Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Autohifi, Navigace

1. Zahájeno uživatelem Temik.sk,

Uvazovali ste nad niecim takym? Alternativna navigacia, DVD, komunikuje aj s palubnym PC, zobrazuje klimu, parkovanie, kameru a podobne. Navigacia iGo ktora urcite lepsia ako skodovacka - nevyzera to na Činu. Zenec http://www.ahifi.cz/autoradio-s-navigaci-zenec-z-e2015-skoda-vw-seat.html Telefunken http://www.ahifi.cz/telefunken-tf-as-9280-skoda.html

2. Zahájeno uživatelem Smoljack,

Zdravím, zkoušel už někdo jestli jde na swing se zadní kamerou pripojit ,,Modul pro zrcadlení telefonu na multimediální autorádio, MIRRORLINK USB,,Jestli tam je do ceho to zapojit. Byla by to určitě levnější varianta než v servisu aktivovat smartlink za 4500kč

3. Zahájeno uživatelem Mareczekh,

Zdravím, nikde jsem nenašel žádný návod na demontáž předních tapeců na Rapidu. Zítra mi přijdou nové repráky, ty staré jsou strašné. Má někdo podrobný návod (nebo nějaký odkaz), kam sáhnout, co povolit, jak odendat a tak dále? Moc děkuji za jakékoliv rady.

• Díky
      • Pozitivní
    • 35 odpovědí
    • 20,2tis zobrazení
  4. Zahájeno uživatelem allty,

Zdravím vás všechny přátelé.. Měl bych na vás takovej menší dotaz. Vlastím rapida už rok a začíná mě štvát zvuk.. Takže jsem se rozhodl.. --> http://www.alza.cz/pioneer-avh-x1600dvd-d520184.htm#popis + přední a zadní repra se zesíkem a subwoorefem.. též vše od pioneeru.. Jenomže mám problém mám v autě jak senzory tak volant s ovládáním radia a nechci se ani jednoho vzdát.. navíc mě před rokem výrobce přemluvil abych si pořídil amundsenku+ Hold.. jsem byl ještě mladé ucho (což jsem pořád) a řekl jsem si super radio s obrazovkou tam půjde i subáč a ono ejhe nejde to.. měl jsem si info předem zjistit.. Každopádně.. půjde to nějak oblafnout aby mi n…

• 20 odpovědí
    • 6,1tis zobrazení
  5. Zahájeno uživatelem Vapnocik,

Ahoj všem, Potřeboval bych radu ohledně rádia. Mám klasické org. Swing r.v. 2013 a chtěl bych namontovat org.Swing s obrazovkou (5JA 035 867 A) Je to velký problém nebo kabeláž a sparovaní bude v pohodě ?

• 0 odpovědí
    • 3,1tis zobrazení
  6. Zahájeno uživatelem P_Cherry,

Ahoj, je možné přehrávat hudbu z mobilu (iPhone) přes Bluetooth v autě? Telefon se k autu připojí bez problému, vidím čísla a hovory slyším v reproduktorech. Ale když pustím hudbu v telefonu, přehráva se sice do zařízení ,,Skoda BT 4647'' ale nic slyšet není... Díky Petr

• 2 odpovědi
    • 4,6tis zobrazení
  7. Zahájeno uživatelem Pravda,

Mam novy isudar a k tomu novy ISO kabel ale nejde mi ovládání na volantu.Diky za radu Škoda rapid 2016

• 0 odpovědí
    • 2,9tis zobrazení
  8. Zahájeno uživatelem bomber123456,

Koupil jsem rapida ambiente s radiem swing(RV 2015) ...multifunkčnim volantem a HF sadou která funguje paradně....ale nějak mi nejde přehravat hudba přes BT....vždy když dam hledat media tak napiše že neni podporovan přehravač medií....zkoušeno na dvou ruznych telefonech s Android...nějaka rada ? proč to nejde ? má to fungovat popřipadě co udělat pro to at to jede i s hudbou ?Nechce se mi strkat kabel na AUX do telefonu když mam to HF s BT funkční.....díky za odpověd.

