Přejít na obsah

Exteriér

136 témat v tomto fóru

1. Rapid s maskou 'honeycomb'

• 4 odpovědi
    • 3.4k zobrazení
  2. Bočné sklá

• 8 odpovědí
    • 3.2k zobrazení
  3. Tlouštka plechů

• 15 odpovědí
    • 8.9k zobrazení
  4. Samolepky na auto

• 15 odpovědí
    • 5k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 2.3k zobrazení
  5. Sport paket

• 5 odpovědí
    • 4.5k zobrazení
  6. Vývoj a konstrukce světlometů Škoda

• 2 odpovědi
    • 3.8k zobrazení
  7. Odlupující se lak 1 2

• 42 odpovědí
    • 11.3k zobrazení
    • 14 odpovědí
    • 33.7k zobrazení
  8. Sport kit nebo RS 1 2 3

• 71 odpovědí
    • 22.7k zobrazení
  9. Nástřik prahů

• 10 odpovědí
    • 3.9k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Ahoj, vyřešil to někdo a mohl by napsat co bylo? Já dal nové čerpadlo v nádrží, pomocné čerpadlo, nový filtr, vysokotlaké, vstřiky a motor nejde nastartovat, chcípně. Píše ted P0087 00 101,před tím bez chyb a taky nešlo nastartovat. Motor CFHC 2012, 258TKM Děkuji
    • No já uz 5 let mám dopojený kabel "power managementumana" na baterce a baterka je stále plně funkční... jen se na displeji zobrazí zavada start stop systemu a ani ve Škodovce (při serviskách) to vůbec neřešili 👍 Oni ostatně při posledni servisce neřešili ani to že by měli vyměnit svíčky (vyměnili jen jednu) a mě pak po pul roce co je údajně vyměnili  padlo auto do nouzaku... tak zajedu do servisu napíchnu auto na diagnostiku a ejhle svíčka v čudu.... Tak jsem je nechal vyměnit všechny tři....
    • Ahoj, našel jsem toto téma a chtěl bych se zeptat, zda-li někdo okolí Oder ( mezi Ostravou a Olomoucí ) by mi namontoval tempomat?
    • Díky, zítra vyzkouším, jen nechápu, proč to nejde udělat nějak jednoduše. Jako v Karoqu, Scale nebo Supu 3. 😕
    • obrázok nado mnou ukazuje na miesta A. Tiež som sa s tým najprv mordoval, ale je tam treba nahmatať také “perforované” zóny. Tam zatlačíš a odsunie to tie “zuby”, ktoré držia priehradku. Keď to nájdeš, ide to celkom ok.
  • Vytvořit nový...