů? Neodejde spínač nebo něco?

• 13 odpovědí
    • 9,4tis zobrazení
  19. Zahájeno uživatelem Kony,

kluci kde seženu čiré přední světla, mám Octavii 98, díky

• 2 odpovědi
    • 2,2tis zobrazení
  20. Zahájeno uživatelem Tompo,

Šli byste do toho? http://www.e-autodoplnky.cz/detail.php?id=15

• 30 odpovědí
    • 5,3tis zobrazení
  21. Zahájeno uživatelem TomasB,

Pánové, blinkry přestaly blikat a jen svítí. Tohle jsem ještě nezapsal. O co jde? Kde je problém?

• 12 odpovědí
    • 4,9tis zobrazení
  22. Zahájeno uživatelem Fido,

Zdar, potřeboval bych poradit, jak se dostat do zapalování - nějak blbne imobilizér a když s tím trochu zahýbu, tak to zas jde. Chcu se na to mrknout, jestli to nebode nějaká prkotina v kontaktu. Díky za rady

• 2 odpovědi
    • 2tis zobrazení
  23. Zahájeno uživatelem bArt_Teschen,

Chci vycistit ten motorek LZ dveri, rozebral jsem dvere, uvolnil zamek, ale drzi na klice, no a protoze je to tam v plastu, nerad bych neco zlomil, poradte pls jak ten zamek vyndat, auto mam za barakem a vypada to na dest tak musim spechat

• 2 odpovědi
    • 1,9tis zobrazení
  24. Zahájeno uživatelem petrpre,

Může my někdo poradit,kde bych našel na Fabii snímač uhlu pootočení hřídele volantu? Pokud možno pošlete mi náčrt-obrázek. Dík

• 2 odpovědi
    • 1,8tis zobrazení
  25. Zahájeno uživatelem tafi,

Čau,prosim Vás kde najdu sloupek A.Hledal sem to v manualu ale nenašel.Potřebuju zkontrolovat kostru centralu.Dikec

• 6 odpovědí
    • 2,5tis zobrazení
Výškové práce po celé ČR – rychle, bezpečně, bez lešení! Nátěry, čištění, opravy, kácení stromů a další služby.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.