• 9 odpovědí
    • 7,1tis zobrazení
  9. Zahájeno uživatelem bunicek,

Ahoj, neví někdo zda se dá, popř. jakým způsobem se vypne navigační lišta pro návrat do menu při puštěné aplikaci přes mirrorlink u rádia Swing? Jde akorát přehazovat do různých rohů displeje, ale na skrytí jsem nepřišel. Každopádně je tam docela otravná...

• 0 odpovědí
    • 3,2tis zobrazení
  10. Zahájeno uživatelem Patrik1971,

Neporadi niekto,ci je mozne do tejto starsej verzie mozne zohnat aktualne mapy?To bude este asi MIB1,ze?

• Pozitivní
      • Díky
    • 1 odpověď
    • 2,8tis zobrazení
  11. Zahájeno uživatelem abartap3,

Ahoj, zkoušel jsem do rádia zapojit flash disk, ale hudba se přehrává špatně (zpomaleně a chrastí), stejný případ při připojení telefonu (Android i Iphone) a pevného disku. Nevíte někdo, čím by to mohlo být? Mám verzi radia s USB, bez Bluetooth. V počítači i telefonu hrají jinak ty samé mp3 normálně. Moc díky P.

• 0 odpovědí
    • 2,2tis zobrazení
  12. Zahájeno uživatelem M4rtin11,

Dobrý den, zhruba před měsícem jsem koupil rok starou Škodu Rapid SB 1,2 TSI ve výbavě ambition, první uvedení do provozu 4/2017 (nejspíš to bude ještě verze z roku 2016) s rádiem Swing (bez možnosti připojení k telefonu). Zajímalo by mě, zda se dá vyměnit můj Swing třeba rovnou za Columbus, popřípadě za jaké originální rádio od Škody ho můžu vyměnit?

• 0 odpovědí
    • 2,9tis zobrazení
  13. Zahájeno uživatelem Twisted,

Zdravím vespolek. Pochopil jsem z update portálu správně, že byla vydána aktualizace map? Píše se tam ECE 2018/2019. Přijde mi to zvláštní, protože další aktualizace je plánována už na listopad. Kdyby někoho napadlo, na co si dát při aktualizaci pozor, budu rád, když se podělíte. Předpokládám, že stačí stáhnout, rozbalit a vložit (což by mělo proběhnout rychle, páč Amundsen tahá data z karty).

14. Zahájeno uživatelem bomber123456,

Prosim o radu....Kolega ma Rapida z roku 2016 a v něm viceřadkovy swing s00.5614.35.15 (viz foto) s multi volantem....chce dodělat original BT ...připava je pravděpodobně provedena .....co je k tomu třeba ? Výměna jednotky pod spolujezdcem ? Nějake doporučeni jaka ? popřipadě nabidka prodeje-prodejce ?Ve škoda za to chtěji tuším přes 7 tisic možna vice.

15. Zahájeno uživatelem henrybrno,

Zdravím, zajímalo by mě zdali by mi fungoval Amundsen II v rapidu z roku 2013, velikostně je to úplně stejné jak předchozí verze. Díky za odpověď.

• 0 odpovědí
    • 2,2tis zobrazení
  16. Zahájeno uživatelem Petrfoo,

Dobrý den všem! Manželka nechala v autě zapnutou vyhřívací podložku na sedadlo, která úplně vymlátila baterii. Po dobytí baterie jsem auto nastartoval, infotainment se normálně zapne ale nefungují jeho funkce - stav vozidla, stav pneumatik apod. hlásí že funkce je nedostupná, ani čas a datum nejde změnit. Rádio také nefunguje. Po připojení USB flash disku se sice načte, zobrazí se písnička, ale nehraje. Vypadá to jakoby nekomunikoval se řídící jednotkou. Neví někdo prosím co s tím? Jedná se o Rapid 1.2 TSI s infotainmentem Swing. Předem díky.

