Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Motor 1.3

1. Zahájeno uživatelem Ondra Louvar,

kape neco modryho od chladice je mozny ze by to mohlo byt tesneni ale doufam ze to neni chladič

• 4 odpovědi
    • 1,9tis zobrazení
  2. Zahájeno uživatelem ustredna,

Nazdarek, neviete niekto poradit co by to mohol byt za problem, niekedy ked jazdim, tak mi na palubnom pocitaci skace dosti divna aktualna spotreba od 30 - 70 l, ked uberem plyn tak potom to klesne tak na 20 a ked pridam zase sa objavi vysoka. ked auto vypnem, a znovu nastartujem po par najetych km, tak nekedy sa spotreba dostane do normalu vo volnobehu cca. 0,9-1L. a niekedy sa to po chvylke vrati. neviete co to moze byt za problem????? diki za kazdu radu.

• 2 odpovědi
    • 2,5tis zobrazení
  3. Zahájeno uživatelem peterbn,

zdravim vsetkych, potrebujem pomoct s feliciou, no skor favorit a v nom motor z felice vsetko nakomplet zo vstrekovanim no mam problem ze to nejde startovat neviem ktora hadica je ktora myslim tym privod paliva a prepad

• 5 odpovědí
    • 4,3tis zobrazení
  4. Zahájeno uživatelem Dejvid,

Před dvěma dny jsem s Feldou přijel,dal jí do garáže a vůbec žádný problém.Dnes jsem přišel,zastartoval jsem.Chytla,ale hned chcípla jako kdyby nešel sytič.A už jsem jí nenastartoval.Točil jsem točil,benzín smrděl až jsem vytloukl baterku Porádí nikdo kde začít hledat závadu?Benzínové čerpadlo jsem dával nové před 3měsíci.Dík,přinejhorším to odtáhnu do servisu

• 3 odpovědi
    • 2,7tis zobrazení
  5. Zahájeno uživatelem rondob,

Zdravím,viete mi pordiť s jedným problémom? Na Mojej Felde 1.3 Bmm 50Kw mi na PC vyhodilo chybu. 00515 - Halluv snimac polohy vack./klikovej hridele (G40) 03-00 - žádny signal Readiness: N/A chyba sa nijako neprejavuje,len niekedy nemožem naštartovať. Motor točí všetko ide.....len nechyta. Nechám ho odstáť a ide. A teraz k veci. Kúpil som si snímač otáčok použitý ale odskúšaný......zapojil a..... Motor ide akosi lepšie má tichší pravidelnejší chod,lenže otáčky na voľnobehu kolíšu. od 800 - do asi 1100. Pýtam sa je problém v snímači? Alebo musím ísť znova na diagnostiku?

• 2 odpovědi
    • 15,1tis zobrazení
  6. Zahájeno uživatelem maco66612,

Prosim poradte. Mal som problem ze mi teplota vybehla pocas jazdy medzi strednu hodnotu a 110 a myslel som ze je to v tom ze nezapina ventilator, ten bol odskusany, vsetko ok, len bolo asi zle cidlo, tak som tam kupil nove, ale potom som ho nechal zohriat na mieste, ukazovalo mi 110 stupnov a ventilator nic, tak sa chcem spytat kde moze byt chyba, je mozne ze mi ukazuje zlu teplotu na palubovke, tym padom neni dostatocna teplota na zapnutie ventilatora? Dakujem

• 2 odpovědi
    • 2,4tis zobrazení
  7. Zahájeno uživatelem vlca01,

potreboval bych vedet jestli je zcela nezbytná ta hliniková hadice vedouci z vzduch filtru k výfuku pro nasavavání tepleho vzduchu????? já ji tam totiž nemám, jestli to ma nejaký vliv na spotrebu. a kolik asi stoji nová , že bych to dokoupil. dik.

• 3 odpovědi
    • 2,2tis zobrazení
  8. Zahájeno uživatelem Dejvid,

Před dvěma dny jsem s FeldouDík přijel,dal jí do garáže a vůbec žádný problém.Dnes jsem přišel,zastartoval jsem.Chytla,ale hned chcípla jako kdyby nešel sytič.A už jsem jí nenastartoval.Točil jsem točil,benzín smrděl až jsem vytloukl baterku Porádí nikdo kde začít hledat závadu?Benzínové čerpadlo jsem dával nové před 3měsíci.Dík,přinejhorším to odtáhnu do servisu

• 0 odpovědí
    • 1,8tis zobrazení
  9. Zahájeno uživatelem Majo85,

Isiel som po dialnici 150km/h asi 20 minut a z nicoho nic mi zasvietila kontrilka s olejom a zacalo strasne klepat v motore. ked som zastal a skontroloval olej bol ok. ked motor asi po 45 minutach trochu vychladol zhasla kontrolka a prestalo to. ale po 2 km to zase zacalo. pred 2 mesiacmi som menill olej. teraz to klepe aj ked motor este neni moc zahriaty. oplati sa viac dat rozobrat motor alebo radsej kupit ako ND z jazdenej feldy?

