Podvozek - Stránka 4 - ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz Přejít na obsah

158 témat v tomto fóru

1. Struna ve výfuku

• 6 odpovědí
    • 4.9k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 7.2k zobrazení
    • 10 odpovědí
    • 3k zobrazení
  2. Volantová tyč

• 2 odpovědi
    • 3.3k zobrazení
  3. Odtrhnuta sruba na kolese

• 4 odpovědi
    • 2.6k zobrazení
  4. úprava tlumičů

• 5 odpovědí
    • 4.9k zobrazení
  5. Vůle na zadním kole

• 4 odpovědi
    • 5k zobrazení
  6. NEFUNGUJE ABS

• 3 odpovědi
    • 2.6k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 2.6k zobrazení
  7. Pravé kolo

• 8 odpovědí
    • 2.6k zobrazení
    • 7 odpovědí
    • 2.5k zobrazení
  8. rucna brzda

• 1 odpověď
    • 2.1k zobrazení
  9. brnění volantu

• 6 odpovědí
    • 3.3k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 3.2k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 5.2k zobrazení
  10. Jeden alu disk jiný

• 3 odpovědi
    • 1.6k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 3.9k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 5k zobrazení
  11. dvě závady

• 5 odpovědí
    • 2.3k zobrazení
    • 11 odpovědí
    • 11k zobrazení
  12. Problem s řízením

• 8 odpovědí
    • 2.6k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 2.8k zobrazení
  13. Betpečnostní šrouby

• 0 odpovědí
    • 1.8k zobrazení
  14. Spojitost volantu a spojky

• 2 odpovědi
    • 1.9k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 1.9k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Tak nevím, hledám špatně a málo?  Skoro okamžitě, zpravidla ještě týž den vydává Evropská komise vždy nějaké ty oficiální dokumenty ke svým  navrhovaným opatřením, jednáním. Nyní, k  oněm 5-ti pilířům pro zajištění konkurenceschopnosti autoprůmyslu se oficiálně  vydal jen jakýsi letáček.      Dále jsem ve svém pátrání došel jen k textu, který se nazývá "Otázky a odpovědi týkající se Komise, která představila akční plán na podporu inovací, udržitelnosti a konkurenceschopnosti v automobilovém průmyslu." To je asi to všechno co se dá nyní z EK vytáhnout  a ukazuje to jakou má EK představu a  jak se to má dle jejího názoru praktikovat. Jsou tam "zajímavé" názory, např:   "Jak akční plán zajistí, aby čistá mobilita byla cenově dostupnější a přístupnější? Opatření na podporu poptávky pomohou zvýšit poptávku po elektrických vozidlech, což je učiní levnějšími na výrobu a cenově dostupnějšími pro spotřebitele. Kromě toho bude Komise podporovat přijetí systémů sociálního leasingu pro nová a ojetá vozidla s nulovými emisemi prostřednictvím svého nadcházejícího doporučení o dopravní chudobě, které má být přijato v prvním čtvrtletí roku 2025. Toto doporučení bude povzbuzovat členské státy, aby tyto systémy začlenily do svých vnitrostátních plánů v rámci Sociálního fondu pro klimatická opatření, čímž se udržitelná doprava stane přístupnější pro všechny. Sociální leasing (a zejména režimy pronájmu nebo leasingu vozidel s nulovými emisemi zaměřených na zranitelné skupiny) jsou rovněž zahrnuty v pokynech k sociálním plánům pro klimatická opatření, které Komise přijímá ve stejný den jako toto sdělení."   Celý text těch otázek a odpovědí lze z oficiálních, webových stránek Evropské komise přeložit pomocí jejich translátoru a dát do pdf, takže ho zde přikládám, 100% tak, jak ho lze mít k od nich k dispozici.      Otázky a odpovědi týkající se EK, která představila akční plán na podporu automobilového průmyslu.pdf
    • Zdravím. Mám S4 L&K - i když by to mělo být naopak, pocitově adaptivní světlá svítí hůř něž v S3. Přijde mi, že výřez je o hodně větší a zbytečně vypíná i pravou stranu. Jak to je prosím u Vás? Díky   
    • Nedělejte z toho vědu. Je to přišroubované víčko. Jak píše Suri, vytoč, nalep, s citem utáhni.
    • USB se po asi minutě po uzamknutí auta odpojí. A tím pádem nežere nic v něm zapojený ani volt. Adaptérů je tuna a různě cenový relace. Já osobně mám koupenej na temu, za asi 400 a funguje perfektně.
  • Vytvořit nový...