Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Elektrika

1. Zahájeno uživatelem felda98,

Dobrý den. Mám felíciu 1,6 r v.98, chcel by som sa opýtať, kde je umiestnená riadiaca jednotka airbagu,koľko stojí prepojovací kábel na spojenie airbagu vo volante s riadiacou jednotkou. Za odpovede vopred Dakujem....

• 1 odpověď
    • 2tis zobrazení
  2. Zahájeno uživatelem snk.cz,

Ahoj, mám problém.Ztratil jsem klič s imobilizerem od auta.Mam náhradní ještě, ale ten už je dělaný normálně a nemá v sobe kod.Tuíž na nej auto nestartuje.Jak se tohle reší prosím? Nejake napady,? Diky moc honza

• 3 odpovědi
    • 8,8tis zobrazení
  3. Zdravím verných fanúšikov felície. SÚRNE PROSÍM O RADU KVOLI ZABRÁNENIU VAČŠÍCH ŠKOD. Mám Škodu Felícia combi EFF 65, rok výroby 2001, zdvihový objem valcov 1289 cm3, výkon motora 50 kW. Najprv mi pri parkovaní sem tam zdochol motor, čomu som však nevenoval pozornosť. Myslel som si, že to bola moja chyba. Potom som spozoroval pri podradení rýchlosti - teda pri znížených otáčkach malé stlmenie zapnutých predných svetiel. A pri dlhšej ceste som zacítil umelohmotný zápach v kabíne z prístrojového panela. Podotýkam, že som mal zapnuté kúrenie a predpokladám, že z motorovej časti sa mi dostal ten zápach do kabíny. To predpokladám preto, že pri zastavení a otvorení prednej kapo…

• 4 odpovědi
    • 4,9tis zobrazení
  4. Zahájeno uživatelem miroslavz,

všechny vás zdravím,mám malý problém,auto mám škoda felicia FUN 1,6 mpi a na vagu a kanále 001 v 3 kolonce,kde je na fotce 0,60V napětí,tak mi to na volnoběch strašně kolísá,nevíte někdo,ceho je to hodnota?kolísá to směrem dolů třeba 0,13 a pak zase třeba 0,38 a tak jde to zase na něco kolem 0,60 a pak zase dolů.auto mi nějak blbě jede,tak si myslím,že je to od toho,ale nevím kde hledat. foto z vagu zde: http://leteckaposta.cz/962663784

• 4 odpovědi
    • 2,3tis zobrazení
  5. Zahájeno uživatelem Rsto,

Caute. Potreboval by som schemu zapojeni prednych mlhovnych svetel na skoda felicia

• 2 odpovědi
    • 9,5tis zobrazení
  6. Zahájeno uživatelem funny102,

Pri otvoreni dvery alebo zapnuti horneho svetla (nerozvieti sa) sa mi vynuluju hodiny. Ani zapalovanie mi nejde neviete preco kde je skrat?

• 3 odpovědi
    • 2,2tis zobrazení
  7. Zahájeno uživatelem rix,

nasiel som to tu http://www.sportovniautodoplnky.cz/svitici...pro-zarovky-h4/, ale je drahe postovne tak ci ste to niekde nevideli u nas na SK. diki moc

• 4 odpovědi
    • 3,6tis zobrazení
  8. Zahájeno uživatelem Picasso71,

Zdravím vás všechny. Mám doma Felicii r.v.1996 motor 1.3 a mám velký problém se startováním za studena.Hledal jsem to tu na foru,ale tento problem se tu snad ještě neřešil.Dokud bylo teplo,tak satrty bez problémů,ale jak teplota slezla pod nulu,tak se mi podařilo u odrovnat 2 startery.Po otočení klíčkem se motor asi třikrát protočí a zničeho ni,jakoby "kopl" zpátky,je rána a je po starteru a to mechanicky poškozený.Jen pro doplnění mám měněný hallův snímač otáček a snímač teplota za nové,baterie cca rok stará a myslím že točí pěkně,ale pro jistotu jsem po prvním problému ji na plno nabil.Stalo se mi to dvakrát za sebou a to tak ,že po první výměně starteru se oteplilo a …