• 2 odpovědi
    • 2,1tis zobrazení
  10. Zahájeno uživatelem karel55,

Poraďte někdo co s Fel. - Nejde nastartovat všechny komponenty jako snímač otáček , ŘJ, zapalovací cívka, svíčky, kabely, jsou nové!! Chová se to záhadně- při prvním startu jakoby to chytlo , vytočilo do otáček a zhaslo. Pak při startováni to sporadicky se snaží chytit, přitom se benzín jakoby vrací do sání.Rozvody jou taky vyměněny. Jedná se o jednobodové vstřikování. Samozřejmě Vag mlčí-žádná závada!

• 5 odpovědí
    • 3,6tis zobrazení
  11. Zahájeno uživatelem Fanda ABI,

Nazdárak chlapy,mám prosbu,potřeboval bych poradit se zapojením škrtící klapky na Felicii 1.3 MPi. Věc se má asi takhle: Dal jsem motor s Feldy MPi do Fáva,je to na závody,takže motor je udělanej,ale to podstatné je,že jsem tam dal škrtící klapku z Octavie 1.6 100 koní a ted mám problém zapojit tu klapku tak jak má být,prostě zjednodušeně řečeno,kam na jaký pin příjde jaká barva drátu,tak aby to fungovalo tak jak má. když to není zapojené tak to taky funguje,ale ne správně,protože ji jednotka nenastaví. Předem moc děkuji za názory a odpovědi smile.gif help.gif -------------------- škoda fauricia

• 2 odpovědi
    • 2,4tis zobrazení
  12. Zahájeno uživatelem borro,

hai, mám z německa felinu, najeto 28.000 km, 1,3 MPi r.v. 98....ale auto jede maximálně 25km/h _!!! takže je podle techničáku vybaveno omezovačem otáček na max. 1900/min a jde řadit jen 1,2 a zpátečka. Má nekdo zkušenosti jak to odstranit aby auto jelo a řadilo normálně ...... ???? je třeba rozebrat převodovku která je zaplombovana?co s řídící jednotkou ????? dle posledního záznamu stk v německu omezovač otáček nefunguje správně a jde do 2200/min...ale to není podśtastné...

• 4 odpovědi
    • 3,6tis zobrazení
  13. Zahájeno uživatelem tydy,

Prosím o nějako radu ohledně problému se startováním mojí Felicie 1.3, r.v. 1995. Při určité teplotě motoru ji lze velice obtížně nastartovat - za studena je to bez problémů, pokud je motor zahřátý a ihned startuji, je to též bez problému. Ale pokud se auto nechá chvíli stát a teplota mírně poklesne, dochází k popsanému problému. Dostává mě to hlavně na parkovištích u supermarketů, kdy doba nákupu je ideální pro zchladnutí motoru na problematickou teplotu :-( Po mnoho pokusech a s plynováním se nakonec vždy podaří nastartovat, ale jsou to nervy :-) Čerpadlo funguje, svíčky mám nové, taktéž vzduchový filtr, benzín pravidelně dolívám, dokonce sem s tím byl před rokem v se…

• 6 odpovědí
    • 2,9tis zobrazení
  14. Zahájeno uživatelem vrahun,

Pri naštartovani v zimnych obdobiach je počut hluk z prevodovky,no pri vyšlapnuti spojky to prestane.problem trva pokial sa automobil nezahreje a potom to prestane. Auto ma najazdene 170000km .Počul niekto o tom že z vonkajšej časti prevodovky bez demontaže prevodovky z vozidla je kryt pod ktorim sa da dostat k 5.prevod.stupnu a na synchrone je nejaka spružinka ktora pritlača ozubene koleso a tym že je spružinka opotrebovana spôsobuje sa v prevodovke ten neprijemny zvuk hlavne v zime lebo aj olej ma svoju vinu na tom škrčani..Problem nemam len ja určite ale počul niekto o tom odstraneni o ktorom som sa dozvedel ak ano tak to chcem rysknut vymenit len sa mi to nechce veri…

• 3 odpovědi
    • 5,5tis zobrazení
  15. Zahájeno uživatelem pruzkumakkoubahadr,

čus, mám felinu a mrcha když se ohřeje, tak mezi 2 a 3 tisícema otáček cuká - koukal jsem na motor, jediný co jsem našel - na svíčkách jsou takový popelnatý úsady - údajně od spálenýho oleje - kterej taky docela solidně mizí - tak se chci zeptat, v čem byste viděli závadu... jestli v těsnění vodítek ventilů nebo spíš v kroužkách? díky

• 10 odpovědí
    • 3,3tis zobrazení
  16. Zahájeno uživatelem monitor,

Zdravim, nevite nekdo, jestli se da samostatne vymenit spinac volnobehu a kde se presne nachazi, popripade foto. Stale mi to na felicii 1,3Mpi(2000) hazi chybu 516(spinac volnobehu-zkrat na kostru) a obcas mi pri seslapnuti zazlobi volnobeh.