• 0 odpovědí
    • 3tis zobrazení
  17. Zahájeno uživatelem Dzarin,

Ahoj, teď v zimě se mi po ránu stává, že displej nereaguje na dotyk, vše zobrazuje, přepínání na volantu funguje, ale nelze ovládat dotykem, tzn. nelze navigovat, nic nastavit atd., vypnutí nepomůže, jen když se vypne a nechá delší dobu v klidu, cca hodinu, nevíte co s tím a čím to? Samozřejme servis, ale tam se mi zatím moc nechce.. Díky

• 1 odpověď
    • 2,2tis zobrazení
  18. Zahájeno uživatelem manasov,

Ahoj, mám čtrnáct dnů Rapida Spaceback s rádiem Swing, připlatil jsem za zadní repro a krabičku na USB. Zvuk byl pro mě šok, hodí se tak na dopravní hlášení. Poctivé nastavení korekcí přes CD přehrávač s vloženým audiofilským CD nepomohlo. Z diskuzí jsem pochopil, že v rámci šetření Škodovka nyní montuje repráky na úrovni telefonních sluchátek. Výkon Swingu není marný, pokud je poctivých 20W sinus na kanál, tak by pak mělo stačit vyměnit chrastítka ve dveřích. Pro zkušené, jaké mají rozměry repráky v předních dveří, jsou 165mm? A mám výškové repro taky vyměnit? Když jsem si hrál s korekcema, výškáče mi připadaly taky špatné. Též by mě zajímalo, jestli modely s lepším rádi…

19. Zahájeno uživatelem touareg3,

Zdravím, páni, mám Rapida už z výroby so Swingom, má tzv.komfortné kódovanie. Rádio chcem vybrať a predať, lebo chcem namontovať Amundsen. Dá sa zistiť PIN len u autorizovaného predajcu Škoda, pred vybratím autorádia, alebo aj inak? Dík.

• 5 odpovědí
    • 11,4tis zobrazení
  20. Zahájeno uživatelem Standley,

Může mě někdo poradit, kde stáhnout mapy Eastern Europe V8 do Amundsenu+ (Rapid 11/2014). Děkuji

• 2 odpovědi
    • 7,8tis zobrazení
  21. Zahájeno uživatelem Martin Zwierzyna,

Zdravím, zjistil jsem, že po tom co se mi aktualizoval iPhone na iOS 11, tak se sem tam stává, že když spustím přehrávání hudby přes kabel z mého iPhonu, tak se hudba hned pauzne, když dám přehrát, tak se zase pauzne, pomůže akorát vytáhnout a zase zastrčit kabel (ale ne vždy, někdy to musím udělat vícekrát). Máte někdo stejný problém? Martin

• 1 odpověď
    • 1,9tis zobrazení
  22. Zahájeno uživatelem Woody,

Zdravím, od včerejška mi přestalo vypínat rádio swing po vytáhnutí klíče ze spínačky. Musím ho vypnout ručně. Nevíte prosím co s tím? Dík za radu.

• 2 odpovědi
    • 4tis zobrazení
  23. Zahájeno uživatelem Vincent206,

Dá se nastavit rádio aby se zaplo s odemknutím a vyplo se zamknutím auta dálkovým ovládáním ?

24. Zahájeno uživatelem ViTeCZeK,

Zdravím. Chtěl bych poradit od Vás, kdo se v tom vyzná, pač už mi to vrtá nějakou dobu hlavou a snažím se něco najít, ale marně. Mám už skoro rok Rapida spaceback v Monte Carlu a nejvíc mě sere autorádio, kde musím stále pálit CD. Nemám tam BT (ikdyž volant je na to stavěnej) a ani USB (pouze aux). Chci se zeptat: 1, Když je na volantu sluchátko, je auto připravene pro hovor. (je v autě někde zabudovaný mikrofon) 2, V nastavení maxidotu nikde není nic o BT(tedy chápu dobře, že ho tam asi nemám), vyřeší to výměna autorádia, nebo budu muset montovat nějakou BT jednotku? 3, Jaká origo autorádia mi budou pasovat do mého Rapidu? …

25. Zahájeno uživatelem rudko25,

Caute, chcel by som sa opytat na moznosti pri Swingu dorobit nejake pripojenie pre USB.....co najjednoduchsie a samozrejme aj najlacnejsie....dakujem

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.