• 13 odpovědí
    • 2,9tis zobrazení
  9. Zahájeno uživatelem MirekV,

Mám problém - přestalo mi svítit třetí brzdové světlo (na pátých dveřích), dvouvlákna fungují normálně. Vypadá to na poškození spoje (uklepáním, vypadnutím ze svorky nebo něco podobného ... při brzdení do přívodního vodiče nejde žádné napětí, všech 5 ks žárovek je OK). Najde se někdo, kdo již ví a našel, kde je vlastně tohle třetí brzdové světlo připojeno ke spínači? Nebo bude lepší nechat to být a natáhnout nové= dráty odvázané přes diody zprava i zleva ke středové, třetí, brzdovce? Díky předem za info ... nechce se mi sejmout střešní tapecírung, pokud tedy máte lepší řešení, prosím, sem s ním. Poslední info - přípojným bodem by snad měla být svorkovnice 16b, pin 2 po…

• 4 odpovědi
    • 13,4tis zobrazení
  10. Zahájeno uživatelem slon123,

Zdravim chtěl bych se zeptat jestli někdo nemáte zkušenost s pravidelným odcházíní spínače hlavních světel.Zpravidla odchazí jeden do měsíce, už jsme byl několikrát v servisu a nikde nic nezjistili vyměnil jsem regulátor napětí alternátoru potom to vydrželo asi 3 měsíce a zase odešel spínač, pojistky i relé by mělo být v pohodě.Prosím o radu.

11. Zahájeno uživatelem johnyskk,

Kupil som Skodu feliciu a majtel mi povedal ze na budiku od teploty vody je stale na 110 stupnou, lenze auto sa ani neprehrieva ani neviviera voda, kury v normalu, a stale na budiku je teplota nad 110 stupnou uz som aj vymenil nove cidlo a stale nic. Prosim vas o radu co mam stim robyt. Dakujem za skoru odpoved

• 4 odpovědi
    • 2,4tis zobrazení
  12. Zahájeno uživatelem rondob,

Ahojte chcel by som si namontovať ohrev spetných zrkadiel na felíciu BMM r.v.95 nechcem elektrické zrkadlá len nové sklíčka s ohrevom a nejaký postup zapojenia. prosím poradte mi ako na to. je tam nejaká príprava?

• 2 odpovědi
    • 4,7tis zobrazení
  13. Zahájeno uživatelem MartinOkula,

Našel jsem mezi náhradními díly, co mám na Felicii jakýsi servomotorek, nebo co to je a absolutně netuším, kam to patří, už si ani nejsem jistý, jestli je to vůbec na Felicii. Mám i centrál, ale ten funguje tuším na elektromagnetickym principu a navíc vypadá jinak. V tomhle je podle zvuku i tvaru evidentně motorek. Prosím, napište mi někdo, co to je, popřípadě kam to ve Feldě patří. Moc děkuji a tady je fotka:

• 4 odpovědi
    • 2,6tis zobrazení
  14. Zahájeno uživatelem Feldar,

Zdravím všechny, mám feldu benzín 1.3, jednobodové vstřikování, a po dešti potvora nestartuje. Starter hrká ale zkrátka nechytne. Do felicie mi neteče, pojistková skříň suchá, v motorové části žádné viditelné vlhko. Jakmile vyschne jede dobře. Poraďte prosím nějaké tipy kde hledat příčinu a já ji pak nějak zkusím . Mám podezření na kostru někde, ale ani nevím kde všude je ukostřena, poradíte? Díky za rady...

• 7 odpovědí
    • 6,4tis zobrazení
  15. Zahájeno uživatelem polot,

AHOJ.PORAďTE MI :PRESTAL MI pískať signalizátor zapnutých svetiel ,no ked zapnem vypínač na zadné hmlovky bez kľuča v zapaľovaní tak píska mam model 98,problem začal najprv nepravidelným chrapľavým pískaním teraz pri rozsvietených svetlach už žiadny zvuk,svetlo interieru po otvoreni dverí svieti možno by mi pomohla schema zapojenia vypínača svetie a tiež zadných hmloviek ale pre feliciu r.v 98 pre starší model mám a nesedi to,alebo ma dva signalizátory v poistkovej nemám AKIN pozicia R6 JE voľná

• 2 odpovědi
    • 2,8tis zobrazení
  16. Zahájeno uživatelem Tornado,

Mám mensi problem. Ked zapnem zadny stierac, tak po uvolneni packy by sa mal dostat do povodnej polohy, ale on okamzite zastane (ostane stat v akejkolvek polohe). Relatkom to nie je skusal som ho vymenit s feldy na ktorej to funguje. Cím by to mohlo byt? Cely motor sa mi menit nechce, lebo je v poriadku. Este by mohla byt chybna elektronika v motorceku? Vie niekto poradit?