• 3 odpovědi
    • 4,6tis zobrazení
  17. Zahájeno uživatelem rondob,

Ahojte, dnes som bol umyť auto v autoumyvárke,a po skončení programu som sadol do auta a nič...... Nemohol som vôbec naštartovať.Motor ak naskočil tak šiel len na jeden válec a zdochol. Tak som ho vytlačil a po chvíli keď som utrel rozdeľovač naskočil. Baterku mám plnú len som si všimol že mu akosi vadí vlhko. Ozaj a nevadilo mu že je mokrá cievka? Nejako mi tam tečie. Už sa mi to stalo viackrát. Motor točí ale nenaskočí čo to je? Inak je po GO a toto nerobí stále naskočí na prvý krát. Dík za radu.

• 4 odpovědi
    • 2,3tis zobrazení
  18. Zahájeno uživatelem rondob,

Ahoj mám na vás jednu prosbu o radu. Mám motor po GO mal nabehaných 248 tis.km Teraz s ním mam najazdených asi 1800 km po oprave,ale pri zaradenej štvorke a rýchlosti zhruba 80 km/h sa z motora ozve take jemné klepkanie ktoré po zvýšení rýchlosti zmizne. Čo by to mohlo byť? Robilo mi to totiž pred GO ale vtedy len keď som naraz pridal plyn naplno.... Inak koľko trvá zábeh motora a kedy je už zabehnutý? Mám pocit že to ešte nie je ono,zdá sa mi totiž dosť lenivý.Inak kvapaliny sú ok. Čo robí ten klepavý zvuk?

• 3 odpovědi
    • 5tis zobrazení
  19. Zahájeno uživatelem malejmirda,

Ahoj, mám feldu 1.3 jednobodové vstřikování 50kw. Už delší dobu mám problém se studenými starty pod 2stupně. Startér točí najednou přestane zhasnou kontrolky zase točí najednou přestane zhasnou kontrolky zase točí a pak motor naskočí někdy normálně někdy na tři válce a je cítit benzín. Naposledy se mi stalo, že po delším stání(dva dny a více) startér točil a motor nechtěl naskočit vůbec až po půl minutě naskočil a benzín byl cítit nehorázně a druhý den byl start bez problémů???Startér nový neboť tomu starému praskl pastorek při tom vynechávajícím startu, baterie,rozvody,těs.pod hlavou,kabely ke startéru a baterii nové, svíčky a kabely k nim, zapalovací modul 20000km. Už n…

• 5 odpovědí
    • 3,1tis zobrazení
  20. Zahájeno uživatelem jaza,

pozdavujem , prosim niekoho aby vysvetlil ako vycistim skrtiacu klapku na felde 1.3MPI ,treba to rozobrat alebo nastriekat nejakym sprejom , ak ano tak co na to pouzit dakujem

• 11 odpovědí
    • 24tis zobrazení
  21. Zahájeno uživatelem mojenda,

Chtěl jsem udělat kontrolu oleje v převodovce, případně dolití nebo výměnu, ale nenašel jsem místo pro nalévání oleje. Můžete mi někdo poradit, kde se nalézá místo na dolévání oleje v převodovce? Mám Feldu Lxi, rok výroby 1996. Rovněž vypouštěcí šroub mi není jasný, zespodu jsou 2 potenciální šrouby na vypouštění oleje. Děkuji za odpověď.

• 3 odpovědi
    • 12tis zobrazení
  22. Zahájeno uživatelem potok,

zdarec,jedna se o feldu 1.3 mpi,50 kw,kdyz je zahrata tak se nekdy stava ze to najednou chcipne?treba na semaforu...poradi nekdo co s tim muze byt?dik

• 0 odpovědí
    • 1,8tis zobrazení
  23. Zahájeno uživatelem ivarek,

Nevíte někdo prosím jaká jsou ložiska v alternátoru 90 A,Felicie 1,3 se servem?Měla by být stejná jako v 70 A.Mám jen kody z Etky,potřeboval by jsem jaké jsou to typy.U řemenice by snad mělo být 6303...to druhé nevím vůbec,každý píše něco jiného. Nevíte to někdo přesněji? Děkuji.

• 2 odpovědi
    • 4,3tis zobrazení
  24. Zahájeno uživatelem hony,

Stále se mi objevuje ve vyrovnávací nádržce nějaký bordel.Když to vypustím,zbyde na dně takový rezavý blátíčko.Vypustil jsem to,proplachl,dal novou náplň fridexu a je to tam po měsíci opět.Neporadíte jak se toho zbavit?Díky

• 11 odpovědí
    • 10,3tis zobrazení
  25. Zahájeno uživatelem mikano1,

Zdravim... mam problem nekde to tece asi za tim kolem nevim,?? nesetkali ste se stim nekdo... rozhodne toneni tesneni u olejove vany tece to nad tim viz foto... poradte co stim???

• 9 odpovědí
    • 7tis zobrazení

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.