Interiér
258 témat v tomto fóru
-
-
-
Ahoj přátelé. Chtěl bych se vás zeptat, zda by mi někdo poradil, kde mohu koupit černou stropnici na Octavii III combi s panoramou. Nikde ji nemohu najít. Děkuji za zprávy
-
-
- 11 odpovědí
- 7,4tis zobrazení
-
-
Zdravím ako alebo čo sa dá zohnať na predné sedadlá aby sa pri nasadani nezodral povrch kože . Keby existoval taký návlek . Poťahy tam zatiaľ nechcem dať.
-
- 0 odpovědí
- 1,2tis zobrazení
-
-
Ahoj, mám dotaz koupil jsem zkoseny volant do 03 ale přišel a má dsg pádla ze zadu, jenže ja mám manual tak mě zajímá jestli to nějak vadí nebo to tam dám normálně akorát pádla budou navíc? :) děkuji
-
-
- 7 odpovědí
- 3,3tis zobrazení
-
-
Zdarec, jen rychlej dotaz nestalo se někomu po odendání držáku z palubky, že tam zůstalo vytlačené kolečko na tom měkčeném plastu? Zmizí to po nějaké době samo nebo je na to nějakej přípravek, kerej by to zase zahladil, aby to nebylo viditelné? Nebo myslíte, že by se to dalo reklamovat jako vada materiálu? Díky.
-
-
- 29 odpovědí
- 10tis zobrazení
-
-
Ahoj, Při údržbě interiéru jsem si všiml malého poškození povrchu koženého volantu. Viz. příloha. Vypadá to jako by se povrch volantu začínal drolit na 11. hodině. Auto je 5 měsíců staré. Je to běžné? Jde to reklamovat? Nerad bych aby došlo k dalšímu poškození povrchu volantu. Díky
-
-
- 19 odpovědí
- 15,9tis zobrazení
- 3 sledující
-
-
Ahoj, Máte někdo zkušenosti s maximální délkou nákladu který je možné převést uvnitř Octavie 3 sedan? Prosím o max délku který jste převážení. Dekuji
-
-
- 9 odpovědí
- 18,2tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Ahojte, Prosim vas viete niekto ako sa dostanem k vyparniku klimatizacie? Chcel by som ho vycistit... Super by bolo keby mal niekto foto. Diky.
-
-
- 1 odpověď
- 1,9tis zobrazení
-
-
Zdravím... na šoférovom sedadle som si pri kupe nastavoval tu bedrovu časť smerom von( aby som sedel rovnejšie) a dnes keď som si sadol do sedadla tak mi v sedadle popraskalo a cítil som že sa ta poloha ako keby vratila do klasickej polohy.. tak by som chcel vediet či sa da nejako vymeniť iba ten systém nastavovania bedrovej časti alebo treba vymenu sedadla. Vopred dik za odpovede
-
- 0 odpovědí
- 1,2tis zobrazení
-
-
Ahoj, pochlubte se jak máte v autě uchycen telefon.
-
-
- 6 odpovědí
- 3,2tis zobrazení
- 3 sledující
-
-
-
Ahojte. Samonavíjacia roleta v kufri sa mi nezaťahuje. Dôvod: raz som ju držal za držadlo a vplyvom gravitácie sa rozvinula nadoraz. Rozobral som ju, ale žiadny problém nevidím. Vedel by niekto poradiť? Kupovať novú za 175 € sa mi veľmi nechce. Vďaka za rady.
-
- 0 odpovědí
- 971 zobrazení
-
-
Ahoj. Máte někdo zkušenosti s protisměrnou dětskou sedačkou? Máme předběžně vybráno Klippan Triofix Comfort 9-36kg. https://www.centrumautosedacek.cz/9-36-kg/1889-klippan-triofix-comfort-match-race-se-zakladnou-6417840021395.html Jde mi asi hlavně o to jestli je pak použitelné sedadlo spolujezdce a vůbec, jestli se to tam nějak vejde. Díky
-
- 7 odpovědí
- 2,8tis zobrazení
-
-
Zdravim, už nějakou dobu se trápim s pochopením ovládání této klimatizace. První věc, která mi je nejasná, je k čemu se používá tlačítko DUAL. Dočetl jsem se, ze by to nějak mělo měnit ty hodnoty teploty na levé a pravé straně, ale vůbec to nechápu. Může mi to ru někdo vysvětlit? Druhá věc je ovládání větrání pomocí prostředního kruhu, kde je i tlačítko setup. Chapu, ze se tím mění intenzita ofuku, ale podle toho co nastavim, se buď zapne i funkce AUTO, nebo ne. Na čem to závisí? Díky.
-
- 10 odpovědí
- 18,7tis zobrazení
-
-
Mohl bych zde nekoho poprosit o spravne pojmenovani dilu na obrazku, uprimne se v tom moc nevyznam. Pripadne je nejaky webovy katalog dilu, kde bych mohl najit i jednotliva cisla dilu pro objednani ? Take prosim o doplneni, pokud neco chybi. Karoserie kombi. Rad bych si nechal odhlucnit interier. Kdyz uz bude vse rozebrane, chci vymenit vrchni cast interieru za cernou RS.