• 4 odpovědi
    • 2,5tis zobrazení
  17. Cau potrebuju vymenit pruchodku 5tych dveri jak je nahore pro kabely do 5tych dveri mam ji jak emental. tak jestli ste to uz nekdo nedal potreboval bych vedet jestli jde celej svazeček vytahnout ze dveri a provliknout novou pruchodku nebo budu muset celej svazek vypinovat z konektoru a az potom to pujde protahnout .. diky za rady.

• 6 odpovědí
    • 8tis zobrazení
  18. Zahájeno uživatelem boobika,

ahoj při snaze zapojit autorádio tak, aby nevybíjelo baterku (při zapojení obou drátu na sv. 30 tím tekl neustále proud cca 250mA), jsem v knížce narazil na popis spínačky a na ní prý kontakt P umožňuje provoz např. právě rádia do doby, než se vytáhne klíč a zamnce volant. kontakt jsem našel, ale funguje podle mého zvláštně: klíč vytažený - na kontaktu P je 12V, klíč otočím na "0" - na kontaktu P je 0V vysvětlil by mi někdo jak je to myšlené? protože takhle to nefunguje. nebo je špatnej ten el. ořech? díky za pomoc

• 1 odpověď
    • 2,4tis zobrazení
  19. Zahájeno uživatelem skoda_felicia,

Ahoj. Prosím Vás potřeboval bych poradit. Mám Feldu 1.3 1995. A dnes se mi začalo ukazovat během, že na palubovce svítí kontrolka baterky. Když běží motor na volnoběch, tak svítí lehce, když přidám plyn, tak začne svítit výrazně. Alternátor dává proud, řemen je též dostatečně napnutý. Ještě něco, nejdřív tomu předcházelo to, že po vypnutí motoru, nadále svítila kontrolka baterky(i po vyjmutí klíče ze zapalování) a během jízdy nesvítili. Pak ale začla kontrolka svítit během jízdy a po vypnutí motoru přestala svítit. Mohl by někdo poradit co by to mohlo být? Předem díky

20. Zahájeno uživatelem pegass3,

Zdravím,potřeboval bych radu jak zapojit přídavný diodový otáčkoměr k feldě 1,3 mpi?

• 1 odpověď
    • 4,1tis zobrazení
  21. Zahájeno uživatelem polot,

ahoj,poraďte mi ako opravim vypínač prestalo mi svietiť jeho podsvietenie /da sa vymeniť žiarovka v ňom?/

• 3 odpovědi
    • 2,1tis zobrazení
  22. Zahájeno uživatelem Dpremek,

Zdravim kluci.. Prosim vas,ktery byste mohl vedet co odejde když misto zarovicek v osvetleni prostrojovky dam diody. Dal sem tam diody,chvili to svitilo a pak zhaslo vsechno osvetleni v budikach. vsiml sem si asi kouře.Jenom slavě asi asi neco shořelo.Pritom kontrolky jdou vsechny krome parkovaček a tlumenych. dalkove zhaveni rucni brzda blinkry atd jdou. Diky zs rady. Jezdeni v noci bez osvetlenych budiku je teda hruza

• 3 odpovědi
    • 1,8tis zobrazení
  23. Zahájeno uživatelem polot,

ahoj poradte mi ako namonttovať predne hmlovky na feliciu 98 keĎ nemam vo výbave nemám pripravené vodiče potrebujem aj nový vypinač?ALEBO STAčí TEN NA ZADNé HMLOVKY

• 2 odpovědi
    • 5,1tis zobrazení
  24. Zahájeno uživatelem mag,

Zdravím všechny, při manipulaci s volantem, jsem zapoměl odpojit dráty ze zámku zapalování a jeden kontakt upadl. Upadl=mechanicky se uvonilo roznýtované spojení, které drží plíšek konektoru faston k plastovému tělu spínače. Viz. obrázky. Nyní auto nestartuje. Normálně na kontakt vede dvojice červených drátů. Dotaz 1: Mám sestavu vymontovat a zanést k automechanikovi? Co obnáší oprava co všechno musí dát nové? Jaká je zhruba cena? Dotaz 2: Koukám, že na internetu jsou Elektricky vodivá lepidla, teoreticky by šlo plíšek přilepit sekudovým lepidlem k tělu spínače a zapatlat El.vodivým lepidlem. Např. http://www.ischaelectronic.cz/?p=productsM...-na-autoskla-2g (cca 14…

• 2 odpovědi
    • 2,5tis zobrazení
  25. Zahájeno uživatelem martinezi,

ahoj vsem mam problůemy se zapojenim alarmu najde se fajn clovek ktery me s tim pomuze poslu schema atd dekuji vsem

• 0 odpovědí
    • 1,5tis zobrazení

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.