Exteriér
138 témat v tomto fóru
-
Vedel by nekde kde by mi pomohli s prestavbou Rapida na takovou verzi? http://www.youtube.com/watch?v=LtkK2949MyQ
-
-
- 6 odpovědí
- 3tis zobrazení
-
-
Nema nekdo zkusenost jestli na liftback jde namontovat ten universalni nosic kol na pate dvere?Nechce se mi kupovat drahe pricniky.Dik.
-
- 5 odpovědí
- 2,7tis zobrazení
-
-
-
Tak som sa dnes pohral vo photoshope...viem, nevypada to moc reálne ide mi len o názor - takto nejak by to mohlo vypadať s čiernym lesklým orámovaním a maskou honeycomb, ktorá sa zatiaľ na rapidy nerobí. Môže byť alebo nie?
-
-
- 4 odpovědi
- 3,5tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Chtiac nechtiac mi priroda v podobe brezy odhalila jednu kozmeticku vadu. Na dverach medzi tesnenim a sklom je taka mala drazka kde sa chyta bordel a najviac v mojom pripade brezove semeno, kedze mame pri parkovisku brezy. Ono to nic strasne neni nieco pri jazde odleti nieco nie tak to odfuknem. K comu tam vlastne ta drazka je? Nebude tam v zime zamrzat voda? Na inych autach som to zatial nevidel tam je to pekne zosikma to tesnenie (bez drazky). Na tom modrom je to nasypane naschval (uz bola breza odkvitnuta a na zvyraznenie) ale na susedovom zltom to je real.
-
- 8 odpovědí
- 3,3tis zobrazení
-
-
Tak jsem dnes okukoval Rapida zblízka a nezdá se mi tlouštka plechů, jsem zvědavej až budou výsledky nějakých barierových testů.
-
-
- 15 odpovědí
- 9,4tis zobrazení
-
-
Ahoj Rapidaci, Chci se zeptat, jestli muzete doporucit nejaky e-shop s kvalitnimi samolepkami na auto. Potrebuju neco jako "Pozor, dite v aute". Ja jsem nasel treba tohle. Dalsi otazka je kam to na Rapida nalepit? Resil to nekdo?
-
-
- 15 odpovědí
- 5,2tis zobrazení
-
-
Dobry den, prosim Vas, mohli by ste mi poradit ci vadi, ked je poskodena antikorozna vrstva, ktora je zobrazena na prilozenom obrazku? Problem je v tom, ze biela farba je popraskana a ta antikorozna vrstva je preliacena. Cital som, ze by tam mal byt asfalt, takze by to malo stale plnit svoju funkciu, nie? A ako by sa dala ta preliacenina vyrovnat a kolko by to asi stalo? Jedna sa o novu skodu rapid. Dakujem
-
-
- 2 odpovědi
- 2,4tis zobrazení
-
-
Ahoj všichni, je mezi Vámi někdo, kdo je z Mladé Boleslavi nebo blízkého okolí a má na Rapidu sport paket ? přemýšlím, že bych si ho pořídil, ale nikdy jsem to v reálu neviděl a nerad bych koupil něco co bych třeba po koupi zjistil, že není tak pěkný jako jsem si to představoval.
-
- 5 odpovědí
- 4,6tis zobrazení
-
-
Našel jsem zajímavý dokument o konstrukcích světlometů a životnostech žárovek atd. Na žádost přidávám i sem, aby se to dalo najít. http://www.fm.tul.cz/files/projektme/Vyvoj_a_konstrukce_svetlometu_28.3.07.pdf
-
- 2 odpovědi
- 3,9tis zobrazení
-
-
Ahoj, tak posílám kvalitu značky Škoda , toto jsem našel předevčírem na svém voze. Tedy loupáček zn. Škoda 3 měsíce od koupě. Nachází se pod přední kapotou na rohu zespodu pod znakem - zvenku při zavřené kapotě není vidět. tedy kamínek atd. nepřipadá v úvahu vzhledem k místu odloupnutí, Z fota je i vidět, že v tom místě to bylo blbě už z výroby. Abych jen nehanil, byl jsem samozřejmě reklamovat u Škody, samozřejmě bylo zkoumáno, jestli to náhodou není od kamínku či od něčeho jiného . Ale nakonec nafoceno posláno na centrálu k vydání stanoviska či je to oprávněná reklamace či nikoliv. Ten týž den přišla odpověď a reklamace je uznána , příští týden jedu na opravu, tak…
-
-
- 42 odpovědí
- 12tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím, velice špatný den pro mého zánovního Rapida. Dneska jsem nabral uříznutý sloupek, který jsem při vyparkování neviděl. Výsledek zde: promáčklý práh pod dveřmi řidiče Smutný detail zde: http://i.imgur.com/3Wv47TK.jpg Co se s tím dá dělat? V servisu mi řekl orientačně, že je to dost blbé místo, které je namáhané, takže kdyby se to nějak vytmelilo, že by to nejspíše odpadlo. Že pokud by mi to hodně vadilo tak vyříznout kus karosérie, vyplnit/ narovnat, svařit, nalakovat - hodně velký zásah do auta i peněz - to nechci. Napadlo mě tedy buď: 1) to vyplnit nějakým tmelem a následně udělat černou fólií linku po celém prahu až k zadnímu kolu, nějak takto: …
-
-
- 14 odpovědí
- 34,4tis zobrazení
-
-
-
Na Facebooku se objevila fotka, které je Rapid poněkud upraven. Bližší info nemám, ale vypadá dosti dobře že by nějaký sport kit nebo dokonce ostrá verze RS?
-
-
- 71 odpovědí
- 24,2tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Dnes jsem se byl podívat na nové auto u prodejce, které mi bude brzy předáno a všimnul jsem si, že u prahů (mám bílou Candy) je vidět hrubší ochranný nástřik. Je to docela znatelné i z dálky, je to u vás taky tak nebo to někdo odfláknul nebo to je ultra vidět na bílé? Navíc jsem si všimnul i dvou prolisů od nějakého stojanu (asi na úrovni pro uchycení zvedáku). Nemá někdo zkušenost / možnost vyfotit?
-
- 10 odpovědí
- 4,1tis zobrazení
-