-
-
- 1 odpověď
- 1,5tis zobrazení
-
-
Ahoj.Nemá niekto z Vás tieto autorohože vo svojej Oktávke,poprípade nejaká skúsenosť,fotka ako to vyzerá.Ďakujem. https://enautoparts.sk/autorohoze-skoda-octavia/1524-autorohoze-kozene-stredovy-tunel-skoda-octavia-iii-2013-2019
-
- 3 odpovědi
- 1,5tis zobrazení
-
-
Zdravím , mám dotaz ohledně manuální klimatizace v O III. V prodejně škoda, mi vedoucí servisu tvrdí, že manuální klimatizace v OIII reguluje teplotu podle senzoru tzn. jako poloautomat a že čistě manuál je ve fabii a rapidu ?? Bohužel ve firemních je samozřejmě vždy automatická, takže nemám kde vyzkoušet funkci manuální. Jakou máta zkušenost s tou manuální ? jde mi o to, jestli stačí nebo se s tím musí pořád verglovat ?? díky R
-
-
- 10 odpovědí
- 7,7tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Nemá někdo zkušenosti s povoleným středovým panelem mezi sedačkami, Jak jej rozdělat a dotáhnout Mám bez loketní opěrky a bez výfuků do zadu Kýve se ze zasrany na stranu a drnčí. díky
-
- 7 odpovědí
- 2tis zobrazení
-
-
Zdravím, nevíte jak se dá vyměnit horní těsnění na pravých předních dveřích (nad sklem), těsnění se posunulo asi o 4-5 mm dozadu a dveře dobře nedoléhají na ty zadní. Musím do servisu, nebo se to dá vyměnit podomácku? díky
-
- 0 odpovědí
- 2,1tis zobrazení
-
-
Nevíte jak ji jednoduše vyndat? Je třeba rozebrat kryt? Stalo se to už vůbec někomu? :)
-
- 6 odpovědí
- 1,6tis zobrazení
-
-
Ahojte. Prestalo mi svietiť ta led orientačne biele svetlo na ľavej strane. A rovnako nesvieti ani to tlačítko na ľavej strane. Mal to prosim už niekto rozobraté? Da sa to zvlášť objednať, či ako sa to da rozobrat? Ďakujem. Posielam fotku, označené krúžkom.
-
- 2 odpovědi
- 2,1tis zobrazení
-
-
AHoj, mate niekto sietový program na octavii 3 ? potreboval by som vediet ake su na sietkach original cisla . Mam moznost kupit a na nich su cisla 565 867 689 A , 5E5 867 689 D , 565 867 689 H .
-
Dobrý den, mám Octavii 3, 2014, 1.6tdi 66kw, a dotaz co se zpětného stmívacího zrcátka týče. Nedávno mně nabořil jeden maník, nic extra jen mi vzal celej pravej bok. V servisu vše vyměnili auto jak nový ale dnes jsem zjistil, že zpětné zrcátko je nefunkční. Ta diodka, která by tam měla svítit tak nesvítí a vůbec nereaguje na zapnutí. Nenapadlo by někoho co by to mohlo být? Nechce se mi to zas vracet do servisu a být teď před vánocema bez auta. Tak kdyby to bylo něco co bych zvládnul sám hned na to vlítnu. Díky za tipy a rady. Budu rád za cokoliv :)
-
- 0 odpovědí
- 1,4tis zobrazení
-
-
Mám O3 combi r.v. 2020 1. Pri zapnutej klimatizácií je počuť nepríjemné pískanie v okolí okien, viac to počuť na zadných sedadlách, vpredu to ide akoby od hlavovej opierku, počujem to kdesi za uchom. Keď otvorím okno tak to prestane. 2. Pri zmene intenzity ventilátora klimatizácie sa dosť prudko vnútri mení tlak, že až človeku zaľahne v ušiach, takisto pri zatváraní dverí/kufra. Dá sa s týmito vecami spraviť niečo doma (klapka v kufri, ako som čítal v inom príspevku), alebo ísť rovno do servisu? Vďaka. Edit: Bola to klapka v kufri
-
-
- 2 odpovědi
- 3,9tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
pročetl jsem tu více či méně příspěvky o mlžení oken, na O II, O II i Rapidu, u O III to tady ještě nikdo nepopisoval, tedy teď když je chladněji mám téměř pořád lehce zamlžené zadní okno, občs lehce i přední a to i když je venku sucho, jedu sám, klímuji, mám vypnutou automatickou cirkulaci vzduchu a dokonce i vypnuté automatické přídavné (el.) topení (jako další fázi testování)... jaké s tímto máte problémy i Vy? bavil jsem se o tom s prodejcem a řekl mi: "mám předvíděčku O III s kterou jezdím a dost mě to ser*..." prý se ptali v ŠA, prý kvůli tomu byla ta svolávačka ( o té jsem tu někde psal - tu mám provedenou i oni na té předváděčce), jinou odpověď nedosta…
-
-
- 48 odpovědí
- 17tis zobrazení
-
-
Provozuje nekdo uspesne kombinaci dvou detskych sedacek (pravy/levy sedak + stred) spolu s dospelou osobou sedici u okna ? Pokud ano, mohl bych poprosit vyrobce a model detskych sedacek ? Predpokladam, ze bude potreba mit obe sedacky uchycene ze zadni strany pasem.
-
- 2 odpovědi
- 4tis zobrazení
-